‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Varend Corso Westland
Tot en met dit weekend, diverse locaties
Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. De parade van zo’n 50 bontversierde boten trekt langs over het water. Op de boten zijn veelal dansers, orkesten en theateracts te zien. Het Varend Corso trekt vanuit het Westland over het water door Westland, Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis, Den Haag en Delft. Thema dit jaar is: Finally, It’s Showtime! Dit unieke spektakel staat garant voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden. Voor het eerst trekt dit jaar het bloemencorso het centrum van Den Haag in.
Lees meer >
Nederlandse Veteranendag
Zaterdag 25 juni, binnenstad
Als eerbetoon aan alle veteranen vindt op zaterdag 26 juni de Nederlandse Veteranendag plaats in Den Haag. Er is een compleet programma deze dag: de opening in de Koninklijke Schouwburg, daarna de uitreiking van de vaandelopschriften, het nationale defilé voor Z.M. de Koning en de fly-past over het defileerpunt. Naar het Malieveld ga je voor een hapje, een drankje, muziek en om elkaar te treffen.
Lees meer >
Zeeheldenfestival
29 juni tot en met 3 juli, Zeeheldenkwartier
Het Zeeheldenfestival is meerdere dagen lang muziek, dans, theater en kinderactiviteiten in het Zeeheldenkwartier op en rondom het gezellige Prins Hendrikplein. Wat ooit begonnen is als een klein buurtfeestje is in de loop der jaren uitgegroeid tot een meerdaags festival met kraampjesmarkt, straattheater, wereldmuziek, lokale bands en landelijk bekende afsluiters.
Lees meer >
Loetje Den Haag Binckhorst
Zeg je Loetje, dan zeg je de lekkerste biefstuk. Geserveerd in échte Loetje jus, met frites en witbrood. In het industriële oude ketelhuis van de voormalige Caballerofabriek in Binckhorst ontvangt Loetje je met een warme gastvrijheid. De smakelijke gerechten (ook vis en vegetarische opties) worden in royale porties en op een no-nonsense wijze geserveerd. Dat maakt Loetje een plek waar iedereen makkelijk binnenstapt, of je nu uitgebreid met je familie komt dineren, langskomt voor een snelle zakenlunch of je de week afsluit tijdens een gezellige borrel. Ook op zomerse dagen is het bezoeken van Loetje Den Haag Binckhorst de moeite waard, dankzij het ruime terras. Heb je een bootje (gehuurd) dan kun je direct aanleggen bij de jachthaven en uitstappen voor een koud drankje bij Loetje.
Lees meer >
De Parade
1 - 17 juli, Westbroekpark
In Den Haag wordt het Westbroekpark elke zomer omgetoverd in een tijdelijke culturele straat met theatertenten, fonteintenten en zelfs een nostalgische zweefmolen. Je hebt keuze tussen een diner-pakket of een Late Night-pakket. Daarnaast kun je ook kiezen uit een uitgebreid of een wat simpeler diner of later op de avond alleen een drankje en een lekkere snack.
Lees meer >
The Hague Contemporary Art Weekend
1 tot en met 3 juli, centrum
Van 1 tot en met 3 juli staat Den Haag in het teken van hedendaagse kunst. Drie dagen lang zullen twintig musea, galeries, kunstenaarsinitiatieven en art spaces hun deuren openen en een uitgebreid programma van openingen, performances, artist talks, rondleidingen en andere events aanbieden. Daarnaast zijn er verschillende tours langs de deelnemende locaties, zodat je elk uur aan kunt haken om nog meer kunst in Den Haag te ontdekken. Te voet, op de fiets, in een rolstoel of met je familie? De tours zijn er voor iedereen.
Lees meer >
Zeiltochten vanuit Scheveningen
Zaterdag en zondag 2 en 3 juli, Haven Scheveningen
Op 2 en 3 juli 2022 vaart de historische driemasttopzeilschoener Oosterschelde tochten vanuit de haven van Scheveningen. De Oosterschelde is de laatste overgebleven driemasttopzeilschoener van een grote Nederlandse vloot en het grootste gerestaureerde zeilschip van Nederland. De zeiltocht Lunchen onder Zeil neemt je overdag mee de Noordzee op. De zeiltocht Sunset Cruise heeft een avondprogramma. Bij beiden zeiltochten geldt, iedereen is van harte uitgenodigd om mee te helpen en om even aan het roer te staan. Rustig aan dek genieten van het uitzicht op de Scheveningse stranden of de (ondergaande) zon, kan natuurlijk ook.
Lees meer >
Paw Patrol live! - De Grote Race
Zaterdag 16 juli, World Forum
Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live – De Grote Race’ komt exclusief naar Nederland. Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire pups komen naar het World Forum met een Nederlandse cast en voorstelling is volledige Nederlands gesproken. Het verhaal: Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau