‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Dutch Surffestival
20 tot en met 24 oktober, The Hague Beach Stadium
Tijdens Dutch Surffestival ontmoeten de surfsport en surfcultuur elkaar. Of je nu geen ervaring hebt binnen de surfsport, een pro bent, of iets daar tussenin: dit festival heeft voor ieder wat wils. Er is een uitgebreid programma, op zowel professioneel als recreatief niveau, met Nationale Kampioenschappen, fun-wedstrijden, clinics en proeflessen. De verschillende surfsporten die je kan beoefenen zijn: golfsurfen, suppen, windsurfen, kitesurfen en, de nieuwste surf variant; foilen. Ook zijn er dagelijks verschillende activiteiten zoals: surf art gallery, clinics water safety, kinderactiviteiten, muziek, een filmavond en bbq.
Lees meer >
Monday Movement Class
Tot en met 13 december, Korzo Theater
In Korzo bevinden zich drie repetitiestudio’s waar overdag druk gerepeteerd wordt door de makers en artiesten die hun werk ’s avonds presenteren in het theater. Iedere maandag kan jij kennismaken met hun bewegingsmateriaal en de manier waarop zij werken. Jong, oud, danser of kijker; iedereen is welkom om mee te bewegen tijdens deze lessen van choreografen.
Lees meer >
Tentoonstelling over de AIVD
Tot en met 31 december, Nationaal Monument Oranjehotel
Al ruim 75 jaar beschermen ze Nederland tegen dreigingen uit binnen- en buitenland, maar wist je dat het ontstaan van de AIVD onlosmakelijk verbonden is met de Tweede Wereldoorlog? Medewerkers van het eerste uur hebben vaak een achtergrond in het verzet, waarvan sommigen ook een gevangenschap in het Oranjehotel. In deze tentoonstelling maak je kennis met de mensen achter de dienst: drie medewerkers van het eerste uur én drie huidige medewerkers. Documenten, foto’s en bijzondere voorwerpen, zoals een geheime brievenbus en spionagemateriaal, geven een inkijk in het werken voor de AIVD.
Lees meer >
Crossing Border Festival
4 tot en met 6 november, centrum
Crossing Border is één van de meest spraakmakende hedendaagse literatuur- en muziekfestivals in Europa. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd in het geschreven, gesproken en gezongen woord. Met internationale auteurs en artiesten die concerten, lezingen en voordrachten geven. Gezocht wordt naar combinaties met muziek, film en beeldende kunst. Naast grote namen uit de literatuur- en muziekwereld wordt veel aandacht gegeven aan (nu nog) onbekende namen. 
Lees meer >
SEA LIFE Prikkelarm: Beleef de verrassende onderwaterwereld prikkelarm
Woensdag 3 november en donderdag 1 december
Beleef de verrassende onderwaterwereld prikkelarm! Voor wie zijn deze prikkelarme middagen bedoeld? Voor mensen die bijvoorbeeld door autisme, ziekte of een ander soort beperking op een andere manier prikkels verwerken en/of hoge gevoeligheid in de zintuigen hebben. Wat is er anders dan een normaal bezoek aan SEA LIFE Scheveningen? Er is een beperkt aantal bezoekers, op de gehele route is de muziek uit en zijn de lichten gedimd en geuren en geluiden worden middels bordjes tijdig aangekondigd.
Lees meer >
Residentie Orkest - Lunchconcert Beethoven 7
Vrijdag 5 november, Amare
Altijd al benieuwd geweest hoe een toporkest klinkt? De gratis lunchconcerten van het Residentie Orkest in Amare geven een prachtig kijkje in de keuken en bezorgen een inspirerend intermezzo. Het Residentie Orkest speelt een half uur uit het concert dat ’s avonds gespeeld wordt, vrijdag 5 november is dat Residentie Orkest - Beethoven 7. Reserveren is verplicht en kan via website of aan de deur.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau