Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Modecreaties Eurovisie Songfestival 2021
5 juni tot en met 11 juli, Kunstmuseum
Bewonder de negen spectaculaire ontwerpen van eigen bodem die tijdens het songfestival gedragen werden. De petrolkleurige jurk die presentator Chantal Janzen droeg tijdens de tweede halve finale is hier te zien en ook de adembenemende lila japon die ze onverwachts aanhad voor de puntentelling, Deze jurken zijn beide ontworpen door Claes Iversen. Maar ook het sprankelende donkerblauwe ontwerp van de hand van David Laports is hier te zien, de jurk die werd gedragen door presentator Nikkie de Jager (NikkieTutorials) tijdens de eerste halve finale. 
Lees meer >
Heerlijke hotelarrangementen
Boek nu!
Ben jij toe aan een weekend weg in dé stad aan zee? Den Haag beschikt over een zee van ruimte. Ervaar een nachtje, weekend of weekje, weg in hotels die je de ruimte bieden om te ontspannen en te genieten. Ontdek de selectie van hotels die we voor jou hebben gemaakt en vind de beste opties voor een verblijf in Den Haag. Van betaalbaar overnachten tot luxe comfort, van stad tot strand en van boutique tot grote hotels. Geniet van Den Haag!
Lees meer >
PAARD gaat deze zomer door met programma en live-streamen
PAARD mag weer publiek ontvangen en is daar zo blij mee dat ze dit jaar geen zomerstop doen, maar open blijven. PAARD gaat ook gewoon door met livestreamen, want daarvan hadden ze net de smaak goed te pakken. Op vrijdag 25 juni is er een livestream-spektakel vanuit alle zalen. Tijdens deze zwoele avond staat de summer hotline open! Met online flits-interviews over wat de Haagse zomer gaat brengen, korte optredens van de zonnigste acts en een kijkje in het PAARD-TV stream-archief. De eerste bands zijn alvast om warm van te worden: Luwten, Banji, LUza CULT en more to come!
Schrijf je op de PAARD-site gratis in voor deze livestream.
Lees meer >
48 uur Den Haag
Ontdek de mooiste plekjes van Den Haag
Wat heerlijk! Je hebt een weekendje Den Haag gepland of je denkt erover na om dit te doen en wil nu graag weten hoe je die #Zeevanruimte kunt gaan ontdekken. We nemen je graag mee langs de mooiste plekjes in Den Haag en vertellen je waar je naar toe zou kunnen gaan. Ontdek Den Haag in 48 uur! Veel plezier in onze veelzijdige stad aan zee.
Lees meer >
Zuiderparktheater
Het programma van deze zomer
Het Zuiderparktheater, het enige openluchttheater van de regio, is hét zomertheater van Den Haag. De prachtige locatie in het Haagse Zuiderpark heeft jaarlijks diverse voorstellingen geprogrammeerd staan, variërend van theatervoorstellingen en kinderentertainment tot stand-up comedy. Het programma van aankomende zomer is weer genieten. Een tipje van de sluier:
Pop: Pink Project - Pink Floyd Past to Present
Dance: Rolf Sanchez
Klassiek: Martijn Fischer zingt Hits van Hazes
Jeugd: Juf Roos gaat op avontuur
Cabaret: Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru
Lees meer >
Sound of Music
Vanaf 16 juni, AFAS Circustheater
Vanaf juni dit jaar toert de musical The Sound of Music langs alle grote theaters in Nederland en start in het AFAS Circustheater. The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.
Lees meer >
Haagse Antiek- en Boekenmarkt
Diverse data, Lange Voorhout
De antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout in Den Haag is een waar walhalla voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. Op zoek naar een eerste druk van een lievelingsboek, oude prenten, schilderijen of spullen uit grootmoeders tijd? De boeken- en antiekmarkt in Den Haag is daar de uitgelezen plek voor. In de schaduw van de prachtige lindebomen kun je je hart ophalen bij kramen vol antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken.
Lees meer >
Haagsch College - Ruben Terlou
Woensdag 9 juni, online
De nieuwe supermacht China gaat de wereld onherkenbaar veranderen en dat gaan we allemaal merken. Ruben Terlou heeft door zijn reisreportages zelf ervaren hoe China de wereld steeds meer in haar greep krijgt. In een persoonlijk interview legt hij aan de hand van beelden en eigen foto’s uit wat China’s toenemende macht betekent voor ons en de rest van de wereld. Wat vertelt China’s coronapolitiek over de toekomstige relatie met het Westen? En hoe groot is de rol van president Xi Jinping binnen en buiten China? Tijdens dit interactieve gesprek laat Ruben de wereld van de Chinezen zien en gaat hij in gesprek met kijkers thuis. 
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau