‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Festival Classique
9 tot en met 12 juni 2022, Scheveningen
Festival Classique in Den Haag is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de muziekwereld. Door unieke voorstellingen aan te bieden voor bezoekers van enkele maanden oud tot ruim boven de tachtig jaar laat Festival Classique zien dat klassieke muziek leuk is voor iedereen. Van 9 tot en met 12 juni wordt het strand van Scheveningen omgebouwd tot een festivalterrein waar je met de voeten in het zand kunt genieten van klassieke muziek door topmusici en cross-overs met popmuziek, film en dans.
Lees meer >
Art Nouveau Festijn, Den Haag rond 1900
10 tot en met 12 juni 2022, binnenstad
Het Den Haag van rond 1900 knalde uit zijn voegen en liep over van nieuwe inzichten en moderne inspiratie, wat tot uitdrukking kwam in alle kunstvormen: literatuur, muziek, beeldende kunst, theater en architectuur. Tijdens het programma van Art Nouveau Festijn zijn er gratis, online, individuele en betaalde activiteiten. Ook zijn er Engelstalige activiteiten. Je maakt tramritten met Historische trams, Art Nouveau-wandelingen,- rondvaarten en fietstochten langs de mooiste gebouwen en zijn er verschillende demonstraties en workshops bij te wonen. Bijzonder is ook de gratis taxatie in het Venduehuis van Art Nouveau-voorwerpen.
Lees meer >
Summer Sale Weekends
18, 19, 25 en 26 juni en 2 en 3 juli 2022
De welbekende ShoppingNight Den Haag wordt verspreid over drie weekenden. Tijdens deze weekenden staat de Haagse binnenstad in het teken van shoppen en entertainment. Verschillende winkels bieden alleen tijdens deze weekenden speciale midseason kortingen aan op hun collecties. Daarnaast worden er goodiebags en samples uitgedeeld, en kun je genieten van muzikale optredens en dj’s. Dus wil je gezellig shoppen, geëntertaind worden en de leukste items met korting scoren bij jouw favoriete winkel? Noteer dan 18, 19, 25, 26 juni en 2 en 3 juli in je agenda!
Lees meer >
Wandel langs de landgoederen in Wassenaar en Voorschoten.
De routes gaan langs fraaie kastelen, landgoederen en buitenplaatsen. Veel van deze buitens liggen nog als groene oases in de zone. In een handig boekje (maar liefst 32 pagina’s) staan enkele bijzondere wandelingen langs de mooiste buitenplaatsen, van 6,5 tot 12 km. Download de gratis PDF online of  koop het boekje voor € 2,50 bij de VVV’s en bibliotheken in beide dorpen en VVV Leiden.
Lees meer >
Struinen in Haagse Tuinen
Zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022
Heb je altijd al eens in de prachtige tuinen willen kijken van Haagse huizen? Dan is dit je kans! Eens in de twee jaar openen Haagse tuinenbezitters hun (tuin)deuren. Je kunt dan tuinen bezoeken die normaal gesloten zijn voor het publiek. Het betreden van de tuinen is op eigen risico. Er doen meer dan 40 tuinen mee. Boekjes, die tevens gelden als toegangsbewijs, zijn vanaf drie weken voor het evenement verkrijgbaar bij diverse verkoopadressen. Waaronder in onze The Hague Info Store op Den Haag CS.
Lees meer >
Shop voor Vaderdag in Den Haag
Jouw vader, jouw papa, je beste vriend. Natuurlijk waardeer je je vader elke dag, maar op Vaderdag grijp je echt even de kans om stil te staan bij wat hij voor je betekent. Hoe leuk is het om dit te doen door middel van een persoonlijke video? Op zaterdag 18 juni kun jij tussen het winkelen door in de Passage en in Winkelcentrum Leyweg in een videoboodschap vertellen waarom jouw papa de beste is. Deel de video via de socials en tag @thisisthehague of gebruik #thisisthehague. Uit alle gedeelde video’s wordt een winnaar gekozen. De prijzen die gekozen kunnen worden zijn échte Haagse items; Eiber sixpack bier, de Haagse Harry puzzel of een Den Haag Skyline T-shirt. De prijs kun je ophalen bij de THIS store op Den Haag CS.
Lees meer >
Zuiderpark Live - Rootsriders
Vrijdag 10 juni 2022, Zuiderparktheater
Rootsriders viert het leven van living legend Bob Marley! Zijn muzikale nalatenschap is nog altijd springlevend en Rootsriders bewijst dat de muziek van Bob Marley nog altijd relevant is met een eerbetoon vol onmiskenbare klassiekers. Nummers als ´One Love´, ´No Woman No Cry´, ´Could You Be Loved´, ´I Shot The Sherrif´ en ´Three Little Birds´moet je haast wel meezingen. Let op: deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats.
Lees meer >
Parkpop
Zondag 12 juni 2022, Malieveld
Na bijna drie jaar radiostilte is het dit jaar eindelijk tijd voor de 40ste editie van Parkpop. Op 12 juni wordt het Malieveld omgedoopt tot hét festivalhart van Parkpop. In een nieuwe, intieme festivalsetting kun je als vanouds genieten van ruim 30 acts op verschillende podia. Met optredens van onder andere: UB40 ft. Ali Campbell, Di-rect, Maan, Kevin & The Animals, Goldband, Froukje en nog veel meer artiesten. Donnie XL neemt Frans Duijts, Mart Hoogkamer, René Froger en Willie Wartaal mee. Ook is er het Haags Podium, het I Love Hiphop Area en Yourstage.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau