‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Passie voor Den Haag?
Passie voor Den Haag? Dan wil je de DenHaagPas! Met de pas geniet je, met korting, een jaar lang van al het leuks wat Den Haag te bieden heeft: van culturele uitjes tot leuke acties, zoals een restaurant van de maand en korting bij geselecteerde winkels. De DenHaagPas is een app die je gratis kunt downloaden, met een up-to-date uitagenda van alle activiteiten in de stad. Via de app vraag je eenvoudig een digitale kortingspas aan. Tot 1 oktober 2022 kun je de DenHaagPas aanschaffen voor de introductieprijs van €7,50 (de normale prijs is €14,50). Download je passie voor Den Haag hier!
Openstelling koninklijke wachtkamer
Diverse data tussen 24 april en 26 juni
Wist je dat er op station Hollands Spoor een prachtige koninklijke wachtkamer is verstopt? Tijdens de feestelijke opening op 5 oktober 1893, noemden prinses Wilhelmina en koningin-regentes Emma de koninklijke wachtkamer in Den Haag een ‘sieraad voor de residentie’. De wachtkamer biedt een unieke blik op het reisverleden van de koninklijke familie. Er is maar een maximaal aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij.
Lees meer >
My Neo Waltz - Steven Aswin
Vrijdag 22 april, Parish Church
My Neo Waltz is een exclusieve, neo-klassieke piano tour met eigen composities. De Amsterdamse pianist zal het komende jaar zijn muzikale verhaal meerdere malen vertellen op locaties door het hele land. Na twee stijf uitverkochte concerten in Amsterdam is het nu tijd voor Den Haag. Op 22 april fungeert de prachtig Parish Church in het Bezuidenhout als Aswins concertzaal. In 'My Neo Waltz' vertelt hij een verhaal middels improvisatie en moderne muziek; zelf gecomponeerd en zelf gespeeld. Na het Haagse trekt Aswin door naar Rotterdam, Utrecht en Maastricht.
Lees meer >
Zoetermeer is dé plek
Het evenementenseizoen begint binnenkort en ook bij onze buren in Zoetermeer staat de UITagenda weer vol! Een actief dagje uit of een relaxed weekendje weg? Er is voor iedereen iets te doen. Bezoek bijvoorbeeld de vrijmarkt op Koningsdag, het Bevrijdingsfestival of een van de vele concerten en voorstellingen bij Poppodium Boerderij en het Stadstheater. Je uitje combineren met een restaurantbezoek of andere uitgaansgelegenheden? Ontdek ook het veelzijdige horeca aanbod van Zoetermeer.
Lees meer >
Home Made Easter Market
15 tot en met 18 april, Lange Voorhout
Tijdens de Home Made Easter Market kun je heerlijk struinen langs kraampjes met kleding, sieraden, antiek, boeken en artikelen uit moeders en grootmoeders tijd. De markt is elke dag van 10.00 tot 17.00, maar de foodtrucks en muziek gaan door tot 21.00. Ook is er entertainment in de vorm van workshops, live muziek, circus en theater. En ook voor de allerkleinsten is er van alles te doen.
Lees meer >
Father Figure
Donderdag 14 april, Korzo theater
Tien jaar na Father Father keert Lloyd Marengo terug met Father Figure in Korzo. Geïnspireerd door en met bijdragen van de originele cast, betreden b-boys van wereldklasse en muzikale alleskunner Julio Pimentel het podium. Waarbij met Father Father de rol van de eigen vader centraal stond, draait het in Father Figure om de vraag wat het betekent om een vaderfiguur te zijn. 
Lees meer >
Race of the Classics
18 – 24 april, Boulevard Scheveningen
De Race of the Classics is het grootste studenten zeil-event van Europa. Ieder jaar wordt door studenten van hogescholen en universiteiten uit heel Nederland gevaren aan boord van klassieke zeilschepen. Gedurende een week wordt er gevaren op tweemasters, driemasters en barkentijnen. Dit varend erfgoed gaat de strijd tegen elkaar aan op de Noordzee, wat ieder jaar weer een uniek schouwspel oplevert. Houd de socials van de Gemeente Den Haag in de gaten, want wie weet vaart de vloot langs Scheveningen en is vanaf de Boulevard een uniek schouwspel van klassieke zeilschepen te aanschouwen!
Lees meer >
Koningsdag 2022
Woensdag 27 april, diverse locaties
Koningsdag 2022: we kunnen eindelijk weer eens ouderwets Koningsdag (en de nacht!) vieren. Op Koningsnacht, de avond voor Koningsdag, staat Den Haag traditiegetrouw in het teken van festival The Life I Live, met meer dan 60 acts. Tijdens de Koningskermis, van 8 april tot en met 27 april wordt het Malieveld weer wordt omgetoverd tot een groots reizend pretpark met attracties voor jong en oud. Of vier Koningsdag in het Haagse Zuiderpark bij Kingsworld en geniet hier van verschillende soorten muziek van Nederlandse artiesten. En er is nog veel meer te doen tijdens Koningsdag, wij geven je graag tips.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau