‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
The Hague Highlights
23 tot en met 27 februari, centrum
Licht uit, spot aan! Na groot succes van de afgelopen jaren zet The Hague Highlights ook in 2022 vier bijzondere plekken - hartje centrum Den Haag – in het volle licht. Van 17.30 tot 22.00 uur kun je van woensdag 23 februari tot en met zondag 27 februari de lichtkunstwerken bekijken. De lichtkunstwerken zijn allemaal anders, maar vertellen ieder op hun manier hét verhaal van die plek. Maak een wandeling van ongeveer 45 minuten langs alle plekken en bewonder de speciale lichtkunstwerken.
Lees meer >
Zet jezelf aan
Wij willen jou motiveren om zelf (weer) kunst- en cultuur te gaan beoefenen in onze stad. Pak die gitaar of pen op, maak je stembanden of spieren los, begin aan een nieuw avontuur of ga verder waar je gebleven was, maar: Zet jezelf aan! Enthousiaste cultuur beoefenaars vertellen jou met passie over een bepaalde tak van cultuur: Hasan Gök, bevlogen spoken word kunstenaar, Frederieke Creemers, beginnend danser met energie voor tien en Willem Monteiro, een gepassioneerd gitarist. Zij vertellen in hun videoportret waarom meedoen aan cultuur zo waardevol is en plezier geeft.
Lees meer >
Denneweg Leeft
Zaterdag 12 en 19 februari, Denneweg
Denneweg Leeft! keert terug met een winterspecial. Geniet met een warme kop choco in je hand van mooi gitaarspel, zang, klassieke muziek en jazz muziek. Er treden verschillende jazz artiesten op, zoals Miguel Sucasas, Zöe de Priester, Pietro Mirabassi en Albert Casán.
Lees meer >
Voorjaarsvakantie | de Feitenfabriek
26 februari - 6 maart, Beeld en Geluid Den Haag
In de voorjaarsvakantie is het weer reuze gezellig bij mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag. Je kunt hier dan workshops over nieuwswijsheid bijwonen. Kom bijvoorbeeld langs bij het Kinderpersbureau, waar je kan leren presenteren, interviewen en nieuws selecteren. Ook is er een quiz over nepnieuws, weet jij al hoe je dat moet onderscheiden van echt nieuws?,
Lees meer >
Theater Diner - Greens in the Park
Tot en met 29 april, Greens in the Park
Greens in het Westbroekpark organiseert dit jaar wederom intieme theateravonden waarbij je eerst een driegangen diner krijgt en aansluitend geniet van een voorstelling. Ga naar Eb en Vloed, DOEK!, Tout finit par des chansons, Vluchtstrook of één van de vele andere voorstellingen. Greens in the Park is een maatschappelijk concept in een parkachtige omgeving. Een restaurant met een eetbare tuin, geëxploiteerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waar het draait om natuurproducten.
Lees meer >
NDT 2 - Sudden and Suspended
21 april tot en met 9 juni, Amare
In Sudden and Suspended komen drie verschillende choreografische stemmen samen. Het NDT 2-programma presenteert een wereldpremière van gastchoreograaf Edward Clug. Markeert het begin van een nieuwe relatie met Tiffany Tregarthen en David Raymond, die ook nieuw werk maken. En brengt Johan Ingers veelgeprezen IMPASSE terug op het toneel.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau