‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Have a Royal Winter hop on/hop off koetsrit
11, 12, 18 en 19 december, binnenstad
Wil jij gratis een stukje meerijden met de Have a Royal Winter Hop on Hop off koetsen? Deze rijden een route door de prachtige winterse binnenstad. Je mag één halte meerijden tenzij er bij de volgende stop niemand instapt natuurlijk. Geniet van deze koninklijke rondrit die onder andere langs paleis Noordeinde, het mooie Lange Voorhout en het Kerkplein rijdt maar ook stopt aan de kop van de Grote Marktstraat waar je vervolgens al je kerstinkopen kan doen. In de koetsen gelden dezelfde regels als in het openbaar vervoer; vergeet je mondkapje dus niet.
Lees meer >
De Grote Politieke EindejaarsShow
Dinsdag 14 december, Online
Het Binnenhof stond op z’n kop in 2021. Het jaar van de avondklok, geheime notulen en een liegende premier, zo groot was de chaos nog nooit in Den Haag. En oh ja, de coronacrisis was er ook nog steeds. Gelukkig hebben Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen een actieve herinnering aan alle scènes van deze langlopende politieke thriller. In De Politieke Eindejaarsshow ruimen zij de scherven op en vertellen wat de blijvende consequenties van dit historische politieke jaar zijn.
Lees meer >
ROOTS Film Festival
Zaterdag 18 december, Filmhuis Den Haag en online
De nieuwste Haagse films en documentaires gaan zaterdag 18 december in première op groot doek in het Filmhuis. In totaal 34 inzendingen worden begeleid door Q&A’s met de makers en vormen een uiteenlopend programma. Van de korte film ‘Boogie Woogie NOW!’ van PIP-creatief David Schoch tot een documentaire van Haagse cultuuriconen Inez van Dullemen en Erik Vos. Jong Haags talent krijgt het podium in samenwerking met Hakuna Academy, 72hrs The Hague Film Contest, Stroom en de KABK. Deze festivaldag is bovendien de feestelijke heropening van Filmhuis Den Haag na de renovatie.
Lees meer >
Rock & Rollator 65+
Diverse data, Zeeheldentheater
In dit interactieve programma van Rock & Rollator 65+, speciaal voor senioren, wordt iedereen betrokken door mee te klappen, mee te bewegen, percussie-instrumenten mee te spelen, mee te zingen, mee te dansen en nog veel meer. Naar live-muziek luisteren is goed voor lichaam en geest maar met muziek meedoen en meebewegen is nog veel leuker en bovendien heel gezond.
Lees meer >
Denneweg Leeft
17 tot en met 24 december, Denneweg
Denneweg Leeft! keert terug met een winterspecial. Geniet met een warme kop choco in je hand van mooi gitaarspel, zang, klassieke en jazz muziek. Er treden verschillende jazz artiesten op, zoals Miguel Sucasas, Zöe de Priester, Pietro Mirabassi en Albert Casán.
Lees meer >
Haags Beatfestival aan Zee
Zondag 19 december, World Forum
Als gevolg van de huidige coronamaatregelen vindt deze editie van het Haags Beat Festival niet op De Pier plaats maar in het World Forum. Het programma bestaat uit helden uit de sixties gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen. Om wat namen te noemen: The Animals | Bintangs | Rocktown Buddy’s o.l.v. Peter Langerak met Rinus Gerritsen, Peter Koelewijn, Nico Dijkshoorn, Erwin Nyhoff, Jody Pijper en Rob Bolland.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau