Inschrijven kan nog steeds! Kom je op 13 oktober naar Ede?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
online lezen
Bijeenkomst 'Praktische handvatten voor duurzaamheid in de fysieke leefomgeving' - 13 oktober, Ede
Beste Carla,

Wegens de eerder aangekondigde staking in het OV heeft CROW Levende Stad/iAMPro deze bijeenkomst verplaatst van 15 september naar 13 oktober:

  • 'Praktische handvatten voor duurzaamheid in de fysieke leefomgeving'
    donderdag 13 oktober 2022 / 13.00 - 16.45 uur / Ede

We weten inmiddels dat de staking niet doorgaat, maar we houden vast aan de nieuwe bijeenkomstdatum van 13 oktober. Je kunt je dus nog steeds inschrijven!

T
ijdens deze bijeenkomst die CROW Levende Stad/iAMPro samen met DON Bureau organiseert, laten we zien hoe en wanneer je duurzaamheid concreet kan toepassen in de verschillende werkprocessen en organisatieniveaus. In het programma is ruimte om zelf aan de slag te gaan met het concretiseren van duurzaamheidsambities. Zien we je 13 oktober in Ede? 

Alle partners van CROW Levende Stad (bekijk hier wie partner zijn) en iAMPro (provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat) mogen kosteloos deelnemen. Voor andere groepen geldt een entreeprijs. 

schrijf je in

of lees meer over deze bijeenkomst
 
 
Highlights programma 13 oktober
Concrete Handvatten voor Duurzaamheid - Jorg Hogerheijde, DON Bureau
Ervaringen over uitdagingen verduurzaming tijdens beheer en onderhoud openbare ruimte - Peter de Visser
Deelsessie: Aan de hand van een casus ga je zelf oefenen met het concretiseren van duurzaamheidsambities. Hoe moet je beginnen? Welke stappen moet je zetten? Hoe kom je van strategische ambities naar specifieke maatregelen?
En nog veel meer...
 
Naar programma
 
 
Meer weten over de kennisnetwerken?
 
Efficiënter en makkelijker je werk doen. Dat is het idee van twee kennisnetwerken: CROW Levende Stad en iAMPro. De twee samenwerkende kennisnetwerken staan voor het toekomstbestendig beheer van de fysieke leefomgeving. Een ideale samenwerking voor alle beheerders, beleidsmedewerkers en assetmanagers van de openbare ruimte.

Benieuwd naar wat ze jou te bieden hebben en hoe ze elkaar versterken? 
 
bekijk de kennisnetwerken
 
themabijeenkomst
Hoe de toekomst van beheer jouw werk verandert
1/11/2022   13.30 uur
Tijdens deze bijeenkomst in Amersfoort schetsen we meerdere scenario’s voor de beheerder van de toekomst. Is alles meetbaar en wordt alles gemonitord en is data het sleutelwoord? Is de stad zo verdicht dat de openbare ruimte puur wordt gebruikt om je te vervoeren? Of heeft de toenemende aandacht voor groen en gezondheid ervoor gezorgd dat de beheerder over 20 jaar meer een boswachter is die werkt aan het beste ecosysteem?
bekijk bijeenkomst
 
schrijf je in
 
Instellingen
Je kunt hier je interesses en nieuwsbrieven wijzigen.
Persoonsgegevens kun je hier wijzigen.
Neem hier contact op met CROW.

Wil je helemaal niets meer ontvangen? Klik hier.
crow
Horaplantsoen 18, 6717 LT Ede. T: 0318 - 69 53 00. klantenservice@crow.nl
Volg ons op:
Twitter   Linkedin
 
Mijn CROW
Je ontvangt deze e-mail op cvosmaer@brabant.nl