‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Cool Event Scheveningen
12 november 2022 tot en met 22 januari 2023, Scheveningen
Deze winter is Scheveningen weer dé plek voor de ultieme wintersportervaring aan zee. Voor de 14e keer wordt Cool Event Scheveningen georganiseerd, met een overdekte ijsbaan van maar liefst 600m2, op het Kurhausplein. Op 13 en 14 januari kun je hier ook genieten van een betoverende solo schaatsshow. Van 2 december 2022 tot en met 22 januari 2023 bewonder je sprookjesachtige ijssculpturen en zie hoe de kunstwerken gemaakt worden op de boulevard van Scheveningen. Maar je kunt ook zelf aan de slag!
Lees meer >
The Hague English Comedy Nights
Zaterdag 19 november en zaterdag 17 december, Theater Branoul
Het is tijd om een avondje te lachen met comedians van InternationalComedians.com en Joe Eagan Comedy Production. Er treed een mix op van internationale professionele comedians, lokale talenten en sterren van morgen. De optredens van de stand-up comedians worden in het Engels gehouden. 
Lees meer >
Intocht Sinterklaas Den Haag
Zaterdag 12 november 2022, Scheveningen Haven
Zie ginds komt de stoomboot! Sinterklaas en de vrolijke pieten komen weer met de stoomboot vol kado’s, pepernoten en ander lekkers aan in Scheveningen Haven. Na het feestelijke ontvangst in de haven zullen de Sint en de pieten met de rijtoer door de winkelstraten van Den Haag trekken. Wegens de vele werkzaamheden dit jaar, zal de route er anders uitzien dan eerdere jaren en gaan de Sint en pieten zelfs een stukje met de tram. Let op! Dit jaar zal de rijtour niet in de Keizerstraat langs komen. Houd de twitter pagina van @SinterklaasDH in de gaten voor actuele tijden.
Lees meer >
Nieuwe expositie - Jonas Bendiksen
Tot en met 8 januari 2023,
Beeld & Geluid in Den Haag
Het Noord-Macedonische industriestadje Veles kreeg in 2016 bekendheid als epicentrum van de productie van nepnieuws door werkloze jongeren. Jonas Bendiksen maakte en publiceerde een ogenschijnlijk traditioneel documentair fotoboek over Veles en zijn bewoners: The Book of Veles. Maar niets bleek minder waar. De foto’s en de teksten in het boek bleken zelf een gelaagd spel met realiteit en desinformatie. Bekijk de foto-expositie tot en met 8 januari 2023 in Beeld & Geluid in Den Haag.
Lees meer >
Duurzaam winkelen met Mamalotje
Van boetiekjes en bijzondere eenmanszaakjes aan de Scheveningse kust tot grote warenhuizen en hippe conceptstores in de Haagse binnenstad: duurzaam shoppen en lunchen doe je door heel Den Haag. Met die gedachte ging MamaLotje op pad in het Haagse. Benieuwd naar haar tips? Lees haar winkelavontuur!
Lees meer >
Must-see: Het Louwman Museum in Wassenaar
Een must-see, ook voor niet-autoliefhebbers. Het Louwman Museum nabij Wassenaar herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen. Kenners beschouwen de collectie van ruim 250 antieke en klassieke automobielen als één van de mooiste ter wereld. Het museum zelf is overigens ook een architectonisch hoogstandje. Ga eens langs en laat je verrassen.
Lees meer >
De Club van Sinterklaas
19 november tot en met 3 december 2022, AFAS Circustheater
Groot nieuws uit Spanje! De Club van Sinterklaas, al ruim 20 jaar mateloos populair bij het jonge Nederlandse publiek, komt ook dit jaar weer naar het theater. Samen zingen en dansen op de grootste hits van de afgelopen jaren waarbij ook de nieuwste liedjes niet zullen ontbreken. Een spannend verhaal waarin Sinterklaas zelf natuurlijk ook zijn intrede op het toneel zal doen, maakt de show compleet. Voorafgaand aan de show vindt in de theaterzaal een Pietendisco plaats waarbij kan worden meegedanst en je verlanglijstje kan worden ingeleverd bij de Pieten. 
Lees meer >
Pizza party & kledingswap Haags Hoog
Vrijdag 11 november, Haags Hoog
Shop je nieuwe herfstgarderobe bij elkaar op de unieke locatie Haags Hoog tijdens de kledingswap van de Naaierij. Met een lekker muziekje op de achtergrond en het mooiste uitzicht struin je lekker door rekken vol kleding. Meteen een nieuwe herfstcoupe erbij? Reserveer dan een plekje bij pop-up kapper Martina. En ook aan de inwendige mens is gedacht. Na het swappen en kappen, kun je aanschuiven voor een Haags Hoog borrelplank en overheerlijke pizza's.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau