Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
TeamNL Olympic Festival
23 juli tot en met 28 augustus, Scheveningen
Hét sportstrand van Den Haag is omgetoverd tot een festival dat de olympische sferen van Tokio naar Nederland brengt. Overdag kun je zelf sporten beoefenen onder begeleiding van meer dan 50 verschillende sportbonden. Daarnaast kun je live de Olympische Spelen volgen op grote tv-schermen en TeamNL aanmoedigen. Dit inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment, de aanwezigheid van ex-topsporters en olympiërs en huldigingen van de sporters.
Lees meer >
iLocal World Food Tour - met gids
Tot met 31 december, op zaterdag,
startpunt bij Haagse Harry op de Grote Markt
Vanuit het bruisende centrum van de stad stap je zo de kleurrijke Schilderswijk in voor een onvergetelijke food ervaring. Met haar enorme diversiteit aan culturen en keukens, kun je in de Schilderswijk van alles proeven wat de wereld te bieden heeft. Tijdens deze tour wordt je begeleid door een expert uit de wijk. En los van de keuken maak je ook kennis met de prachtige bezienswaardigheden die de wijk te bieden heeft.
Lees meer >
Paard in het Park
13 tot en met 15 augustus, Zuiderpark
PAARD verhuist in het tweede weekend van augustus zijn Grote Zaal naar het Zuiderpark! Voor de concertreeks PAARD IN HET PARK wordt een tijdelijk podium gebouwd waar je kunt genieten van optredens van DI-RECT, Snelle, Waylon, Davina Michelle, Altın Gün en The Dirty Daddies. Op en rond het terrein wordt een zomerse sfeer gecreëerd en kun je hapjes en drankjes halen bij verschillende foodtrucks. De show van DI-RECT is inmiddels uitverkocht, voor de andere shows zijn nog tickets te koop.
Lees meer >
Olympia aan Zee - 125 jaar Olympische Spelen
Tot en met 29 augustus, diverse locaties
Ter ere van 125 jaar Olympische Spelen kun je nu gratis de interactieve pop-up tentoonstelling "Olympia aan Zee” bezoeken. Samen met sporthistoricus en journalist Jurryt van de Vooren zijn bijzondere verhalen en objecten geselecteerd van sporthelden en topsporters. Dit biedt een uniek kijkje in de Europese sportgeschiedenis van de 20e eeuw. De tentoonstelling is te bezoeken op vier locaties in de stad: Beeld en Geluid Den Haag, Intersport Twinsport, Dudok en de Centrale Bibliotheek Den Haag.
Lees meer >
Pathé Pride Night
Diverse data 2021, Pathé Spuimarkt
Tijdens Pride Night geniet je van een mooie LHBT+ films. Bij elke voorstelling word je bij de start van de film ontvangen met een welkomstdrankje. Na afloop van de film kun je lekker nakletsen over de film, onder het genot van een hapje en een drankje. In verband met de corona maatregelen is het afhankelijk per bioscoop of een borrel na de film mogelijk is. Op het programma staan: De meeslepende films Tu Me Manques en Shiny Shrimps. En de Lesbische Liga organiseert dit jaar voor het eerst een eigen filmavond waarin zij – net zoals in hun podcast – samen met bezoekers een film nabespreken.
Lees meer >
Geheimschrift
Tot en met 10 oktober, Huis van het Boek
Loop door een doolhof met spannende opdrachten rond eeuwenoude objecten uit verschillende culturen. Hoe ontcijfer je spijkertabletten uit 2000 voor Christus, papyrusrollen uit het begin van de jaartelling, quipu van de Inca’s uit 1500, 17de-eeuwse ingenieus gevouwen brieven, of versleutelde boodschappen van de Enigma-codeermachine? En wat staat er in de raadselachtige oude boeken uit de collectie van Huis van het boek? In deze tentoonstelling leer je spelenderwijs over schriftcultuur, raadsels en communicatie.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau