‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Vrouwendag - Mauritshuis
6 tot en met 13 maart: diverse data
Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en zet het Mauritshuis een aantal vrouwen en vrouwelijke kunstenaars in het zonnetje. Een week lang geeft het museum rondleidingen en lezingen waarbij je wordt meegenomen in het dagelijkse leven van schilder-iconen als Clara Peeters, Michaelina Wautier, Judith Leyster en andere vrouwen in de 17de eeuw. In de zeventiende eeuw waren er genoeg vrouwen die het lukte zich naar de top te schilderen. Maar omdat vrouwen in die tijd eigenlijk geen kunstenaar mochten worden, kennen we weinig vrouwelijke kunstenaars uit die tijd.
Lees meer >
St. Patrick's Day The Hague
Zondag 13 maart, Grote Markt
St. Patrick's Day op de Grote Markt Den Haag is, buiten de viering in Ierland om, de grootste viering van deze Ierse feestdag in Europa! Het gratis festival wordt uitbundig gevierd met Ierse dansgroepen, diverse live-optredens van Ierse bands, een markt met typisch Ierse producten en de beste Ierse gerechten. Wat voor ons Koningsdag is, is voor de Ieren St. Patrick's Day. 'Lá Fhéile Pádriag' is de ultieme uiting van de Ierse identiteit. Men herdenkt op de dagen rond 17 maart de Ierse beschermheilige Sint Patricius, die leefde in de vijfde eeuw. 
Lees meer >
Stoffenbeurs Mode & Interieur
Zondag 6 maart, Lange Voorhout
Hét stoffen-evenement van Nederland. Lekker snuffelen in de nieuwste collecties modestoffen, al struinend op het prachtige Lange Voorhout. Van interieurstoffen aangevuld met fournituren, tot patronen, modevakbladen en accessoires. Een absolute ‘hotspot’ voor alle stoffenliefhebbers en zelfmaakmode-fans. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen en shop op deze dag jouw stof voor mode en wonen.
Lees meer >
De Poezieboys - De Poeziebar
9 maart tot en met 20 april, Het Nationale Theater
De Poezieboys, dat zijn Jos Nargy en Joep Hendrikx. Samen met muzikant Bas Prins brengen zij de beste poëzie van dit moment, geïnspireerd op de legendarische avond in 1966 van Simon Vinkenoog in Carré. Want de wereld kan wel weer wat Rock & Roll & Poëzie gebruiken.
Lees meer >
Beat Zoderer
Tot en met 15 mei, Museum Voorlinden
Museum Voorlinden presenteert de eerste solotentoonstelling van Beat Zoderer (1955) in Nederland. Met alledaagse materialen maakt hij kleurrijke objecten, installaties en sculpturen, die telkens een poging vormen om orde in de chaos te scheppen. Beat is één van de meest vooraanstaande kunstenaars van Zwitserland, en toch nog nauwelijks bekend in Nederland. Daar gaat Voorlinden verandering in brengen.
Lees meer >
Duurzaam genieten in Den Haag
Den Haag is letterlijk een hele groene stad, 11 kilometer strand, bos en parken. Maar ook in figuurlijke zin is Den Haag een groene stad. Je vindt in onze stad steeds meer duurzame initiatieven zoals hotels met een Green Key certificaat, restaurants die met lokale producten en leveranciers werken en (vintage) winkels met duurzame collecties. En er komen steeds meer duurzame bedrijven en initiatieven bij. We geven je graag een overzicht van duurzame mogelijkheden in Den Haag. Zo draag je een steentje bij aan een nóg groener Den Haag terwijl je geniet van je onze stad!
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau