‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Boekids
19 tot en met 22 mei, Centrale bibliotheek en PIP Den Haag
Boekids in Den Haag is hét jeugdfestival dat literatuur op een unieke manier combineert met andere kunstvormen. Een festival vol verhalen, opgeluisterd door schrijvers, artiesten, illustratoren, films, workshops, multimedia en beeldende kunst. Het festival vergroot het plezier in lezen, boeken, verhalen en alles wat met taal te maken heeft. Voor iedereen vanaf 4 jaar.
Lees meer >
De La Soul
Dinsdag 31 mei, Paard
Een van de meest legendarische hiphopformaties komt naar PAARD! De La Soul zorgde eind jaren tachtig voor een doorbraak in de muziek met hun debuutalbum 3 Feet High and Rising en scoorde sindsdien talloze hits als Me myself and I en Ring ring ring (Ha ha hey). De La Soul wordt in één adem genoemd met namen als A Tribe Called Quest, Queen Latifah en Jungle Brothers, en mag zich rekenen tot een van de meest geliefde hiphopformaties aller tijden. Dit is je kans om één van de originators van hiphop te zien, live in PAARD op 31 mei 2022.
Lees meer >
Nederlands Bierproeffestival
19 tot en met 21 mei, Grote Kerk
Van 19 mei tot en met 21 mei 2022 vindt het Nederlands Bierproeffestival voor de 9e keer plaats. Bierliefhebbers genieten tijdens het festival van veel verschillende biersoorten in een ontspannen sfeer in de unieke setting van de Grote Kerk. Brouwerijen uit alle delen van het land zijn aanwezig, van grote bierbrouwers tot kleine speciaal bierbrouwers. Het festival is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier.
Lees meer >
Alexine Tinne, een drieluik
Nog tot 12 juni te zien in het Haags Historisch Museum
De Haagse Alexine Tinne (1835-1869) was tijdens haar leven al wereldberoemd als ontdekkingsreiziger. Ze is ook een belangrijke pionier uit de begintijd van de fotografie in Nederland. Haar werk is nog tot en met 12 juni te zien in het Haags Historisch Museum).

Beluister de nieuwe driedelige podcastserie
Het fascinerende leven en werk van Alexine Tinne staat centraal in een nieuwe driedelige podcastserie. Deel één gaat over de Haagse jeugd van Alexine Tinne, deel twee verhaalt over haar reislust en in het derde deel staat haar bijdrage aan de fotografie centraal. De podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Google Podcasts.
Lees meer >
Loop én luister de koninklijke podwalk door Den Haag
Zeg je koninklijk, dan zeg je Den Haag. Het is dé hofstad van Nederland, waar de koning woont en werkt. In deze podcast die je ook kan beluisteren als podwalk, loop je langs de Koninklijke route. Terwijl je langs de bijzondere paleizen, standbeelden en middeleeuwse gebouwen loopt, hoor je de bijzondere verhalen achter de historie van het huis Oranje-Nassau.
Lees meer >
The Royal Ten Run
Zondag 22 mei, Haagse Bos
The Royal Ten is een hardloopevenement voor wedstrijd en recreatieve lopers. Een uitdaging voor zeer snelle toplopers met tijden onder 30 minuten, maar ook de recreatieve loper krijgt hier de kans. Atletiekvereniging The Hague Road Runners organiseert The Royal Ten en probeert hier op één parcours zowel topatleten als recreatieve atleten te laten genieten. De start is in het Beatrixkwartier en de run voert de loper door het Haagse Bos langs het Koninklijk Paleis weer terug naar de finish onder de welbekende Haagse netkous.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau