Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Le Marie Marché
Diverse weekenden tot en met 7 november, Plein
Geïnspireerd op de dromerige sfeer van Franse markten is Le Marie Marché de sfeervolle maandelijkse markt in hartje Den Haag. Zorgeloos struinen langs de bijzondere eigentijdse, uitheemse of juist authentieke producten. Van heerlijke aardbeienjam naast droge worst tot prachtige sieraden naast gezellige prenten.
Lees meer >
Binck Urban Playground
Tot en met 29 augustus, binnenstad

Met meer dan 50 gratis activiteiten op veel onontdekte plekjes is Den Haag deze zomer de ultieme urban playground. Via denhaaginsideout.nl kunnen kinderen en jongeren zich aanmelden voor onder andere suppen, VR-racen, boksen, crossfit, workshops en lessen grafitti, dj-en, beatmaking, breakdance, hiphop, Afro-dance, skaten, film, zang & performance, drum & percussie, videoclip opnemen, silent disco, outdoor lasergamen, kamperen en nog veel meer! En naast een openluchtbios bij PIP is er als grootste knaller ook nog een stormbaan.
Lees meer >
Madurodam
Hét uitje dat je niet mag missen deze zomer
Als toerist in eigen land ontdek je hoe mooi ons land is en hoeveel er wel niet te doen is. Zo is familiepark Madurodam dé ideale vakantiebestemming. Met jouw Madurodampaspoort kan je ontdekkingsreis door Nederland pas echt beginnen: bezoek zoveel mogelijk bestemmingen. Speel met water, vaar mee op het schip de Vergulde Bever of voorkom dat Nederland onder water komt te staan. Luister naar de tips van de reisleider en maak geweldige vakantiekiekjes op prachtige fotoplekken. Nieuw: pak een binnenlandse vlucht in eigen land in attractie The Flying Dutchman: Stap aan boord van een echt Dakota vliegtuig. Stoelriemen vast en vlieg van de ene verbazing in de andere. Zo ben je ook nog op vliegvakantie geweest!
Lees meer >
75 jaar Wegenwacht in het Louwman Museum
Tot en met 5 september
De Wegenwacht van de ANWB viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. Ter ere van dit jubileum heeft Louwman Museum in Den Haag de tentoonstelling ’75 jaar Wegenwacht’. De tentoonstelling is een reis door de tijd aan de hand van iconische wegenwachtvoertuigen en biedt ook een kijkje in de toekomst.
Lees meer >
Strandbeesten Theo Jansen in Land Art Delft te zien
Tot en met 15 oktober
De strandbeesten hebben het zand van hun ledematen geschud en zijn neergestreken op en in de groene drassige veengronden bij Land Art Delft. De beroemde strandbeesten van Theo Jansen bewegen op de wind, kunnen zelfstandig lopen, zand verplaatsen en met hun vleugels wapperen. De techniek is verbazingwekkend. De strandbeesten staan eerst een periode binnen in de galerie en verplaatsen dan naar een plek buiten in het beeldenpark. De galerie is alleen zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 open, het beeldenpark dagelijks.
Lees meer >
Zeekids Zomerprogramma
16 tot en met 20 augustus, Muzee Scheveningen
Tijdens het Zeekids Zomerprogramma kunnen alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar een dagprogramma volgen van 10.00 tot 15.30 uur. Je gaat onder andere aan de slag met street art, recycling, 3D, audiovisueel en storytelling. Elke dag wordt er binnen een bepaald thema gewerkt zoals Kunst van de straat, Schoon strand, Zeedieren, Verhalen van de zee en Zomer in je bol. De workshops worden gegeven door kunstenaar Lotte Verweij en zijn in samenwerking met Muzee ontwikkeld. Kinderen kunnen 1 of meerdere dagen deelnemen.
Lees meer >
Classical NOW! - 130 jaar Van Gogh
Zaterdag 28 augustus, Paleiskerk
Met hun niet alledaagse ensemble openen ze nieuwe klankwerelden: Konstantyn Napolov, Helena Basilova en Maya Fridman spelen slagwerk, piano en cello. Een combinatie waar vrijwel geen componist ooit iets voor schreef. Daar brengen deze drie musici snel verandering in. Voor het Van Gogh Jaar 2020 lieten drie componisten zich inspireren door het trio en door Van Gogh. De Amerikaanse componiste Molly Joyce vertaalde het iconische schilderij Korenveld met Kraaien naar muziek. De Venezolaan Martin Francisco Mayo baseerde acht instrumentale liederen op de briefwisseling van de schilder met zijn broer Theo. En Robin de Raaff schreef Aeons voor de drie musici. 
Lees meer >
Summertime Festival
Zondag 15 en zondag 22 augustus, Grote Markt
Musicon en Stichting Popdistrict presenteren het Summertime Festival op de Grote Markt in Den Haag. Het programma bestaat uit jazz, wereldmuziek, klassieke muziek en roots-pop. De musici zijn grotendeels internationaal. Het festival biedt, dankzij de aanwezigheid van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, veel ruimte aan jonge carrières en nieuw repertoire. Het festival is gratis te bezoeken.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau