‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Zeldzaam Mooi Markt
Zondag 3 april en zondag 27 november, Lange Voorhout
De Zeldzaam Mooi Markt is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met rariteiten zoals creatief hergebruik en vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen en kleding.
Lees meer >
Jazz En Route
Dit weekend, Noordeinde
Swingend winkelen dat doe je tijdens Jazz En Route. Geniet tijdens het shoppen van intieme pop-up jazz-optredens in de winkelstraten rondom Paleis Noordeinde. Op bijzondere locaties rondom het koninklijk kwartier van de stad treden topacts uit de nationale en internationale jazz- en soulscene op, waaronder Benjamin Herman en Peter Beets featuring Gregory Hutchinson.
Lees meer >
Mega Disco Feest
Zaterdag 9 april 16:00 - 03:00,
O’Learys @The Mall Leidschendam
Waar ga je heen als je als 25-plusser een avond uit wilt gaan en plezier wilt maken in een ongedwongen sfeer? Naar Disco-Train! Op zaterdag 9 april is de Disco-Train Extended première bij O’Leary’s in Leidschendam, een prachtige en luxe locatie met een super grote dansvloer, lounge ruimtes, biertafels en veel videoschermen. Naast het eigen DJ team zijn er live optredens van tribute acts als: Madonna, Prince, Tina Turner en Michael Jackson.
Lees meer >
Horeca en cultuur in Den Haag: 8x gouden combinaties
Als voorafje onbeperkt spare-ribs en een goede cabaretvoorstelling na? Of eerder trek in versteld staan van een prachtige expositie aan zee met een frisse GT als digestief? Liever echte Italiaanse pizza combineren met een hilarische poppenshow? Het maakt niet uit waar je je in Den Haag bevindt: horeca en cultuur zijn de twee beste ingrediënten voor een heerlijke avond uit in het Haagse. Welk cultureel uitstapje je het best kunt combineren met welke Haagse horecazaak lees je hier.
Lees meer >
Fine dining restaurants in Den Haag
Soms heb je zin om écht even lekker uit te pakken. En dan zit je goed in Den Haag, want de stad heeft veel te bieden op fine dining gebied. Maar liefst zeventien restaurants zijn opgenomen in de Michelingids van 2021. Fine dining is een culinaire beleving die verder gaat dan eten: naast heerlijke gerechten, gemaakt van goede ingrediënten, draait het in de restaurants om de sfeer en beleving.
Lees meer >
Another Kind of Blue - WAVE (8+)
Donderdag 31 maart, World Forum
We leven op de golven van ons bestaan, met aan de ene kant de innerlijke gemoedsbewegingen tussen blijdschap en verdriet en aan de andere kant de cyclische bewegingen van de natuur. Choreograaf David Middendorp onderzoekt in de nieuwe voorstelling Wave met vier stukken hoe techniek deze golfbewegingen van ons bestaan beïnvloedt.
Lees meer >
Rewire
7 tot en met 10 april, diverse locaties
Rewire is hét jaarlijks internationaal festival voor vooruitstrevende, 'innovatieve' muziek. Het festival bestaat uit verschillende thematische focus- en contextprogramma's, die verbanden leggen tussen muzikale, culturele en sociaal- maatschappelijke thema’s. Rewire strijkt weer neer op verschillende locaties in de Haagse binnenstad.
Lees meer >
Movies that Matter Festival
8 tot en met 16 april, Filmhuis Den Haag
Movies that Matter Festival in Den Haag is hét internationale film- en debatfestival van Nederland. Het festival presenteert jaarlijks een gevarieerd programma van 60 speelfilms en documentaires rond mensenrechten. Veel films zijn voor het eerst, en ook alleen op dit festival, in Nederland te zien. De meeste films zijn Engels gesproken of Engels ondertiteld. In debatten, Q&A-sessies, workshops, talkshows, seminars en masterclasses met gasten uit binnen- en buitenland kan het publiek met de festivalgasten in gesprek gaan.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau