Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
ilocal World Food Tour
Tot en met 30 juni, binnenstad
Laat je verleiden door Turkse Baklava of krokante Pão de queijo. Ervaar de 1001-nachten met een rijkelijk gevulde couscous van groente en worst uit de oven. Voel de warmte uit de Atlas als de thee wordt geschonken in één van de theehuizen. Tijdens de iLocal World Food Tour maak je kennis met verschillende keukens, wandelend of op de fiets. Los van de keuken maak je ook kennis met de prachtige bezienswaardigheden die de Schilderswijk te bieden heeft. Als kers op de taart krijg je het boek Haagse Stadstijgers mee naar huis.
Lees meer >
Grauzone Festival
Zaterdag 21 en zondag 22 mei, online
Grauzone Festival gaat dit weekend volledig ONLINE en zet de toon met een indrukwekkende reeks aan namen. Het programma wordt gekenmerkt door de beste Wave van onze Zuiderburen. Naast muziek worden er op meerdere kanalen ook interviews, uniek archiefmateriaal en kunst getoond. Het festival is wereldwijd gratis te bekijken en Grauzone geeft de mogelijkheid om via een pay what you want link het festival te steunen.
Lees meer >
Zoo hé, is dat in Den Haag!
Avonturia de Vogelkelder
Ontdek, Beleef en Bewonder de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux. Avonturia de Vogelkelder is namelijk veel meer dan een dierenwinkel. Naast het ruime assortiment waarin écht alles voor jouw huisdier te vinden is, is er ook van alles te beleven en te zien in het natuur-ontdekcentrum. Van tropische dieren zoals flamingo’s en schildpadden tot prachtige reptielen zoals slangen en hagedissen. Doe een leerzame speurtocht langs alle dieren of ga op avontuur door Mappa Mundia: een kleinschalige dierentuin die staat voor Zoo, Fun & Expo. Een belevenis voor het hele gezin!
Lees meer >
Interieur en lifestyle in Megastores Den Haag
Gratis interieuradvies tijdens Pinksteren
Geen lekker weer komend Pinksterweekend? Kom dan gezellig overdekt woonwinkelen in MegaStores Den Haag. Voor alles op het gebied van interieur en lifestyle kun je terecht in dit (woon)winkelcentrum. Je wordt hier verwelkomt met de nieuwste voorjaarscollecties volop inspiratie. Je vindt er mooie keukens, trendy accessoires, fraaie badkamers, prachtige vloeren, schitterende verlichting en nog veel meer. En je kunt nu gewoon binnenlopen, zonder afspraak. Hulp nodig om je huis in te richten naar jouw smaak? Maak dan op 22 mei en 24 mei gratis gebruik van het interieuradvies door de ervaren woonstylistes. En voor de kids: Buurman en Buurman ontmoeten? Dit kan maandag 24 mei.
Lees meer >
Delft Fringe Festival
27 mei tot en met 6 juni, online
Tijdens het Delft Fringe Festival maak je kennis met nieuw aanstormend talent. Van muzikant tot danser en van theatermaker tot cabaretier en kleinkunstenaar. Het Delft Fringe Festival is inmiddels uitgegroeid tot een springplank voor veelbelovende jonge makers die voet aan de grond willen krijgen in het culturele landschap. Het festival biedt hen een plaats om op te treden en feedback te krijgen, van zowel publiek als professionals. Ervaar het Delft Fringe Festival dit jaar online op een manier die het beste bij jou past: in je eigen woonkamer, op het balkon, in de tuin.
Lees meer >
New Wave City
Zaterdag 29 mei, livestream
Een dansavond met de beste new wave muziek uit de jaren tachtig. New Wave City neemt je terug naar de tijd van New Order, The Jam, The Sound, Human League en vele anderen. Het spektakel wordt live uitgezonden vanuit de Grote Zaal van het PAARD, rechtstreeks jouw woonkamer in. Dus dance like nobody is watching!
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau