‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
MC’s Mindgames
Tot en met 29 oktober, Museumkwartier Den Haag
MC’s Mindgames biedt een verrassende kunstbeleving met vijf bijzondere installaties rondom het Binnenhof. Elke locatie heeft een interieur dat op unieke wijze is vormgegeven door vooraanstaande ontwerpers en kunstenaars die zich laten inspireren door het werk van M.C. Escher. Dit concept combineert het aantrekkelijke van populaire Instagrammable musea met de bijzondere esthetiek van exposities zoals die bij de Salone del Mobile in Milaan. Breng een bezoekje aan MC’s Mindgames en ervaar kunst als nooit tevoren.
Lees meer >
Shoppen in stijl: ontdek de local heroes van Den Haag
Fashion- en interieurboetiekjes, boekenwinkels, conceptstores, traiteurs en nog zo veel meer: Den Haag heeft een geweldig aanbod van local heroes. Ontdek de authentieke charme van de verschillende winkelgebieden in Den Haag en laat je verrassen door de verborgen parels die de stad te bieden heeft. Kelly ging op pad en heeft haar favoriete winkels voor je op een rijtje gezet. En: Shoppen maakt hongerig, dus doe mee met de actie en maak kans op twee heerlijke kopjes koffie met taart bij Hart Beach.
Lees meer >
Oktober is feestmaand voor kids in de bieb
In oktober is het feest voor kinderen bij Bibliotheek Den Haag. Kom gezellig naar een voorleesochtend of workshop tijdens de Kinderboekenweek. Vier feest tijdens het Kinderboekenfestijn in de Centrale Bibliotheek of ga naar één van de theatervoorstellingen van de Betovering. Alle activiteiten zijn gratis en je hoeft je niet aan te melden!
Lees meer >
Hėt Disco feest van de regio
Zaterdag 21 oktober, O’Leary’s in the Mall of the Netherlands
Op zaterdag 21 oktober komt Disco-Train weer naar O’Leary’s in the Mall of the Netherlands voor een avondvullend disco spektakel: de Maximum Disco Party. Laat alles even los en dompel je onder in een warm bad van gezellige mensen, een heerlijke sfeer en lekkere, dansbare hits van toen. Deze avond wordt alle Disco van toen tot nu gedraaid, maar ook Soul, Funk, Motown, Philly Sound, Italo en Euro Disco komen voorbij.
Lees meer >
Open Ateliers Den Haag
Zaterdag en zondag 7 en 8 oktober, binnenstad
Laat je verrassen tijdens Open Ateliers Den Haag door ruim 53 kunstenaars en hun werk tijdens dit jaarlijkse kunstweekend. Van edelsmeden, keramiekfotografie, beeldhouwen en grafiek tot illustraties en schilderijen. Geniet van de activiteiten en proef deze unieke Haagse sfeer en wie weet kom je ook nog met een prachtig kunstwerk thuis. Alle ateliers bevinden zich binnen of aan de grachtengordel van de binnenstad.
Lees meer >
Festival De Betovering
13 tot en met 21 oktober, binnenstad
Festival De Betovering is het internationale kunstfestival voor de jeugd met spetterende voorstellingen en workshops op meer dan 55 locaties in en buiten Den Haag. Een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait. Bekijk het programma en geniet van de allerleukste voorstellingen uit binnen- en buitenland of ga lekker zelf aan de slag met een leuke workshop.
Lees meer >
Japanse Tuin openstelling
14 tot en met 29 oktober
De Japanse Tuin is dit najaar weer geopend van zaterdag 14 oktober tot met zondag 29 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur. De Japanse Tuin is het pronkstuk van Landgoed Clingendael, gelegen tussen Den Haag en Wassenaar. Het is de enige Japanse tuin in Nederland uit het begin van de 20e eeuw; in de historische tuin zijn prachtige en zeldzame bomen en planten te zien.
Lees meer >
De 7 nieuwste theatervoorstellingen in het Museumkwartier die jouw herfst leuker maken
Stap binnen in de wereld van het theater en cabaret, waar verhalen tot leven komen. In deze blog nemen we je mee naar de Koninklijke Schouwburg en Diligentia & PePijn in Den Haag, waar zeven geweldige voorstellingen op je wachten om ontdekt te worden. Met de herfst in aantocht is het de perfecte tijd om jezelf onder te dompelen in de wereld van theater en cabaret.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners