‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Summertime festival
Dit weekend, 1 tot en met 3 juli, Grote Markt
Summertime is het meest vooraanstaande jazz-, wereldmuziek- en roots-popfestival in Den Haag, vol eclectische geluiden van de diverse gemeenschap van muzikanten van onze stad. Op het programma van dit jaar staat een diversiteit aan stijlen en culturen, uitgevoerd door levende legendes en aanstormend talent. Het festival biedt veel ruimte aan jonge carrières en nieuw repertoire. De toegang is gratis. Kom zomers genieten tijdens het Summertime Festival op één van de gezelligste pleinen van Den Haag.
Lees meer >
Zomer in Zoetermeer
Heb jij al plannen deze zomer? Ga eropuit in de regio! Bij onze buren in Zoetermeer kun je deze zomer heerlijk ontspannen in het groen, evenementen zoals Rastaplas en Sweetlake Festival bezoeken en je uitleven op het gebied van buitensport. Ook voor kids is in Zoetermeer genoeg te beleven. Bezoek de speelbossen, klim en klauter in buitenspeeltuinen Westerpret, voer de geitjes bij Boerderij 't Geertje en nog veel meer!
Lees meer >
Genieten bij Dudok
Dudok heeft een heerlijke zomerse menukaart samengesteld! Loop eens binnen en geniet van smaakvolle gerechten op het terras of in de binnentuin. Probeer bijvoorbeeld het broodje met gerookte kalfsribeye of de vegan handgerolde couscous met gegrilde groenten. Liever een borrel? Met onze (vega) borrelplank ben je verzekerd van de lekkerste bites bij je drankje. Uiteraard kun je ook nog steeds bij Dudok terecht voor een lekkere kop koffie met Dudok taart. De patisserie vóór in de brasserie, is zeven dagen per week geopend. Dus wat lekkers meenemen naar huis is altijd mogelijk. 
Lees meer >
Deze zomer: Costa del Vlietland
Een echt vakantiegevoel vind je verrassend dichtbij; aan de plassen van Vlietland. Je kan er varen, suppen, vogels spotten, wandelen door de bossen of langs de drie meren en kreken, zonnen op één van de ligweiden (naturisme en confectie) of genieten van de horeca die je er vindt. Of koop een kaartje voor het klimpark, huur een kano of boot, overnacht op de camping of laat je gewoon verrassen door de veelheid aan activiteiten op Vlietland. Een fijne zomer beleef je in Leidschendam-Voorburg.
Lees meer >
Kunst op de tuin
Zaterdag 2 en zondag 3 juli, Volkstuin Vereniging Mariahoeve
Volkstuin Vereniging Mariahoeve en Kunstpost zetten hun deuren open zodat jij kennis kan maken met dit tuincomplex en met kunst. Dit project sluit aan bij het NABK Landelijk Atelierweekend (25 en 26 juni) en bij ‘Gluren bij de buren’ op 3 juli. Er is een programma met onder andere workshops op het gebied van zelf kunst maken, op het gebied van ‘tuin en groen (onderhoud)’ en salsa dansen. 
Lees meer >
Swan Market
Zondag 10 juli, Lange Voorhout
Op 10 juli vindt de Swan Market weer plaats op het Lange Voorhout. Swan Market vindt in verschillende steden in Nederland en België plaats. Het is een gezellig, toegankelijk evenement dat voor het grootste gedeelte bestaat uit een creatieve markt, een sfeervolle food court met diverse food trucks, live muziek en/of DJ’s en kinderpret. Het aanbod is authentiek, origineel, uniek en zijn er veel handgemaakte of zelf ontworpen producten te vinden.
Lees meer >
Jazz in the park
15 juli, 26 augustus en 24 september, Zuiderparktheater
Samen met programmeur en muzikant Michael Varekamp presenteert het Zuiderparktheater Jazz in the Park. Drie avonden lang is er een wisselend jazzrepertoire te horen dat de grenzen van het genre maximaal opzoekt. Jong talent zal haar opwachting maken. Hammond Vibes! De eerste avond op vrijdag 15 juli in deze serie van drie, staat het Hammondorgel centraal. De tweede avond treed Callkoen, de vijfkoppige ska/reggaeband uit Den Haag, op. Op de laatste avond komen bij DJ Collectief Tabass-Co sprankelende beats samen met live muziek.
Lees meer >
Tapt Festival Den Haag
vrijdag 15 en zaterdag 16 juli, Lange Voorhout
TAPT Festival... waar je bieren ontdekt, proeft, lekker eet, spelletjes speelt, danst en relaxt. Ontdek de wereld van de biertjes en proef de verschillende soorten speciaal biertjes, getapt door meer dan 65 verschillende bier brouwerijen van het hele land. 
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau