Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Festival Dag in de Branding x Rewire
Zaterdag 18 september, centrum
Na de succesvolle samenwerking in 2019 slaan Festival Dag in de Branding en het Haagse Rewire Festival opnieuw de handen ineen. Beide festivals staan voor muzikaal avontuur en experiment, op het snijvlak van compositie, improvisatie, elektronica en video. Dag in de Branding doet dit vanuit de in Nederland gecomponeerde muziek, Rewire vanuit de internationale avant-garde.
Lees meer >
Vliegerfestival Scheveningen
25 en 26 september, strand Scheveningen
Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Tijdens het Vliegerfestival zijn ten zuiden (links) van de Pier de meest bijzondere vliegers te bewonderen. Vliegeraars uit tientallen landen presenteren vliegershows en demonstraties in verschillende thema's en disciplines: powerkiting, stuntvliegeren en megakite-éénlijnsvliegeren. Vrijwel elk jaar is ook de grootste vlieger van Europa aanwezig tijdens het Vliegerfestival Scheveningen.  Naast het demonstratieterrein is er ook plek genoeg om zelf te vliegeren en kunnen kinderen workshops volgen.
Lees meer >
Sniester
Vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober, Grote Markt
Muziekfestival Sniester staat voor knalvuurwerk en dat is precies wat het evenement biedt: een explosie van ontdekkingen in een gevarieerd programma vol optredens, afterparty's en theateracts, kinderactiviteiten en lekker eten rond de Grote Markt en in het Paard van Troje. Traditiegetrouw is de zondag het territorium van Sniester Junior: de gratis festivaldag voor kinderen waarop ze zoveel mogelijk dingen kunnen doen die normaal niet mogen.
Lees meer >
The Hague Cocktail Week
1 tot en met 10 oktober, diverse locaties
Geniet van heerlijke cocktails tijdens The Haque Cocktail Week. Van de Grote Markt tot het strand van Scheveningen, er doen meer dan 15 locaties mee aan het evenement, waarbij elke locatie speciale cocktails presenteert voor slechts € 8.-. Tevens zijn er bar-take-overs van één avond, masterclasses onder begeleiding van mixolgen en brand ambassadeurs en nog veel meer evenementen.
Lees meer >
Spinozastad Den Haag # oktober 2021
Oktober 2021, Spinozahuis
Zijn voornaam Baruch of Benedictus betekent ‘de gezegende’. Bracht dit hem ook voorspoed? Een maand lang is iedereen welkom om de ‘Haagse’ filosoof Spinoza beter te leren kennen. Kom meer te weten over Spinoza’s leven (1632-1677) tijdens de Gouden Eeuw van de 17de eeuwse Republiek. Je maakt kennis met zijn invloedrijke ideeën over ethiek en persoonlijk geluk, over de zegeningen van een tolerante samenleving en het ultieme recht van het vrije woord.
Lees meer >
The Hague Fashionweek
14 tot en met 24 oktober, centrum
The Hague Fashion Week is hét jaarlijkse event met catwalkshows, modetentoonstellingen, workshops en aantrekkelijke fashion acties in winkels. Talentvolle modeontwerpers uit Den Haag en regio staan letterlijk en figuurlijk in de etalage met hun ontwerpen en laten zien dat Den Haag écht een modestad is. Met modeshows in de Grote Kerk en The Student Hotel, een modetentoonstelling van ontwerper Michelangelo Winklaar in Escher in het Paleis, workshops in Madurodam én een etalageroute in de binnenstad is deze modeweek dé must-do voor modeliefhebbers.
Lees meer >
City Running tour Den Haag
Diverse data, Vredespaleis
Leer Den Haag kennen als internationale stad van vrede en recht in een city running tour. Den Haag is de trotse internationale stad van vrede en recht, op zoek naar rechtvaardigheid met het Internationale Gerechtshof in het Vredespaleis, het Internationale Strafhof, het Kosovotribunaal en tal van internationale instituties. Den Haag telt 180 nationaliteiten, 200 internationale organisaties en 60.000 expats op  547.000 inwoners. In deze city running tour wordt je meegenomen langs de contrasten van de stad die staan voor internationaal recht. Alle tours zijn in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers en onder begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer. Het looptempo is rustig, onderweg staan we regelmatig stil bij wat we zien.
Lees meer >
Geheime plekjes in Den Haag
Elke stad heeft ze, van die geheime plekken die alleen bekend zijn bij locals, van die plekken waar je zo langsloopt als je ze niet kent. Bijzondere plekken die je niet mag missen. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Maar niet doorvertellen hè?
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau