‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Informatiecentrum Binnenhof Renovatie
Vanaf zaterdag 11 november open voor het publiek: het Informatiecentrum Binnenhof Renovatie! Dit is dé plek waar je de 800-jarige geschiedenis van het Binnenhof induikt met een blik op de toekomst. Bekijk de archeologische vondsten en zorgvuldig gearchiveerde voorwerpen. Met de nieuwste ontwerpen zie je hoe het complex er na de renovatie uit gaat zien. Deze gratis te bezoeken unieke plek op Plaats 22, op een steenworpafstand van de renovatie, brengt de geschiedenis en toekomst van het Binnenhof dichterbij dan ooit! Woensdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur.
Lees meer >
Intocht Sinterklaas
Zaterdag 18 november
Zie ginds komt de stoomboot! Sinterklaas en de vrolijke pieten komen volgende week weer met de stoomboot vol kado's, pepernoten en ander lekkers aan in Scheveningen Haven. Na de feestelijke ontvangst in de haven zullen de Sint en de pieten met de rijtoer door de winkelstraten van Den Haag trekken. Bekijk het complete programma van de aankomst in de Haven en het schema van de rijtoer door Den Haag. 
Lees meer >
Cameretten in Museumkwartier
Donderdag 23 t/m zaterdag 25 november 
HIER zie je het nieuwste cabarettalent. Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 november vinden de halve finales en finale van het Cabaretfestival plaats. Op zaterdag weten we wie de winnaar is van de Cameretten 2023. Heb jij al kaarten voor de shows in het Museumkwartier bij Theater Diligentia en Het Nationale Theater/Koninklijke Schouwburg? Tip: combineer je theaterbezoek met een heerlijk diner en een overnachting in Den Haag!
Lees meer >
Grof Geschud - Kroost (try-out)
18 november, Theater Ludens in Voorburg
Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands hoop met hun debuut ‘Lijmen’. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling ‘Broeden’ over. Nu komen Lander Severins, de romantische Belg, en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, met ‘Kroost’: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering. 
Lees meer >
Escher in Het Paleis: € 10,- entree
Korting met de DenHaagPas
Om 125 jaar Escher te vieren bezoek je met een DenHaagPas Escher in het Paleis voor slechts € 10,-. In de grote najaarstentoonstelling Net als Escher laat Escher in Het Paleis zien hoe deze thema’s in de kunst van vandaag vertegenwoordigd zijn. Met hun werken bevragen hedendaagse kunstenaars en ontwerpers als Damien Hirst, Iris van Herpen, Chris Ofili en Carlijn Kingma elkaar en dagen ze het gedachtegoed van Escher uit.
Lees meer >
Speurtocht in de Duincampus
De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea in Meijendel
De Duincampus in Meijendel is dé plek voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar om op onderzoek uit te gaan. Kinderen worden op een verrassende manier uitgedaagd om na te denken over alles wat ze tegen kunnen komen in de natuur. Ook worden alle zintuigen ingezet. Hoe goed zijn de speurskills, wat hoor je allemaal, en hoe goed kunnen zij kleine beestjes ontdekken in de waterplas?
Lees meer >
De Smeekbede
18 en 19 november, Koninklijke Schouwburg
Duik bij de voorstelling De Smeekbede de geschiedenis van een opmerkelijke brief in. In 1795 stuurt een vrijgemaakte vrouw een smeekbede naar haar voormalig meester. Het schip met de brief dat vanuit Paramaribo naar Amsterdam vaart, wordt gekaapt. Bijna tweehonderd jaar later wordt haar smeekbede in een archief teruggevonden. Een voorstelling over macht en onmacht, over vooroordelen, racisme en winstbejag, maar ook over veerkracht en mededogen.
Lees meer >
David Duchovny
Donderdag 16 november, PAARD
Acteur & muzikant David Duchovny komt op 16 november naar PAARD! Hoewel fans hem waarschijnlijk het beste kennen van zijn werk op het scherm (The X-Files, Californication), heeft Duchovny in de loop der jaren een grotere creatieve rol opgebouwd. Hij heeft zes boeken geschreven en drie albums uitgebracht, en krijgt lof van zijn toegewijde fanbase voor zijn liveoptredens. Verwacht traantrekkende americana die zonder omweg je ziel bereikt.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners