Fijne feestdagen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Hou je Haags
Die mooie stad achter de duinen: Hagenaars en Hagenezen zijn er altijd al trots op geweest. En in deze onzekere tijden zijn inwoners misschien nog wel trotser dan ooit. Op de rust, de ruimte, het strand, de duinen. Op de flexibiliteit van veel ondernemers. Op culturele instellingen of artiesten die online toch zoveel moois bieden. Niet voor niets werden vorig jaar twee Hou je Haags-video‚Äôs honderdduizenden keren bekeken. Des te groter de reden voor The Hague Marketing Bureau om hier samen met nachtburgemeester Pat Smith een vervolg aan te geven. De video Hou je Haags #3 is een hart onder de riem voor iedereen die in de stad woont én een oproep om Den Haag te komen blijven ontdekken, want er is ruimte genoeg!
Lees meer >
Wandeltips voor tijdens de lockdown
Zin om een frisse neus te halen? Er wordt heel wat afgewandeld tijdens de lockdown. Zo blijf je fit én het is heerlijk om op deze manier je hoofd leeg te maken. Met duizenden hectare aan duingebieden en parken biedt de Haagse kust alle ruimte om te genieten van vrijheid en de natuur. Maar ook in de stad kun je leuk wandelen. Wij hebben een overzicht gemaakt van leuke wandelroutes.
Lees meer >
9x Delicatessezaken en traiteurs
Den Haag laat je watertanden! Door heel de stad vind je smakelijke delicatessezaken en traiteurs die uit allerlei keukens fantastische gerechten verkopen. Fijn als je zelf de keuken het liefst vermijdt. Van een tongprikkelende amuse tot een originele digestief: deze ondernemingen hebben voor ieder wat wils.
Lees meer >
Jouw panoramafoto in het Museum Panorama Mesdag?
Bij de fototentoonstelling Time & Tide van Siebe Swart organiseert Museum Panorama Mesdag een open call met als thema panoramafotografie. Fotografen, amateur of professioneel, worden opgeroepen een zwart-wit panoramabeeld te maken van zeegezichten of andere waterlandschappen. De inzendingen worden door een vakjury beoordeeld, waaronder kunstenaar Siebe Swart. De winnende foto's worden vanaf eind januari op groot formaat tentoongesteld in het museum. Deelnemers kunnen panoramafoto's tot 23 januari 2022 inzenden.
Lees meer >
Cool Event Scheveningen
Tot en met 24 januari 2022, Scheveningen
Deze winter is Scheveningen weer dé plek voor de ultieme wintersportervaring aan zee. Voor de 14e keer wordt Cool Event Scheveningen georganiseerd met de inmiddels bekende 600 m2 grote schaatsbaan 'Kurhausplein on ice'. Jong en oud kunnen hier iedere dag van 10:00 tot 18:00 uur schaatsen. Let op: noren worden niet toegelaten op de schaatsbaan in verband met de veiligheid, handschoenen zijn verplicht en reserveer van tevoren.
Lees meer >
Haags vermaak voor kids
Scholen eerder gesloten, kerstvakantie, lockdown... Wat leuks doen met de kids? Bekijk onze tips: van Haags knutselen en virtueel de stad ontdekken tot een kinderwandeling en een kerstverlichting route.
Lees meer >
Fietstour Den Haag gehuld in kerstsfeer
Stap op de fiets en ga op pad met onze kerstverlichting route. Graag laten wij je zien hoe gezellig de stad is met alle mooie kerstversiering. Wij verzamelen de mooiste en leukste kerstbomen en versieringen die staan te pronken op verschillende locaties in Den Haag.
Lees meer >
Een fris nieuwjaar
Natuurlijk ben je al heel goed bezig en heb je geen goede voornemens nodig voor het nieuwe jaar. Maar het is wel leuk nieuwe dingen te doen en te ontdekken of je blik te verruimen. Wij geven je graag inspiratie voor een verfrissend nieuw jaar in Den Haag.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau