Have a Royal Winter
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Winter in Den Haag
De winter is het mooiste, warmste en gezelligste seizoen in Den Haag. Sta versteld van de unieke Have a Royal Winter activiteiten tijdens de Haagse feestdagen.
Winterweken Madurodam
24 december 2022 tot en met 8 januari 2023, Madurodam
Kom deze kerstvakantie samen genieten van de sfeervolle Winterweken in Madurodam, het familiepark is dan prachtig verlicht met duizenden lichtjes. Ben je een echte speurneus? Doe de winterspeurtocht en ontdek de mooiste plekjes: Schaatsers op de grachten, versierde gevels, kerstmarkten op pleintjes en zelfs de Elfstedentocht. Of ga op sneeuwpoppenjacht tijdens de speurtocht! Ook is er een haardvuur waar  je marshmallows kunt roosteren en kunnen kinderen zich laten schminken. Daarnaast zal de kerstman op 24, 25 en 26 december langskomen.
Lees meer >
Hét Haagse kerstpakket
Vol producten met een Haags tintje
Verras je medewerkers, zakenrelaties, vrienden of familie met dit Haagse Kerstpakket. Naast het Haagse thema en lekkernijen zijn de producten ook samengesteld met het oog op duurzaamheid en recycling. Ideaal ook als eindejaar cadeau voor zakenrelaties! Bestel je pakketten nu bij The Hague Info Store.
Lees meer >
Geniet van de feestdagen in Zoetermeer
Heb je al plannen deze winter? Ga eropuit in de regio! Bij onze buren in Zoetermeer kun je deze winter heerlijk ontspannen. Ga je gezellig met vrienden en familie thuis genieten van de kerst onder de kerstboom? Of wil je de stress ontlopen en gezellig dineren in een restaurant? Wij hebben een aantal leuke tips en ideeën op een rijtje gezet voor je. Ben je op zoek naar inspiratie voor de kids in de kerstvakantie? Ook die tips hebben wij voor je. Ontdek het veelzijdige aanbod van Zoetermeer in de winter!
Lees meer >
Verrassend sfeervol Leidschendam-Voorburg
Geniet van de gezellige kerstsfeer in Leidschendam-Voorburg. Laat je betoveren tijdens “Kerstshopping in Huygenskwartier” van 16 tot en met 18 december. Kom op 24 december naar de traditionele lichtjesavond of geniet deze dag van de “Kerstmannenband” in Leidschendam Centrum. Er is altijd iets leuks te ontdekken in Leidschendam-Voorburg. Zo kun je ook naar één van de voorstellingen in het Veur theater of theater Ludens, bekijk alvast de agenda voor het nieuwe jaar. Laat je verrassen in Leidschendam-Voorburg! 
Lees meer >
Tentoonstelling: De Haagse Gasfabriek: Van Eeden & Van Gogh
Te zien in De Mesdag Collectie
Op 16 december opent De Haagse Gasfabriek: Van Eeden & Van Gogh in De Mesdag Collectie. Van Goghs stadsgezicht Gasfabriek (1882) inspireerde kunstenaar Marcel van Eeden (Den Haag, 1965) tot het maken van een nieuwe serie werken, bestaande uit zes grootse houtskooltekeningen en een reeks zwart-witfoto’s. Op zaterdag 17 december organiseert het museum vanaf 12.00 uur een publieksopening met een boordevol programma. Ontmoet de makers van de tentoonstelling en stap in de wereld van zowel Marcel van Eeden als Vincent van Gogh - én die van de Mesdags natuurlijk. Ook zijn er rondleidingen door de kunstenaar en conservator.
Lees meer >
Jazz En Route
16 en 17 december, diverse locaties
Swingend winkelen dat doe je tijdens Jazz En Route. Geniet tijdens het shoppen van intieme pop-up jazz-optredens in de verschillende winkelstraten rondom Paleis Noordeinde. Op bijzondere locaties zoals een voormalige bankkluis, cocktailbar of omgetoverde ”Winter Garden” treden topacts uit de nationale en internationale jazz- en soulscene op. 
Lees meer >
Royal Winter Shopping
16 tot en met 24 december, Binnenstad
Vergaap je in de gezelligste maand van het jaar aan de oogstrelende winteretalages en laat je verrassen door winters vermaak. Met op vrijdag 16 december een Royal Winter ShoppingNight met winterse modeshows op het podium in de Grote Marktstraat, muzikale optredens en veel sfeer op straat. Vervolgens zijn de winkels in de binnenstad van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december elke dag tot 21.00 uur geopend.
Lees meer >
Groot Kerstcircus Den Haag
24 december 2022 tot en met 8 januari 2023, Malieveld
Na twee jaar is Groot Kerstcircus Den Haag weer terug, groter en spectaculairder dan ooit. Artiesten van over de hele wereld komen exclusief naar het Malieveld om hun meest waanzinnige acts te tonen. 'We are the World' is de titel van de nieuwe show van Groot Kerstcircus Den Haag. De naam van de voorstelling is niet toevallig gekozen. Het circus is een universele kunstvorm waarbij alle culturen en nationaliteiten samen één gemeenschappelijk doel nastreven: het creëren van een onvergetelijke voorstelling voor jong en oud. 
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau