Have a royal winter
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Madurodam Winterweken
18 december tot en met 9 januari, Madurodam
Je kunt deze kerstvakantie samen genieten van de sfeervolle Winterweken in Madurodam. Het familiepark is tijdens deze winterweken prachtig verlicht met duizenden lichtjes. Extra winters genieten doe je met de winterse lekkernijen verkrijgbaar op het Winterplein. Neem een kom snert, een portie poffertjes of glühwein. Bij het vuurtje warm je lekker op en rooster je heerlijke marshmellows.
Lees meer >
Dutch Don’t Dance Division - A Christmas Carol
25 tot en met 29 december, Amare
Het beroemde kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens uit 1843 is in 1992 tot een ballet bewerkt door componist Carl Davis. Het verhaal, waarin de oude man Scrooge in één nacht verandert van een zelfzuchtig persoon tot een liefdevolle weldoener, is tijdloos. De Dutch Don’t Dance Division weet dit beroemde ballet een eigen karakter te geven. Verwacht geen traditioneel Britse interpretatie. Den Haag en Scheveningen uit begin vorige eeuw spelen een belangrijke rol in deze ‘A Christmas Carol’. 
Lees meer >
Rock a Rail
Zaterdag 8 januari, Grote Markt
Op 8 januari 2022 zal alweer de 9e editie van het urban snowboardevent Rock A Rail plaatsvinden in de Haagse binnenstad. Uniek aan dit event is natuurlijk het feit dat er een snowboard event, met échte sneeuw en riders van wereldniveau, in Nederland georganiseerd wordt.
Urban- of street snowboarding is een vorm van snowboarden waarin snowboarders (riders) elementen uit de stad gebruiken om te snowboarden. Denk aan trappen, relingen, muren, hekjes en stoepen.
Lees meer >
Geniet van pure ambacht bij Dudok Patisserie
De feestdagen staan weer voor de deur. Reden genoeg om groots uit te pakken en het jaar goed af te sluiten. Of je nu iedereen omver wilt blazen tijdens het kerstdiner of op zoek bent naar wat lekkers voor bij de brunch, bij Dudok Patisserie zit er voor iedereen wat bij. Speciaal voor deze feestelijke maand heeft Dudok Patisserie een assortiment aan overheerlijke lekkernijen samengesteld. Van taarten om gezellig aan tafel te delen tot kleinere rondo’s om per persoon te serveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een appel-victoria rondo, gevuld met amandelspijs, verse appel en krokante amandelen? Of de klassieke Schwarzwalder taart. Een luchtig chocolade spongecake met een hint van kaneel, gevuld met kersencompôte en verse slagroom. Bekijk het hele assortiment online en breng vrienden en familie deze kerst samen met Dudok.
Lees meer >
The Hague HighLights
15 tot en met 18 december, binnenstad
Licht uit, spot aan! Na groot succes van de afgelopen jaren zet The Hague Highlights ook in 2021 vier bijzondere plekken - hartje centrum Den Haag – in het volle licht. Tussen 17.30 tot 22.00 uur kun je van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 december de lichtkunstwerken bekijken. De lichtkunstwerken van The Hague Highlights zijn allemaal anders, maar vertellen ieder op hun manier hét verhaal van die plek.
Lees meer >
Cool Event Scheveningen
Tot en met 24 januari 2022, Scheveningen
Deze winter is Scheveningen weer dé plek voor de ultieme wintersportervaring aan zee. Voor de 14e keer wordt Cool Event Scheveningen georganiseerd met de inmiddels bekende 600 m2 grote schaatsbaan 'Kurhausplein on ice'. Jong en oud kunnen hier iedere dag van 10:00 tot 18:00 uur schaatsen. Let op: noren worden niet toegelaten op de schaatsbaan in verband met de veiligheid, handschoenen zijn verplicht en reserveer van tevoren.
Lees meer >
Surfin' Santas
Zaterdag 11 december,
Hart Beach Quiksilver Surfschool
Honderden surfers die verkleed zijn als de kerstman zullen op zaterdag 11 december de koude Noordzee trotseren tijdens het internationaal bekende Surfin’ Santas. Het Surfin' Santas event is in Europa nog relatief nieuw. Op plekken als Bondi Beach (Australië) en Cocoa Beach (Florida, USA) is het event al langer een hit. Let op! Bij zeer slechte weersomstandigheden of geen golven, verplaatst het event naar een andere datum.
Lees meer >
Een koninklijke wandeling
Met deze 'Royal Tour' audio- en videowandeling ontdek je de rijkdom van de hofstad. Wandel langs de vele paleizen, historische monumenten en de prachtige paleistuinen en laat je betoveren door de beelden en verhalen uit onze Koninklijke geschiedenis. Op enkele locaties zie je op de grond "Gouden tegels" liggen, lees vooral ook deze korte teksten.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau