Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Moederdag in Den Haag
Zondag 9 mei
Zondag is het Moederdag, waar verras jij jouw moeder mee? Wij hebben de tips voor een uitje in Den Haag op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een leuk cadeau, hier hebben wij ook genoeg tips voor, ook om te laten bezorgen. Ook kun je dit jaar een speciale Moederdag wandeling maken. Maak er een gezellige dag van!
Lees meer >
Residentie Orkest - De Vijfde van Beethoven
Vrijdag 14 mei, Zuiderstrandtheater
Het Residentie Orkest speelt in het Zuiderstrandtheater op vrijdag 14 mei, als Fieldlab testconcert, werken van Beethoven, Monteverdi, Mozart en Tsjaikovski. Het orkest staat onder leiding van Richard Egarr, de solisten zijn sopraan Katrien Baerts en tubaspeler Elias Gustafsson. De presentator van Celebrating Music! is Tijl Beckand. Dit testconcert in het kader van de Fieldlab Evenementen is een wetenschappelijke praktijktest. Meer informatie hierover vind je op de website van het Zuiderstrandtheater.
Lees meer >
7x Verborgen Terrastuinen
De terrassen zijn weer open, enerzijds hebben we allemaal wel een flinke terrasdrang, anderzijds is het nog wel spannend om zomaar ergens neer te strijken. Het liefst zit je op een beetje rustig terras. En dan zijn de verborgen terrastuinen in de stad een aanrader. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Geniet van een drankje, maar let wel op: houd afstand en houd rekening met elkaar.
Lees meer >
Nieuwe online escape room van Amaze Escape
De Haagse escape room Amaze Escape heeft een nieuwe online escape room gemaakt op basis van hun Crazy Doctor kamer op de Binckhorst. Als speler loop je door echt bestaande omgevingen en dien je de puzzels uit de originele kamers op te lossen. In het spel lijkt het echt alsof je live in de kamer aanwezig bent. Spelen kan met 1-7 personen per team. Het enige dat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. Gebruik de code DENHAAG30OFF en krijg 30% korting op je bestelling.
Lees meer >
BorderKitchen met Isabel Allende
Donderdag 13 mei, online
'Al sinds mijn kinderjaren had ik één doel’, schrijft Isabel Allende, ‘voor mezelf kunnen zorgen, en dat heb ik gedaan.' Wereldberoemd is ze nu, de diplomatendochter die als eerste Latijns-Amerikaanse vrouw een publiek van honderden miljoenen lezers wist te bereiken. Met haar liefdesgeschiedenissen en historische romans liet ze hen kennis maken met Zuid-Amerika, het complexe, betoverende continent waarmee haar persoonlijke geschiedenis zo nauw is verbonden. In ‘Wat wij willen – mijn leven als moeder, vrouw, feminist’ verkent isabel Allende de centrale rol van feminisme in haar leven.
Lees meer >
Agenda van online events
Evenementen zijn het afgelopen jaar vrijwel niet op locatie te bezoeken geweest, maar er zijn wel een flink aantal events die je via een livestream kunt volgen. Geniet online van tentoonstellingen, concerten, voorstellingen en festivals! Wij hebben een overzicht van online events voor je klaar staan.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau