‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
De Dutch Summer Dance Course
8 tot en met 20 augustus 2022, Korzo Theater
De Dutch Summer Dance Course is het jaarlijks terugkerende dansfeest in de laatste weken van de zomervakantie. Ieder jaar kunnen dansers van 6 tot 99 jaar deelnemen aan één of meerdere weken vol dans. Deelnemers krijgen les in klassieke en moderne dans, repertoire en gaan aan de slag met een nieuwe compositie. De Dutch Don’t Dance Division organiseert ook verschillende cursussen voor kinderen en jongeren. In het Korzo Theater krijgen zij les van inspirerende docenten, mogen zelf aan de slag met het creëren van choreografie en sluiten de week af met een prachtige presentatie.
Lees meer >
Het Wijn Festijn
2 tot en met 14 augustus 2022, Lange Voorhout
12 tot en met 14 augustus wordt het Lange Voorhout omgetoverd tot een intiem wijnfestival, inclusief muziek en Jeu de Boules! Je kunt er dan meer dan 100 verschillende wijnen en gerechten zoals kaasplankjes, charcuterie en mooie vega-gerechtjes proeven onder het genot van gezellige muziek. Of je nu met je vrienden, collega’s of kids gaat, er is voor ieder wat wils op dit festival.
Lees meer >
Disney's Aladdin
Tot en met 30 september 2022, AFAS Circustheater - Boek nu met je DenHaagPas en ontvang 30% korting
Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-een-nacht? Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Je kunt een theaterspektakel verwachten in Arabische sferen vol kleurexplosies en een fantastische, energieke cast. De musical is al voor kinderen vanaf 8 jaar. Boek nu met je DenHaagPas en ontvang 30% voordeel per ticket voor voorstellingen in augustus.
Lees meer >
Piratenweken in LEGOLAND Discovery Centre
Tot en met 4 september 2022
Kom deze zomer naar LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen en ontdek ons mooie Den Haag in miljoenen LEGO® steentjes. Tot en met 4 september zijn de piratenweken: Maak je LEGO® piratenvlag, volg één van de themaworkshops en bouw een papegaai of piratenbootje van LEGO. Maak de piratenspeurtocht door het centre en ga op zoek naar de LEGO schat. Misschien kom je ook wel de LEGO® piraat tegen? En help je meebouwen aan een reuze LEGO mozaïek? LEGOLAND Discovery Centre is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Bij elk gezelschap dient minimaal 1 kind aanwezig te zijn. De eerstvolgende volwassenen avond is gepland op vrijdag 30 september.
Lees meer >
NK Beachvolleybal
12 tot en met 14 augustus 2022, The Hague Beach Stadium
NK Beachvolleybal is hét afsluitende toernooi van de zomer voor de hoogstgeplaatste beachkoppels van Nederland. 32 teams zullen deelnemen aan dit Nederlands Kampioenschap. Het centrecourt is direct aan de kust in het Beach Stadium. Rondom het stadion liggen de bijvelden. Toegang voor publiek is het gehele weekend gratis voor alle bezoekers. Kortom: alle ingrediënten voor wéér een fantastisch weekend beachvolleybal.
Lees meer >
Lezingenprogramma Rampjaar
12 augustus, 10 september en 8 oktober 2022, Haags Historisch Museum
Een vijandelijke invasie, overal paniek, een gruwelijke moordpartij. Het jaar 1672 was een rampjaar voor Nederland. Hoe kijken we daar 350 jaar later tegenaan? Een drietal lezingen: Vrijheidsdenken in de 17de eeuw, Analogieën 1672 – 2020 en De briefwisseling Johan de Witt, geven verdieping.
Lees meer >
Haags Beatfestival Zuiderpark
Zondag 14 augustus 2022, Zuiderparktheater
Op zondag 14 augustus uur presenteert Popagenda Scheveningen alweer de 4e editie van het Haags Beat Festival. Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. Met helden uit de sixties, gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen, zoals de grote finaleband met bekende gastzangers en surprise guests. Een tipje van de sluier van het programma: Bintangs, Rocktown Buddy’s o.l.v. Peter Langerak met Rinus Gerritsen, Peter Koelewijn, Rob Bolland, Nico Dijkshoorn en Erwin Nyhoff. En aan jong talent ook geen gebrek!
Lees meer >
Herdenkingsdag: de moord op gebroeders De Witt
Zaterdag 20 augustus 2022, centrum Den Haag
Zaterdag 20 augustus om 12:00 uur is iedereen welkom bij het statige standbeeld van Johan de Witt op de Plaats, recht tegenover de Hofvijver in het Museumkwartier. Dat is precies de plek waar 350 jaar geleden raadpensionaris Johan en zijn broer Cornelis gedood en gelyncht werden door een moordlustige meute. Na het welkomstwoord van burgemeester Jan van Zanen brengt het event De Witt of Oranje die turbulente tijd terug met muziek, kunst en theater. 
Tip: Rondleiding in Rijksmuseum de Gevangenpoort: De laatste uren van Johan en Cornelis de Witt: Op 20 augustus is het 350 jaar geleden dat de gebroeders De Witt met veel geweld werden omgebracht. Hoe kwam het tot deze politieke moord? En wat ging er aan vooraf? Meer informatie over deze rondleiding.
Meer over de Herdenkingsdag>
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau