‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
In volle bloei - 200 jaar Mauritshuis
10 februari tot en met 6 juni, Mauritshuis
In het jubileumjaar trakteert het Mauritshuis haar bezoekers op een bont boeket, bestaande uit de beste bloemstillevens uit de 17de eeuw. Het museum bezit zelf een zeer rijke verzameling bloem-schilderijen, meesterwerken van Ambrosius Bosschaert, Roelant Savery, Jan Davidsz de Heem en Rachel Ruysch. Niet voor niets behoren deze geschilderde boeketten tot de populairste werken uit de collectie. Aangevuld met bruiklenen van over de hele wereld vertelt het Mauristhuis het fascinerende verhaal van dit genre in de tentoonstelling 'In Volle Bloei'.
Lees meer >
Het laatste nieuws nu ook te vinden op Denhaag.com
Denhaag.com heeft sinds kort een gloednieuwe nieuwspagina, met heerlijk snackable Haags Nieuws. Van het startschot van een kaartverkoop voor een groot concert op het Malieveld, een bijzonder hotelarrangement, de geboorte van een Sea-life pinguïn tot een live-stream van de North Sea Regatta of de komst van een nieuw warenhuis. Lekker lezen dus op onze nieuwspagina!
Lees meer >
Wat we doen - Hoe ik talent voor het leven kreeg
3 tot en met 5 februari, Koninklijke Schouwburg
Rodaan Al Galidi schetst in Hoe ik talent voor het leven kreeg op een rauwe en verrassend grappige manier niet alleen een beeld van het asielbeleid, maar ook van de Nederlandse samenleving. In deze kleurrijke, humoristische en indringende voorstelling komen theater, muziek en dans samen in een groots opgezet toneelspektakel. Een prachtige cast van acteurs en musici vertellen samen met tientallen statushouders Al Galidi’s bijzondere verhaal.
Lees meer >
Top 9 vega(n) restaurants
Lekker duurzaam bezig zijn en vegetarisch eten? Het aantal mensen dat vegetarisch eet, neemt steeds meer toe. Eet ook eens wat vaker vegetarisch! Zo kun je op een simpele manier een beetje bijdragen aan een beter milieu. Den Haag staat op de tweede plek in Nederland met het hoogst aantal vegetarische en vegan restaurants. We delen graag onze favoriete vega(n) restaurants met jullie.
Lees meer >
Street Art spotten in Den Haag
In Den Haag kun je niet meer om street art heen. Naast Londen en Parijs is Den Haag ook echt dé place to be om de mooiste muurschilderingen te ontdekken. Er zijn door de jaren heen, verspreid door de hele stad, veel murals bij gekomen. Ga te voet of met de fiets of (deel)scooter, je kijkt letterlijk je ogen uit!
Lees meer >
Valentijnsdag
Vier de dag van de liefde met jouw Valentijn in Den Haag! Reserveer een tafeltje bij een restaurant, maak romantisch een strandwandeling aan zee, verras je partner met een overnachting in één van de Haagse hotels of breng een bezoek aan een museum. Er zijn vele mogelijkheden om er een liefdevolle dag van te maken. Benieuwd welke tips wij voor jullie lovebirds hebben?
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau