Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Zomer in Den Haag
Af en toe een buitje tussendoor, maar het ís zomer! Bekijk ons overzicht van zomerse tips in Den Haag.
TeamNL Olympic Festival
23 juli tot en met 28 augustus, Scheveningen
Vanaf eind juli wordt hét sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een festival dat de olympische sferen van Tokio naar Nederland brengt. Overdag kun je zelf sporten beoefenen onder begeleiding van meer dan 50 verschillende sportbonden. Daarnaast kun je live de Olympische Spelen volgen op grote tv-schermen en TeamNL aanmoedigen. Dit inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment, de aanwezigheid van ex-topsporters en olympiërs en huldigingen van de sporters. 
Lees meer >
World of Dinos in Den Haag
Tot en met 29 augustus, World Forum
De grootste reizende Dino Expo van Europa komt naar Den Haag. Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Den Haag tijdens de zomervakantie. De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast de verschillende dinomodellen waarmee je een mooie selfie kan maken is er nog meer te beleven. Volg het spoor van de dinos met de speurtocht, maak een ritje op een dino als je het aandurft of zoek in de kidszone naar de verborgen fossielen die je moet opgraven uit het zand.
Lees meer >
Walk to fight Cancer
Zaterdag 10 juli, Malieveld
Walk to Fight Cancer is een wandeling met een lach en een traan, vol passie en sportiviteit. Deelnemers aan de wandeling kunnen zich laten sponsoren door vrienden, bekenden en familieleden. Dit jaar wordt er op 10 juli in 12 steden op een veilige en verantwoorde manier gewandeld met een leuke activiteit op de route. De te wandelen afstanden zijn 12,5 of 25 km en gaan dwars door de natuur rondom de deelnemende steden en dorpen.
Lees meer >
Heerlijke hotelarrangementen
Boek nu!
Ben jij toe aan een weekend weg in dé stad aan zee? Den Haag beschikt over een zee van ruimte. Ervaar een nachtje, weekend of weekje, weg in hotels die je de ruimte bieden om te ontspannen en te genieten. Ontdek de selectie van hotels die we voor jou hebben gemaakt en vind de beste opties voor een verblijf in Den Haag. Van betaalbaar overnachten tot luxe comfort, van stad tot strand en van boutique tot grote hotels. Geniet van Den Haag!
Lees meer >
Le Marie Marché
Diverse zaterdagen en zondagen in 2021, Lange Voorhout en Plein
Geïnspireerd op de dromerige sfeer van Franse markten is Le Marie Marché de sfeervolle maandelijkse markt in hartje Den Haag. Zorgeloos struinen langs de bijzondere eigentijdse, uitheemse of juist authentieke producten. Van heerlijke aardbeienjam naast droge worst, van prachtige sieraden naast gezellige prenten.
Lees meer >
Tentoonstelling Tijd en Eeuwigheid
Tot en met 19 september, Kloosterkerk en Escher in het Paleis
Poëzie in beeld en woord beleef je tijdens de cross-over tentoonstelling Tijd en Eeuwigheid in de Kloosterkerk en Museum Escher in het Paleis. De tentoonstelling toont papierkunstobjecten van Annita Smit naast nieuwe gedichten van vijf eigentijdse dichters: Gershwin Bonevacia, Babs Gons, Marjolijn van Heemstra, Iduna Paalman en Mustafa Stitou. Tijdens een bezoek aan deze tentoonstelling mag ‘Het hoofd uit en het hart aan’: een mindfull ervaring om slow art te beleven.
Lees meer >
Pathé Pride Night
Elke eerste woensdag van de maand, Pathé Spuimarkt
Elke eerste woensdag van de maand geniet je bij de Pride Night van één van de mooie LHBT+ films. Bij elke voorstelling word je bij de start van de film ontvangen met een welkomstdrankje. Na afloop van de film kun je lekker nakletsen over de film, bijvoorbeeld over welke hoofdrolspeler jij leuker vond, je ook ontroerd was door het verhaal of dat het ook zo'n herkenbare situatie was.
Lees meer >
Couperus – deel 3
3 tot en met 18 juli, Theater Branoul
In het derde deel van deze serie literaire salons gaan Bob Schwarze en Sijtze van der Meer verder op expeditie naar het werk van de Haagse meesterschrijver Couperus. Een programma met weer nieuwe teksten, bekend en onbekend. Bob en Sijtze lezen, spelen en entertainen langs de teksten heen en zetten de tragiek en zeker ook de humor van Louis Couperus in het volle licht. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau