‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Hoedententoonstelling “Chapeau!” in De Passage
Tot en met 30 september 2022, De Passage
In de voormalige en exclusieve hoedenwinkel “Ladies Paradise” zijn vele hoedjes uit de jaren 50/60 gevonden. Deze winkel staat leeg sinds het jaar 2000 en was vroeger leverancier voor vele bekende Nederlanders, waaronder de Koningin. Tijdens werkzaamheden zijn er onlangs tal van oude hoedjes ontdekt op de zolder. Deze hoedjes zijn nu opgehangen en te bewonderen in De Passage.
Lees meer >
Prinsjesdag, dinsdag 20 september
Koop nu tribunekaarten
Prinsjesdag is de traditionele start van het parlementaire jaar voor de Eerste en Tweede Kamer in Den Haag. Op de derde dinsdag in september spreekt Koning Willem-Alexander in de Koninklijke Schouwburg de troonrede uit waarin de regering haar belangrijkste plannen voor het komende jaar bekendmaakt. Voorafgaand aan het voorlezen van de troonrede trekken Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in de Glazen Koets, gevolgd door andere belangrijke leden, met een rijtoer van Paleis Noordeinde via het Lange Voorhout naar de Koninklijke Schouwburg. Koop nu kaarten voor tribuneplaatsen op Prinsjesdag! Ben je in het bezit van de DenHaagPas? Dan ontvang je zelfs 10% korting. Benieuwd naar alle andere koninklijke activiteiten in september, bekijk hier het overzicht.
Lees meer over Prinsjesdag >
Het Grootste Zomerfeest Van Nederland!
Zaterdag 3 september 2022, Scheveningen strand
De zomer dat ‘alles’ weer mag gaan we groots vieren tijdens het Grootste Zomerfeest van Nederland. Er zijn optredens van onder andere Guus Meeuwis, VanVelzen, Antoon, Kraantje Pappie, Meau, Flemming, Diggy Dex en Snelle. De host van dit grootste Zomerfeest is Domien Verschuuren. Met de voeten in het zand, in de volle zon tot aan de zwoele avond uitbundig dansen en meezingen. Een groter strandfeest is er niet!
Lees meer >
Tour de Verrassend
Ken je de Beeldenroute van Voorburg al? Of de route langs de plassen van de Nieuwe Driemanspolder en de Vogelplas? Te voet of met de fiets kun je flink genieten van de prachtige omgeving in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Wandel door één van de vele stadsparken of geniet van de prachtige route langs De Vliet. Ontdek alle bijzondere routes en laat je verrassen!
Lees meer >
UIT Festival Den Haag
2 tot en met 4 september 2022, diverse locaties
Het cultuurseizoen 2022-2023 wordt afgetrapt tijdens UIT Festival Den Haag. UITfestival betekent: kunst en cultuur op allerlei locaties door de hele stad, op zaterdag open huis bij veel locaties en op zondag het welbekende cultureel programma met UIT Verrast op het Lange Voorhout. Den Haag dompelt zich drie dagen lang onder in theater, dans, beeldende kunst, muziek en performances.
Lees meer >
Wild Rooster Festival
26 en 27 augustus 2022, Grote Markt
De cowboyhoeden mogen weer uit het vet: Het gratis Haagse rootsmuziekfestival Wild Rooster vindt weer plaats. De Grote Markt wordt tijdens het Wild Rooster Festival weer één grote 'burning ring of fire' met royale porties BBQ food, koud bier en een line-up met: goeie rockabilly, bluegrass, uptempo blues en rock’n’roll uit de tijd dat rock’n’roll nog rock’n’roll was. Texas achter de duinen!
Lees meer >
Jazz in the park
26 augustus en 24 september 2022, Zuiderparktheater
Samen met programmeur en muzikant Michael Varekamp presenteert het Zuiderparktheater Jazz in the Park. Tijdens Jazz in the park is een wisselend jazzrepertoire te horen dat de grenzen van het genre maximaal opzoekt. De editie van vrijdag 26 augustus aanstaande staat in het teken van Soul Vibes. Opwindende funk van James Brown, soulklassiekers van Stevie Wonder en zwoele hits van Marvin Gaye passeren de revue. De avond wordt afgetrapt door de upcoming Soulsensatie ParHasard. Steffen Morisson, Yerry Rellum, Michael Varekamp, Wiboud Burkens en The Legends laten de hele avond soul klassiekers van weleer herleven.
Lees meer >
Embassy Festival
2 en 3 september 2022, Lange Voorhout
Het Embassy Festival Experience biedt bezoekers op het Lange Voorhout een culturele, culinaire en muzikale ontdekkingsreis van twee dagen. In het hart van Den Haag, op een steenworp afstand van het Binnenhof, geniet je hier van de internationale markt, het kindercomplex en verschillende podia met dans en muziek. De Embassy Festival Tour is jouw kans om eindelijk de binnenkant van een ambassade te zien. Den Haag zit vol met ambassades en veel mensen hebben een aantal van deze prachtige gebouwen nog nooit van binnen gezien.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau