Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
NN CPC Loop Den Haag
Zondag 26 september, Malieveld
De NN CPC Loop Den Haag kan met recht een traditie genoemd worden. Eén van de populairste onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag is de NN Halve Marathon. Op het snelle parcours worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen. Ook zijn er de 10 km Loop, de 5 KM Loop voor als je net begonnen bent met hardlopen, de CPC4ALL voor deelnemers met een beperking, de Triodus Jeugdloop (2,5 km, 8 t/m 12 jaar) en de Triodus Jeugdloop (1 km, t/m 10 jaar) waarbij vaders, moeders, opa's en oma’s als begeleider mee mogen doen.
Lees meer >
Trashure Hunt Summer Challenge
Tot en met 21 september, Scheveningen
Deze hele zomer gaat TrashUre Hunt, voor het 6e jaar op rij, elke dag het strand van Scheveningen opruimen en het publiek van het strand activeren, motiveren en bewust maken. Corona-proof natuurlijk. Het TrashUre Hunt station is elke woensdag, donderdag, zaterdag en zondag geopend van 12.00 -18.00 uur. Je kunt er elke dag trashUre tassen ophalen en weer vol terug brengen. De tas wordt gewogen en je kunt jouw resultaat op het Heldenbord schrijven.
Lees meer >
Rondleiding: Bezoek de Ridderzaal
De meeste mensen kennen de Ridderzaal van televisie, wanneer op Prinsjesdag de koning in deze zaal de Troonrede voorleest. Deze zomer kun je de zaal van binnen bewonderen. ProDemos geeft van maandag tot en met zaterdag rondleidingen naar de Ridderzaal. Tijdens deze rondleiding vertellen enthousiaste gidsen je alles over dit bijna 800 jaar oude gebouw en natuurlijk over Prinsjesdag. Daarnaast is er elke ochtend een Kinderrondleiding naar de Ridderzaal, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Tijdens deze Kinderrondleiding gaan kinderen op ontdekkingstocht naar het Binnenhof met een koffertje vol bijzondere voorwerpen. Na de zomer gaat het Binnenhof voor minstens 5,5 jaar dicht voor een grote renovatie, dus grijp je kans en bekijk de Ridderzaal nog snel even van binnen!
Lees meer >
Madurodam: Het verrassende uitje dat je niet mag missen deze zomer
Als toerist in eigen land ontdek je hoe mooi ons land is en hoeveel er wel niet te doen is.  Zo is familiepark Madurodam dé ideale vakantiebestemming. Met jouw Madurodampaspoort kan je ontdekkingsreis door Nederland pas echt beginnen: bezoek zoveel mogelijk bestemmingen. Speel met water en vaar mee op het schip de Vergulde Bever in attractie Nieuw Amsterdam. Luister naar de tips van de reisleider en maak geweldige vakantiekiekjes op prachtige fotoplekken. Nieuw: pak een binnenlandse vlucht in eigen land in attractie The Flying Dutchman: Stap aan boord van een echt Dakota vliegtuig. Stoelriemen vast en vlieg van de ene verbazing in de andere. Zo ben je ook nog op vliegvakantie geweest!
Lees meer >
24 uur in Den Haag
Onze tips
24 uur in Den Haag? Dan wil je natuurlijk alles uit je dag halen. Wij hebben dé tips voor jou. Ontdek de leukste plekken van Den Haag én leuke plekken voor ontbijt, lunch en diner. Geniet van de zee van ruimte in onze stad!
Lees meer >
Omniversum Cinema
Tot en met 22 augustus, Omniversum
Je kunt bij Omniversum niet alleen genieten van geliefde grootbeeldfilms maar ook van opera’s, concerten en arthousefilms. Onder de noemer Omniversum Cinema vertoont het filmtheater de mooiste alternatieve speelfilms, voorstellingen, concerten en documentaires. Ga naar: Tina, Aznavour, Jazz on a Summer’s Day, Paolo Conte of Summer of Soul.
Lees meer >
Delft Chamber Music Festival
22 juli tot en met 1 augustus, Delft centrum
Het Delft Chamber Music Festival gaat deze zomer door met als thema ‘Brave new world’. Artistiek leider en violiste Liza Ferschtman stelt voor het laatst het programma samen: zij programmeert het eerste deel van dit internationale kamermuziekfestival in Delft. Pianiste Nino Gvetadze neemt het stokje als artistiek leider over en programmeert het tweede deel van de komende editie. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de corona maatregelen.
Lees meer >
Zuiderpark Vakantiepark
20 juli tot en met 5 augustus, Zuiderparktheater
Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag in de zomervakantie een programma vol activiteiten bij het Zuiderparktheater. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer, voor alle leeftijden. ‘Je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ tijdens het wisselende programma. Ga samen een rondje in de Relaxerette, een soort reuzenrad van chille hangmatten. Bouw mee aan het brugvlot, sport met Dennis, leer TikTokken met Amel, voetbal freestyle of werk aan je DJ skills. Ook is er een kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, optredens en een kinderdisco.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau