Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
UIT Festival Den Haag
3 tot en met 5 september, binnenstad
Het cultuurseizoen 2021-2022 wordt van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september afgetrapt tijdens UIT Festival Den Haag. Dit betekent kunst en cultuur op meer dan dertig locaties door de hele stad. Hier kun je kunstuitingen, voorproefjes en muziekvoorstellingen bezoeken. Ook vindt er een coronaproof cultureel programma met UIT Verrast plaats op het Lange Voorhout.
Lees meer >
Art Nouveau Festijn, Den Haag rond 1900
2 tot en met 5 september, binnenstad
Tijdens Art Nouveau Festijn wordt Art Nouveau in Den Haag en de periode rond 1900 onder de aandacht gebracht. Met maar liefst 35 verschillende activiteiten, zowel gratis als betaald, is er een breed online programma en zijn er activiteiten op diverse locaties in de stad. 
Lees meer >
Embassy Festival
3 en 4 september, Lange Voorhout
Tijdens het Embassy Festival op het Lange Voorhout ga je mee op een culturele, culinaire en muzikale ontdekkingsreis. De reis voert dit jaar langs de landen Azerbeidzjan, Bangladesh, Bosnië-Herzegovina, Egypte, Ethiopië, Finland, Indonesië, Kenia, Mexico, Moldavië, Oman, Pakistan, Palestina, Bolivia, Rusland, Slovenië, Soedan, Tunesië, Oekraïne en de Verenigde Arabische Emiraten. Dit jaar is ook de première van de Embassy Festival Tour. De vijf ambassades Azerbeidzjan, Estland, Panama, Bolivia en Zuid-Korea openen dan de deuren van hun ambassade en nodigen je uit voor een rondleiding door het ambassadegebouw, een smakelijke proeverij of een cultureel programma.
Lees meer >
Vissermannen - Zout & Zoet
4 september 2021 tot en met 28 februari 2022, Muzee Scheveningen
Vissermannen Zout & Zout vertelt het verhaal van hoe het werkelijk is om visser op Scheveningen te zijn. Over de harde en de zachte kant, over plezier en verdriet, volle zee en het vaste land: over zout en zoet. De spreekwoordelijk blanke pit onder de veelal ruwe bolster wordt juist ook belicht. Want hoe was het om als jonge jongen aan boord te gaan en hoe ging het leven eraan toe als je weken van huis was? Hoe voelt windkracht 10 en wat betekent het om volle netten met vis binnen te halen? Op woensdag en vrijdag worden er ook rondleidingen gegeven door één van deze 12 vissersmannen.
Lees meer >
Festival Classique | Sound Bites
9 tot en met 11 september, Fokker Terminal

Een mix van opera en symfonisch, klassieke werken en hedendaagse composities. Festival Classique|Sound Bites laat klassieke muziek in al haar facetten schitteren en maakt geen keuze voor een specifiek genre, zodat bezoekers nieuwe stijlen kunnen ontdekken. Het Residentie Orkest gaat de uitdaging aan met een elektro-DJ. Top-celliste Maya Fridman verzorgt samen met een vuurdanseres een optreden waarin de grenzen tussen muziek en dans vervagen. Na afloop van het twee uur durende programma is de bar open terwijl je kunt dansen bij de ‘Sunset Night Jam-sessie’ met onder andere David Kweksilber en Aart Strootman.
Lees meer >
The Hague Cocktail Week
1 tot en met 10 oktober, binnenstad
Geniet van heerlijke cocktails tijdens The Haque Cocktail Week. Van de Grote Markt tot het strand van Scheveningen, er doen meer dan 15 locaties mee aan Cocktail Week, waarbij elke locatie speciale cocktails aanbied voor slechts € 8.-. Naast een programma met speciale evenementen, zijn er ook bar-take-overs van een avond en masterclasses onder begeleiding van mixolgen en brand ambassadeurs. Dit jaar hoef je niet van tevoren een polsbandje te kopen om deel te nemen, kijk gewoon op het Cocktail Week-menu aan de bar en bestel.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau