‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
 
Alphonse Mucha
Tot en met 3 juli, Kunstmuseum
Je kon er aan het eind van de negentiende eeuw niet omheen: weelderige illustraties van gestileerde, sierlijke vrouwen. Als een van de meest invloedrijke en gevierde kunstenaars in het fin-de-siècle Parijs, creëerde Alphonse Mucha (1860-1939) een onderscheidende stijl die synoniem staat voor de Art Nouveau. In samenwerking met de Mucha Foundation toont Kunstmuseum Den Haag dit voorjaar een ruime selectie van zijn werk.
Lees meer >
Pulchri Studio Cultuurborrel
Vrijdag 25 februari, Pulchri Studio
Met deze Cultuurborrel, die vier keer per jaar plaats zal vinden, wil Pulchri Studio de deuren openzetten om een breed publiek in contact te brengen met kunst en cultuur. Pulchri Studio is een heuse parel aan het Lange Voorhout. Weinig mensen weten dat er per jaar, in prachtige zalen, zo’n 65 exposities te zien zijn van de kunstenaarsleden. Die kunst is te koop. Tijdens de Cultuurborrel zijn kunstenaars aanwezig om met het publiek in gesprek te gaan. Studenten van het Koninklijk Conservatorium geven concerten in de Louis XV-zaal. Tegelijkertijd wordt de omgeving van het Lange Voorhout in de spotlight gezet in het kader van The Hague Highlights.
Lees meer >
Krokus Kabaal jeugdfestival - Laat je horen!
26 februari tot en met 4 maart, diverse locaties
De acht cultuurankers van Den Haag organiseren in de voorjaarsvakantie voor de zevende keer op rij het theater- en kunstfestival Krokus Kabaal, voor kinderen tussen 0-12 jaar. Dit jaar is het thema ‘Laat je horen!’, waarbij kinderen worden aangemoedigd om hun creativiteit, meningen en gevoelens te uiten op een positieve manier. Kinderen kunnen zich uitleven bij diverse workshops en voorstellingen. Met meer dan 90+ activiteiten is er altijd wat te doen in elke wijk. Een greep uit het programma: Een Rabarber theaterworkshop (6+) bij Theater Dakota, een workshop Vloggen bij theater De Vaillant tot Creatief Schrijven (8-12+) bij Muzee Scheveningen. Bij De Nieuwe Regentes kun je film kijken of breakdancen, en Laaktheater’s voorstelling Superslow is een ode is aan het “uit je comfort zone breken”.
Lees meer >
The Park Playground
Win nu 4 gratis kaarten!
Ga op avontuur met je vrienden, familie of collega's in één van de VR experiences van The Park Playground. Van mollenjagen in Nieuw-Zeeland, de jacht op zombies in The Hallow of speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar: de zoektocht naar K3 in Egypte. Ben jij klaar om in een virtuele wereld te stappen en het onmogelijke te ontdekken? Maak nu kans op een groepsticket voor 4 personen voor deze VR experience bij The Park Playground (ter waarde van E 139,60). Beantwoord de volgende vraag: Met hoeveel mensen kun je The Hallow spelen? Stuur jouw juiste antwoord naar actie@thehague.com. Vrijdag 25 februari informeren wij de winnaar per mail.
Lees meer >
City Running tour Den Haag
Zondag 6 maart, startpunt Vredespaleis
Ontdek de stad terwijl je hardloopt! In deze city running tour wordt je meegenomen langs de contrasten van de stad die wil staan voor internationaal recht. Het verleden achter het heden, oorlog en recht, de grote en onbekende kleine verhalen. Vanaf het Vredespaleis (of vanaf je hotel) lopen we langs een selectie van locaties die onder andere verhalen over WO2, het koloniale verleden en de slavernijgeschiedenis van Den Haag. En hoe zich dat toont in het Den Haag van nu. Alle tours zijn in kleine groepjes en zijn onder begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer. Het looptempo is rustig.
Lees meer >
Het Oog van de Storm
Zaterdag 5 en zondag 6 maart, Koninklijke Schouwburg
In 'Het Oog van de Storm' volg je André en Madeleine die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward, zij een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters, Anne en Elise, naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden? Het Oog van de Storm, een toneelstuk van Florian Zeller, een van de meest gespeelde en bejubelde toneelauteurs van dit moment, is na Parijs en Londen nu in Nederland te zien.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau