Nieuwsbrief | Nieuwbouw Scholen Pijnacker-Noord | 31 augustus 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Webversie
Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Ontwerpbestemmingsplan onderwijscluster Groen van Prinstererlaan

In september bespreekt de gemeenteraad het ontwerpbestemmingsplan ‘onderwijscluster Groen van Prinstererlaan’. In dit plan staat juridisch beschreven wat er op een bepaalde plek maximaal kan en mag.

De gemeenteraad bespreekt het ontwerpbestemmingsplan in drie stappen:

  • Beeldvorming: donderdag 9 september. Let op! Deze vergadering begint om 19.00 uur.
  • Oordeelvormend: donderdag 16 september
  • Besluitvormend: donderdag 23 september

De vergaderingen starten om 20.00 uur en zijn online te volgen via: pijnacker-nootdorp.raadsinformatie.nl. Wilt u in contact komen met de gemeenteraad? Bekijk dan de mogelijkheden op www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad.


Verbeelding ontwerpbestemmingsplan

Procedure

Nadat de gemeenteraad het ontwerpbestemmingsplan heeft vastgesteld, wordt het plan ter inzage gelegd. Medio oktober kunt u het plan inzien en uw reactie (zienswijze) delen met de gemeente. De gemeente bekijkt alle reacties en beoordeelt daarna of het plan nog aangepast moet worden. Meer informatie over de bestemmingsplanprocedure vindt u op de website van de gemeente.

Het is onze verwachting dat het definitieve bestemmingsplan in februari 2022 in de raad wordt behandeld.

Contact
Marieke van der Heijden
Postbus 1, 2640 AA Pijnacker
Tel: 14 015
ikcpijnackernoord@pijnacker-nootdorp.nl
 
Twitter   Facebook   Youtube   RSS