‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Food Truck Festival TREK
Dit weekend: 9 tot en met 11 september 2022, Westbroekpark 
Food Truck Festival TREK maakt ieder jaar van het Westbroekpark in Den Haag één groot openluchtrestaurant. Dit gratis toegankelijke foodevent weet drie dagen lang de smaakpapillen te prikkelen met allerlei lekkernijen: van oesters tot worst en van biologische frites tot vegetarisch eten. Tientallen mobiele keukens, verspreid over het Westbroekpark, serveren heerlijke gerechten en drankjes, bezoekers genieten aan tafels en in het gras van de avondzon. Ondertussen kan er op het festivalterrein genoten worden van livemuziek, een variëteit aan theater en ander vermaak, ook voor kinderen. 
Lees meer >
Open Monumentendag
Dit weekend: 10 en 11 september 2022, diverse locaties
Den Haag heeft ongeveer 2250 beschermde monumenten en 20 beschermde stadsgezichten. Hiermee behoort Den Haag tot de top 5 van monumentensteden in Nederland. Tijdens Open Monumentendag zijn tientallen monumentale gebouwen gratis toegankelijk voor publiek. Naast de bijzondere doorgaans niet toegankelijke monumenten zijn er vele andere gebouwen te bezichtigen. Ook zijn er veel leuke extra activiteiten zoals rondleidingen, vaartochten, workshops en fietsroutes te doen. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. De deelnemende monumenten zijn steeds te herkennen aan de Open Monumentendag-vlag.
Lees meer >
Geniet van de najaarszon op het strand van Wassenaar
De Wassenaarse Slag is een rustige strandopgang bij duingebied Meijendel ten noorden van Den Haag. Het acht kilometer lange strand van Wassenaar is voornamelijk bekend om zijn prachtige natuurgebieden, zoals Meijendel. Naast natuur vind je op de Wassenaarse Slag een aantal strandtenten waar je rustig kunt genieten van lekkere gerechten en het mooie uitzicht over de Noordzee.
Lees meer >
MegaStores: oktober woonmaand
Mét gratis interieuradvies door ervaren woonstylistes en workshops
Wat is er nu leuker dan je een maand lang laten inspireren door de nieuwste woontrends, interieurcollecties en kleuren voor in je huis. Kun je wel wat hulp en inspiratie gebruiken om je huis in te richten naar jouw eigen smaak? Maak dan gebruik van het gratis interieuradvies door ervaren woonstylistes of bezoek een van de gratis workshops. Als je op zoek bent naar een bed of even rustig de tijd wilt nemen voor een nieuwe keuken, dan is het fijn als je je handen vrij hebt. MegaStores Den Haag biedt tijdens elk weekend in oktober gratis kinderopvang aan voor kinderen van 4-12 jaar. Op alle zaterdagen in oktober van 12.00 tot 17.00 uur worden er bovendien gratis workshops voor kinderen georganiseerd. Op de zondagen zijn er shows en meet & greets met onder andere Chase van Paw Patrol.
Lees meer >
Het Torentaartje, probeer hem nu!
Een gebakje ter ere van het mooiste Torentje van Nederland 
Het Torentje van het Binnenhof is een iconisch symbool van de democratie, in de stad van vrede en recht. Het is ook al 40 jaar de vaste werkplaats van de minister-president. Hoog tijd om het Torentje te eren met een lekkernij, een heus Torentaartje. Deze smaakvolle traktatie wordt door Dudok Patisserie op ambachtelijke wijze gemaakt en heeft een heerlijk romige Haagsche hopjes mousse. Deze heerlijke traktatie is vanaf donderdag 15 september 2022 verkrijgbaar bij deelnemende horeca in en rond Museumkwartier Den Haag.
Lees meer >
Prinsjesdag, 20 september 2022
Koop nu tribunekaaten
Prinsjesdag is de traditionele start van het parlementaire jaar voor de Eerste en Tweede Kamer in Den Haag. Op de derde dinsdag in september spreekt Koning Willem-Alexander in de Koninklijke Schouwburg de troonrede uit waarin de regering haar belangrijkste plannen voor het komende jaar bekendmaakt. Voorafgaand aan het voorlezen van de troonrede trekken Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in de Glazen Koets, gevolgd door andere belangrijke leden, met een rijtoer van Paleis Noordeinde via het Lange Voorhout naar de Koninklijke Schouwburg. Koop nu kaarten voor tribuneplaatsen op Prinsjesdag! Ben je in het bezit van de DenHaagPas? Dan ontvang je zelfs 10% korting. Benieuwd naar alle andere koninklijke activiteiten in september, bekijk hier het overzicht.
Lees meer over Prinsjesdag >
Color Obstacle Rush
Zaterdag 17 september 2022, Zuiderprak
Color Obstacle Rush is de grootste run ter wereld die het plezier van kleur en obstakels combineert. Met 6 kleurstations, 20 verschillende obstakels en 20 muziekzones krijg je een gedenkwaardige, leuke en kleurrijke run!
Lees meer >
Oktoberfest Den Haag
30 september en 1 oktober 2022, Grote Markt
Jetzt geht's wieder los op één van de grootste Oktoberfest-vieringen van Nederland. Op 30 september en 1 oktober barst op de Grote Markt als vanouds het Oktoberfest los. Behalve op tafel dansen, schnitzel & worst van de Schwenkgrill eten en meezingen met ‘Ein Prosit’ is dit ook dè plek om bier te drinken. Uit grote pullen, uiteraard. Feestgangers kunnen in de Festzelt aan lange biertafels aanschuiven, ongehinderd door eventueel slecht weer. Het dragen van een dirndl of lederhosen wordt beloont met gratis toegang!
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau