Bekijk wat er komende periode voor leuks te doen is in Den Haag!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Deze strandtenten zijn open
Een frisse neus halen en opwarmen met koffie?
Inwoners van Den Haag weten het allang; het strand is altijd een fijne plek om naar toe te gaan. Niet alleen zomers maar ook in de winter. Misschien juist wel dan; je krijgt het gevoel dat het verlaten strand helemaal van jou is. Lekker uitwaaien en een frisse neus halen. Dan is het natuurlijk heel fijn om na afloop in een gezellige strandtent op te warmen met een kopje koffie of een warme chocomel. Bekijk het overzicht met de strandtenten in Scheveningen en Kijkduin die het hele jaar open zijn. 
Lees meer >
Bezoek The Hague Highlights 
24 januari t/m 11 februari 
Het is weer tijd voor The Hague Highlights, hét lichtevenement van Den Haag! Dit jaar staat museum Escher in Het Paleis, hartje Museumkwartier, in de spotlight. Er is niet één kunstenaar die de gevel van museum Escher in Het Paleis met licht betovert: het zijn er wel honderden. Van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 10 februari 2024 wordt het lichtkunstwerk 'Kleur de Stad' geprojecteerd.
Lees meer >
Escher & Bach 
Zaterdag 10 februari, Kloosterkerk
Escher & Bach is ontstaan in het kader van het Escherjaar 2023. Na de succesvolle eerste uitverkochte editie vindt 10 februari een tweede editie plaats! Maurits Escher, de 125 jaar geleden geboren beroemde graficus, had een grote liefde voor muziek, in het bijzonder de (orgel)muziek van Johann Sebastian Bach. Escher & Bach is een multidisciplinaire voorstelling waarin het leven en werk van Escher en Bach op bijzondere wijze bij elkaar komen met muziek, lichtkunst en theater.
Lees meer >
Wandel en win!
Begin het jaar met een frisse gezonde start en geniet van een prachtige wandeling door de Scheveningse natuur. Bewonder onontdekte plekken van het Westbroekpark, het Van Stolkpark of de Scheveningse bosjes en test meteen je kennis. Wie weet win jij wel een typisch Haagse cadeau. Doe je mee? 
Lees meer >
Den Haag Lacht 
Diverse data, Theater en Filmhuis Dakota
Bij Den Haag Lacht kun je 6 tot 8 comedians op het podium verwachten. De line-up bestaat uit Nederlandse maar ook soms Belgische gevestigde namen en aanstormend talent. Allen hebben ze één ding gemeen, nieuw materiaal (grappen), try-outs. Is het een blijvertje of gaan we deze poging tot een grap nooit meer horen? Eén microfoon, grappen in razend tempo, licht op het podium en publiek. Meer is er niet nodig voor een grappig avond uit. 
Lees meer >
Museumnacht Kids
Zaterdag 16 maart, diverse locaties Den Haag
Terug van weggeweest! Museumnacht Kids brengt cultureel vermaak voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Verschillende Haagse musea en culturele instellingen openen zaterdag 16 maart hun deuren tussen 17:00 en 22:00 uur. Verwacht een programma vol bijzondere tentoonstellingen en films, spannende speurtochten en geinige workshops, speciaal voor kinderen. Let op: de kaartverkoop start op woensdag 17 januari 12.00 uur. 
Lees meer >
Je bent wat je eet 
Zaterdag 20 januari, Theater aan het Spui 
In de voorstelling Je bent wat je eet duik je met keukenchefs en kookboekenschrijvers in de smakelijke wereld van culinaire vertellingen. Want met smaken en gerechten deel je, net als met boeken, je ervaringen en herinneringen. Een specifieke smaak kan net als een zorgvuldig gekozen woord krachtige emoties oproepen. Met een DenHaagPas kan je voor € 12,50 naar deze voorstelling. 
Lees meer >
Koning ontvangt geloofsbrieven
Woensdag 24 en 31 januari, Paleis Noordeinde 
Koning Willem-Alexander ontvangt op Paleis Noordeinde nieuwe ambassadeurs die hun geloofsbrieven komen aanbieden. Vanaf het Paleisplein kun je de aankomst van de koets, het spelen van het volkslied en de inspectie van de erewacht volgen - altijd weer een bijzonder moment in hofstad in Den Haag! Bekijk ook het overzicht van alle data die dit jaar zijn gereserveerd voor de geloofsbrievenceremonie. 
Lees meer >
Uiwaaien aan zee
Het gemak van de exclusieve Interparking deal 
Dagje strand? Interparking Boulevard is de perfecte én voordelige uitvalsbasis voor een lekker dagje Scheveningen. Ga lunchen of dineren in een van de restaurants aan de boulevard, bezoek de vrolijke Foodhall of geniet van de luxe van het Kurhaus. Over een parkeerplek hoef je je geen zorgen te maken! Parkeren doe je bij Interparking Boulevard voor €12,50 dag. En als je online reserveert ben je verzekerd van een plekje.
Lees meer >
Nieuwsfoto en Sportfoto van het Jaar
t/m 29 januari, Atrium Den Haag
Afgelopen week werden voor de eerste keer in het Atrium Den Haag de prijzen uitgereikt voor de Nieuwsfoto van het jaar 2023 en de Sportfoto van het jaar 2023. In de tentoonstelling zijn de 100 beste foto’s van het jaar te zien van de beslissende momenten in sport, politiek en samenleving. De tentoonstelling wordt georganiseerd door Stichting Nieuwsfoto en is gratis te bezoeken. Let op: 13 en 27 januari is het Atrium gesloten. 
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners