‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Zomervakantie in Den Haag
De zomervakantie is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor avontuur, plezier en ontspanning! In Den Haag zijn er talloze activiteiten die kinderen van alle leeftijden kunnen vermaken. Bekijk ons overzicht van activiteiten activiteiten
Allianz WK Zeilen
10 tot en met 20 augustus, Haven Scheveningen
Den Haag verwelkomt deze zomer tijdens de Allianz Sailing World Championships, WK Zeilen, 1.400 topzeilers uit meer dan negentig landen. Deze zeilers zullen van 10 tot en met 20 augustus in tien Olympische klassen om de wereldtitels strijden. Deze wereldkampioenschappen zijn het belangrijkste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen, die een jaar later in Parijs worden gehouden. Rondom Allianz WK zeilen, festival aan zee, vinden er allerlei activiteiten op het strand plaats, zoals clinics en optredens.
Lees meer >
Gratis SUP'en en zwerfafval opvissen
27 juli tot en met 28 september,
Startlocatie Kaai 13 - Dunne Bierkade 13
Deze zomer op zoek naar een leuk uitje op het water? Nog tot en met september kan je op donderdagen gratis een rondje SUP'en en zwerfafval opvissen in de Haagse grachten. Je begint vanaf de startlocatie Kaai 13 en SUPt in een rondje van ongeveer 2 uur door de stad. Een leuke manier om de stad van een ander perspectief te bekijken en tegelijkertijd zwerfafval uit het water op te vissen.
Lees meer >
Delft Chamber Music Festival
28 juli tot en met 4 augustus, Delft
Binnenkort vindt alweer de 26e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Artistiek leider Nino Gvetadze heeft een programma samengesteld rond het thema Op reis. Er zijn optredens van nationale en internationale top-musici, jonge meesters en jonge talenten. Sinds de oprichting door violiste Isabelle van Keulen in 1997 is het festival uitgegroeid tot een kamermuziekfestival van wereldformaat. Ben je in het bezit van de DenHaagPas? Dan kun je dit festival met korting bezoeken.
Lees meer >
Feestweek Wassenaar
9 tot en met 13 augustus
9 tot en met 13 augustus is het weer een hele week feest in Wassenaar, georganiseerd door De Wassenaarse Oranje Vereniging ‘Koningin Wilhelmina’. Er is onder andere een kermis, er zijn activiteiten voor kinderen, er is een vlooienmarkt, er zijn spelen zoals touwtrekken en kratten stapelen, ringsteken te paard en er is een oldtimerdag. Ook zijn er vele optredens en is er een vuurwerkshow.
Lees meer >
Wandeling: Politiek en het Paleis
Tot en met 26 augustus, Startlocatie: Plein 1813
Tijdens deze stadswandeling kom je alles te weten over wat de rol van de koning is in onze democratische rechtsstaat én wat het dagelijkse werk van de koning is. Met een gids wandel je langs plekken als Plein 1813, het werkpaleis Noordeinde en het Kabinet van de Koning. Ondertussen krijg je ook een terugblik in de geschiedenis én volg je deels de route van de koets op Prinsjesdag.
Lees meer >
Milan Summer Festival
4, 5 en 6 augustus, Zuiderpark
Dit grensoverschrijdende festival slaat een brug tussen de sfeervolle culturen die ons land rijk is, van Nederlands tot Hindoestaans, van Caribisch tot Indisch. Het evenement vindt al drie decennia in Den Haag plaats en weet ieder jaar opnieuw te verrassen met een programmering die inspeelt op trends binnen de culinaire wereld, muziek, dans, kunst, sport een gezondheidszorg. Zo is er een internationale cooking contest, een muziekline-up, is er een programma voor de allerkleinsten én ruimte voor sport en spel. Het festival wordt afgesloten met een vuurwerkshow.
Lees meer >
Haagse Antiek- en Boekenmarkt
Diverse data, Lange Voorhout
De antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout in Den Haag is een waar walhalla voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. Haal je hart op bij de ontelbare kramen vol antiek en boeken en gezellige terrasjes rondom de markt.
Lees meer >
Beleef Den Haag vanaf het water
Den Haag kun je op tal van manieren ontdekken, maar wie ervoor kiest om de stad vanaf het water te bewonderen heeft gegarandeerd een bijzondere ervaring. Drijf over de sprookjesachtige grachten in de binnenstad, vaar over het water in een van de mooie parken of trotseer de frisse Noordzee.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners