‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Kunstsnack familie uitje
Diverse data, Museumkwartier
Museumkwartier Den Haag organiseert Kunstsnacks voor gezinnen. Een culturele traktatie op de woensdagmiddag die naast plezier, jouw kids ook veel inspiratie geeft. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen, mini voorstelling of bijzonder programma. Per tour bezoek je steeds drie plekken; een unieke mix van een theater, museum of galerie. Het is een flitsbezoek. Een host neemt jullie mee op tournee, dus je zult niet verdwalen. Tijdens deze kunstsnack laat je je verrassen, je kunt dan later nog eens terugkomen voor de echte uitgebreide cultuurervaring.
Lees meer >
Intocht Sinterklaas
Zaterdag 13 november, Scheveningen Haven
Sinterklaas komt weer naar Nederland! Ook dit jaar is de intocht van Sinterklaas in Scheveningen. Met heel veel Pieten, de hofhouding, lansiers, veel muziek, bergen strooigoed en mandarijnen arriveert Sinterklaas op zaterdag 13 november met zijn stoomboot in de Scheveningse Haven. Het festijn start om 10:30 uur. De wachtende kinderen en ouders worden getrakteerd op verschillende optredens. Rond 11:15 uur komt De pakjesboot 070 de haven binnen varen. Let op: een toegangskaartje reserveren is verplicht.
Lees meer >
Binckfest
26 tot en met 28 november, De Binckhorst
Ontdek het culturele karakter van de Binckhorst tijdens Binckfest waarbij de deuren van onder andere PIP, Kompaan, Bink36, Pollux, Sweatshop, Pianino Theater, De Besturing, Caballerofabriek en Mooof wagenwijd open staan met een programmering. Een programmering bomvol voorstellingen, concerten, exposities, workshops en pop-up shops. Op de Binckhorst gebeurt dit weekend veel maar ook culturele instellingen uit andere delen van Den Haag zoals het PAARD, Korzo, Filmhuis Den Haag, Writers Unlimited en Rewire gebruiken de Binckhorst dit weekend als hun podium. Expect the unexpected! Vrijwel alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.
Lees meer >
De mooiste moderne kunst
Museum Voorlinden
Museum Voorlinden, te vinden op het prachtige Landgoed Voorlinden, is hét museum voor moderne en hedendaagse kunst. De kunstverzameling in Museum Voorlinden is van Joop van Caldenborgh en staat bekend als de Caldic Collectie, de grootste particuliere kunstcollectie in Nederland. Bij museum Voorlinden is altijd een afwisselend programma in uiteenlopende media te zien: van schilderijen tot sculpturen, van video- tot installatiekunst. Steeds wordt een thematische selectie uit de vaste collectie getoond, naast een tentoonstelling die helemaal aan één kunstenaar is gewijd. Ontdek daarnaast de kunstwerken die permanent in het museum te zien zijn, zoals Leandro Erlichs Swimming Pool, een zwembad waarin je kunt vertoeven zonder nat te worden.
Lees meer >
Tree Fest - Pluk! Den Haag
Zaterdag 13 november, Pluk! Den Haag
Tree Fest is een boomplantfestival waarbij leerzame workshops, kunst, muziek en lekker eten niet ontbreken. Bij Pluk! Den Haag wordt een kersvers voedselbos aangelegd op een strook van zo’n 1250 vierkante meter. Een voedselbos is een paradijs aan biodiversiteit, zorgt voor verkoeling en schaduw, helpt de bodem gezond te houden, slaat CO₂ op, én levert voedsel voor dier en mens.
Lees meer >
Disney's Aladdin
Diverse data, AFAS Circustheater
Aladdin zal je met zijn charme betoveren in deze musical in het AFAS Circustheater. De musical is gebaseerd op de succesvolle animatiefilm van The Walt Disney Pictures uit 1992. Ga mee in het overweldigende verhaal vol romantiek, vriendschap en verraad, over de charmante straatdief Aladdin en prinses Jasmine.
Lees meer >
High Tea in Den Haag
Onze tips
High tea; urenlang thee drinken en genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. In Den Haag zijn we er dol op. Al jaren! De traditie begon ooit in hotel Des Indes en tot de dag van vandaag is dat nog steeds 'the place to be voor een High tea". Maar de keuze is ondertussen enorm uitgebreid. Er zijn steeds meer leuke plekken waar je terecht kunt voor een uitgebreide high tea. Al dan niet aangevuld met een feestelijk glaasje bubbels. Van trendy koffiezaakjes tot klassieke restaurants of zelfs aan zee; hier vind je onze favorieten! 
Lees meer >
Den Haag by Night - Wandeling
Diverse data, Startpunt: Grote Kerk
Een avondwandeling met een verrassend programma, waarbij je in een mooie ambiance de stad op geheel andere wijze leert kennen. De bekende Haagse humor, zal met Rob Andeweg, tijdens de toer zeker niet ontbreken. Geniet tijdens deze wandeling van de prachtige locaties en de voor velen vaak onbekende, niet eerder geziene locaties.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau