‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
BlowUp Art
Tot en met 28 mei, Museumkwartier
Den Haag staat bol van de kunst met de tweede editie van BlowUp Art. Van 5 tot en met 28 mei kleurt het Museumkwartier opnieuw met vijf gigakleurige opblaaskunstwerken van BlowUp Art. Ook dit jaar zijn de tijdelijke kunstwerken speciaal ontworpen door nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten. Maak een wandeling langs de Berlage Kiosk, de Hofvijver, de zijgevel van Het Nationale Theater - de Koninklijke Schouwburg, de uitgang van de parkeergarage Museumkwartier aan het Tournooiveld en het schelpenpad langs de Lange Vijverberg, en herbeleef de schoonheid van onze binnenstad.
Lees meer >
Open dag zeilschip Sørlandet
Zondag 7 mei, Haven Scheveningen
Neem een uniek kijkje in het Noorse zeilschip wat tijdelijk in de Scheveningen Haven ligt. Studenten, maritieme & academische crew zullen je verwelkomen en rondleiden in het drijvende museum/campus/huis. Als het oudste actieve, volledig opgetuigde tallship ter wereld, en de eerste die middelbaar onderwijs op zee aanbiedt, heeft het schip een rijke geschiedenis. De toegang is gratis, maar er kunnen een maximum aantal bezoekers aan boord per keer.
Lees meer >
Platenbeurs
Zaterdag 6 mei, 3 juni, 1 juli en 2 september, Lange Voorhout
Op de platenbeurs op het beroemde Lange Voorhout kunnen liefhebbers van lp's en cd's naar hartenlust snuffelen. Het is de perfecte gelegenheid om jouw collectie uit te breiden met nieuwe juweeltjes. Van pop tot rock, van jazz tot klassiek, van disco tot house, alle genres zijn vertegenwoordigd op de platenbeurs.
Lees meer >
Vissermannen rondleidingen
Tot en met 30 september op zaterdag, Muzee Scheveningen
Uit de eerste hand verhalen over de visserij in Scheveningen horen? Iedere zaterdag vertellen Muzee’s oud-vissers over hun avonturen van vroeger op zee. Zo nemen onder andere vissermannen Henk, Gerard en Chiel je mee door het museum en leer je ook nog een paar woorden in het Schevenings. De rondleiding is gratis en duurt een uur. Sluit de rondleiding af met een ‘beetje’ (Schevenings jenevertje) aan de bar van museumcafé De Halve Vleet. Voor de kinderen is er een knutseltafel.
Lees meer >
Gratis SUP'en en zwerfafval opvissen
11 mei tot en met 28 september op donderdag, startlocatie: Kaai 13, Dunne Bierkade 13
Deze zomer op zoek naar een leuk uitje op het water? In de maanden mei tot en met september kun je op donderdagen gratis een rondje SUP'en en zwerfafval opvissen in de Haagse grachten. Schoon, Doen we Gewoon en Kiteboardschool.nl organiseren deze SUP-actie. Je begint vanaf de startlocatie Kaai 13 en SUPt in een rondje van ongeveer 2 uur door de stad. Een leuke manier om de stad van een ander perspectief te bekijken en zwerfafval uit het water op te vissen!
Lees meer >
Nederlands Bierproeffestival
11 tot en met 13 mei, Grote Kerk
Het Nederlands Bierproeffestival vindt voor de 10e keer plaats. Bierliefhebbers genieten tijdens het festival van veel verschillende biersoorten in een ontspannen sfeer in de unieke setting van de Grote Kerk. Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Er zijn brouwerijen uit alle delen van het land aanwezig, van grote bierbrouwers tot kleine speciaal bierbrouwers. Het festival is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier.
Lees meer >
Urban Walk Den Haag
Zaterdag 13 mei, centrum Den Haag
Op een unieke manier meer te weten komen over Den Haag? Op zaterdag 13 mei wordt de zesde editie van de Urban Walk Den Haag georganiseerd: een wandeltocht van ongeveer 12 of ongeveer 20 km waarbij je langs allerlei iconische gebouwen wandelt. De hoogtepunten worden toegelicht met borden en in een audiotour. De wandeltocht wordt gecombineerd met leuke (muziek)acts en onderweg is er de nodige verzorging en zijn er stempelposten.
Lees meer >
Aircooled Scheveningen
Zondag 14 mei, Scheveningen
Op de boulevard van Scheveningen komen tijdens Aircooled Scheveningen honderden Kevers en VW-busjes te staan. Aircooled Scheveningen refereert aan de luchtgekoelde motoren van de geshowde oldtimers. Vrijwel alle ooit gebouwde modellen VW-Kevers zullen te zien zijn, zoals Brilkevers, Ovaalkevers, Cabriolets, Ratlook, Custom Build, Spijlbussen, Sambabussen, Campers en Pick-Ups. Er zullen ook echt unieke modellen tussen staan, zoals onder andere een brandweerwagen en een ambulance.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners