‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
The Hague HighLights
15 - 18 december, binnenstad
Licht uit, spot aan! Na groot succes van de afgelopen jaren zet The Hague Highlights ook in 2021 vier bijzondere plekken - hartje centrum Den Haag – in het volle licht. Tussen 17.30 tot 22.00 uur kun je van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 december de lichtkunstwerken bekijken. De lichtkunstwerken van The Hague Highlights zijn allemaal anders, maar vertellen ieder op hun manier hét verhaal van die plek.
Lees meer >
Haags Feestpakket – bestel hem nu!
Een kerstviering of eindejaarsborrel op kantoor is nog even de vraag, maar een kerstpakket mag niet ontbreken. En hoe leuk is dan dit unieke Haagse feestpakket vol fijne producten voor de feestdagen. Verras je collega's, medewerkers, vrienden of familie met het 'Haags Feestpakket'.
Lees meer >
Op pad in Leidschendam-Voorburg
Hier vind je voor ieder wat wils!
Wist je dat er heel veel te beleven valt in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk? Wandelen? Check! Musea? Check! Winkelen? Check! En dat is maar een kleine greep uit de vele activiteiten. Huur bijvoorbeeld eens een elektrische chopper bij chopperrent en maak een prachtige tocht langs de bezienswaardigheden in de regio. Bezoek Museum Hofwijck; het huis Hofwijck is een prachtig bewaard gebleven zeventiende-eeuws huis. Of ga lekker een dagje actief de natuur in. Liever een avondje de deur uit? Ga dan naar bioscoop Kinepolis of Theater Ludens. En natuurlijk kun je iedere activiteit combineren met een bezoek aan één van de vele restaurants, bistro’s en cafeetjes. Bekijk alle tips!
Lees meer >
Cool Event Scheveningen
Tot en met 30 januari 2022, Scheveningen
Deze winter is Scheveningen weer dé plek voor de ultieme wintersportervaring aan zee. Voor de 14e keer wordt Cool Event Scheveningen georganiseerd met de inmiddels bekende 600 m2 grote schaatsbaan 'Kurhausplein on ice'. Jong en oud kunnen hier iedere dag van 10:00 tot 18:00 uur schaatsen. Let op: noren worden niet toegelaten op de schaatsbaan in verband met de veiligheid, handschoenen zijn verplicht en reserveer van tevoren.
Lees meer >
Tips voor Sinterklaas in Den Haag
Sinterklaas is hét kinderfeest van het jaar. Maar stiekem ook heel leuk voor volwassenen. Misschien nog wel leuker. Het is een spannende en vaak ook drukke tijd. Daarom hier wat tips om de Sinterklaastijd nog leuker te maken en vooral gemakkelijker. Zo ontzorgen we alle hulpsinterklazen graag een beetje.
Lees meer >
Wat We Doen - Een zorg voor later
Zaterdag 11 december, Het Nationale Theater - Theater aan het Spui
Een zorg voor later neemt je met film en theater mee in twee verhalen over zorgen voor je ouders en ouderen in onze snel veranderende samenleving. De monoloog Yemma (naar het bekroonde boek van Mohammed Benzakour) vertelt het verhaal van een Marokkaanse moeder en zoon die verloren raken in het doolhof van Nederlandse ziekenhuizen, therapeuten en zorginstellingen die niet berekend zijn op patiënten zoals zij. De documentaire Mag ik je zoon noemen volgt mevrouw Mes die geen meer familie heeft en overgeleverd is aan de hulp van een eigenzinnige buitenstaander die het systeem probeert te veranderen door het zelf te doen.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau