Winter in Den Haag
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Winter in Den Haag
De winter is het mooiste, warmste en gezelligste seizoen in Den Haag. Plan een dagje Scheveningen of Kijkduin en sta versteld van de unieke Have a Royal Winter activiteiten aan zee.
The Hague Highlights
14 tot en met 18 december, Binnenstad
Licht uit, spot aan! The Hague Highlights zet dit jaar weer bijzondere plekken, in hartje centrum, in het volle licht om verborgen verhalen zichtbaar te maken. Waarom heet het Tournooiveld eigenlijk het Tournooiveld? Wat heeft het Mauritshuis met bloemen? En wanneer was de op één na laatste politieke moord in Nederland? De lichtkunstwerken van The Hague Highlights zijn allemaal anders, maar vertellen ieder op hun manier hét verhaal van die plek. Want dat is wat we willen doen met The Hague Highlights: Haagse verhalen vertellen met licht. Maak een avondwandeling van ongeveer 45 minuten langs alle plekken waar de lichtkunstwerken te zien zijn.
Lees meer >
Uitnodiging Prinses van Oranje Concert
Donderdag 8 december, Koninklijke Schouwburg
De Burgemeester en wethouders van Den Haag hebben het genoegen je uit te nodigen voor het feestelijke concert ter gelegenheid van de 19e verjaardag van H.K.H. de Prinses van Oranje. Het Prinses van Oranje Concert wordt uitgevoerd door de Marinierskapel der Koninklijke Marine onder leiding van dirigent Ghislain Bellefroid. Mét een gastoptreden van René van Kooten. Het concert vindt plaats in de Koninklijke Schouwburg en er zal muziek uit musicals en films te horen zijn maar ook Haagse pop en de Amalia-mars. Kleding: tenue de ville. Vanaf 19.00 uur: Inloop. 20.00 uur: Aanvang concert. Meld je uiterlijk 1 december 2022 aan via www.hnt.nl/amalia. De uitnodiging is voor twee personen.
Meld je aan >
Hét Haagse kerstpakket
Vol producten met een Haags tintje
Verras je medewerkers, zakenrelaties, vrienden of familie met dit Haagse Kerstpakket. Naast het Haagse thema en lekkernijen zijn de producten ook samengesteld met het oog op duurzaamheid en recycling. Ideaal ook als eindejaar cadeau voor zakenrelaties! Bestel je pakketten nu bij The Hague Info Store.
Lees meer >
Winter Wonder Experience
Zaterdag 26 november, Zeeheldenkwartier
Op zaterdag 26 november pakken de ondernemers van het Zeeheldenkwartier extra uit met de Winter Wonder Experience. Laat je betoveren door het magisch mooie Zeeheldenkwartier met muziek, entertainment, workshops, proeverijen en meer leuke activiteiten, zowel binnen als buiten. Ook zijn er fijne kortingen.
Lees meer >
De Tent
Tot en met vrijdag 30 december, Grote Markt
Gedurende de wintermaanden staat er een sfeervolle festivaltent op de Grote Markt die bijna het hele terras overdekt. De Boterwaag, Hoender en Hop, September, de Zwarte Ruiter, Zeta en VaVoom slaan de handen ineen om iedereen hier welkom te heten. Een fijne plek om jezelf in winterse sferen te dompelen met kacheltjes, sfeerverlichting, muziek en meer. Zo is er Silent Disco, het Winterbierfestival en de Grootste Pubquiz van Den Haag.
Lees meer >
Zeldzaam Mooi Markt
Zondag 27 november, Lange Voorhout
De Zeldzaam Mooi Markt is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze bijzondere markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden en (woon)accessoires tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen en kleding. Kunstenaar Oscar Prinsen zorgt voor de muzikale omlijsting op deze markt met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft mega zeepbellen demonstraties.
Lees meer >
Foodhallen The Hague: Jingle Beats Jingle Bites
2 tot en met 30 december, Foodhallen
In december komt Foodhallen met de gezelligste winter woonkamer van de Haagse binnenstad. Elke vrijdag, zaterdag en zondag kom je lekker samen in knusse hoekjes en aan lange tafels, tussen de kerstbomen en cadeaus. Onder het genot van muziek van lokale DJ’s. Na een warm ontvangst bij de snowbar, en een foodie-foto moment, speel je binnen één van de vele bordspellen terwijl je opwarmt met een glühwein of warme choco.
Lees meer >
Favoriete Aziatische restaurants in Den Haag
Als dé internationale stad barst het van de aziatische restaurants in Den Haag: van Chinese dimsum restaurants tot Indonesische toko's en van de lekkerste Vietnamese pho tot aan de populaire bubble tea! Midden in de binnenstad vind je Chinatown, hier proef je de authentieke Aziatische keuken en beleef je een mix van culturen. Bekijk onderstaand de favoriete plekken waarbij een heerlijk Haags Aziatisch avondje (of maak er een hele dag van!) gegarandeerd is.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau