‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Foodfestivals in Den Haag
2022
Pak je agenda er alvast maar bij en trommel je vrienden op want na bijna twee jaar staan er véél food(truck)festivals, bierfestivals en gezellige markten in Den Haag en Scheveningen op de planning. Naast bekende namen als het Food Truck Festival TREK, de Tong Tong Fair en Haagse Wereld Hapjes zijn er ook meerdere bier- en wijnfestivals en gezellige markten waar je onder het genot van een hapje en drankje lekker kun rondstruinen. 
Lees meer >
Tentoonstelling One Planet
Tot en met 31 maart 2024, One Planet
Deze permanente tentoonstelling gaat over onderwerpen die ons allemaal bezighouden: een eerlijke verdeling van voedsel, water en energie en over hoe we op deze planeet samen kunnen leven. Als uitgangspunt voor de tentoonstelling One Planet zijn de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals) genomen, de zeventien doelen die de Verenigde Naties vóór 2030 willen bereiken om van de aarde een betere plek te maken.
Lees meer >
Passie voor Den Haag?
Dan wil je de DenHaagPas! Met de pas geniet je, met korting, een jaar lang van al het leuks wat Den Haag te bieden heeft: van culturele uitjes tot leuke acties, zoals een restaurant van de maand en korting bij geselecteerde winkels. De DenHaagPas is een app die je gratis kan downloaden, met een up-to-date uit agenda van alle activiteiten in de stad. Via de app vraag je eenvoudig een digitale kortingspas aan. Tot 1 oktober 2022 kun je de DenHaagPas aanschaffen voor de introductieprijs van €7,50 (de normale prijs is €14,50).
Lees meer >
Typographic Night
Vrijdag 13 mei, Page Not Found
Page Not Found presenteert de derde editie van Typographic Nights. Deze avond biedt een kijkje in de keuken van grafisch ontwerp. Ontdek het prikkelende maakproces achter posters en affiches, van het kiezen van een lettertype tot het printen op papier. Heb je een mooi gedicht of citaat liggen, die je graag aan je muur zou hangen? Tijdens de Typographic Night worden meegebrachte teksten ter plekke omgetoverd tot prachtig ontworpen prints. De ontwerpen worden dezelfde avond nog afgedrukt om mee naar huis te nemen.
Lees meer >
O'casey's Pub Quiz
Op donderdag, O'Casey's Irish Pub & Restaurant
Een heerlijke tapbier combineren met pittige hersenkrakers? Het kan op donderdag tijdens de O'Casey's Pub Quiz. Join in met vrienden en win de eeuwige roem. Elke donderdag kun je met een team van maximaal 6 persoon meedoen aan deze leuke Pubquiz in de Beste Ierse Pub ter Wereld. Is iemand in je team in het bezit van een DenHaagPas dan is deelname voor dit team gratis.
Lees meer >
Kinderpodcastdagen
30 april tot en met 8 mei, Beeld en Geluid Den Haag

In de meivakantie staat Beeld en Geluid Den Haag helemaal in het teken van het maken van radio en podcasts. Droom jij ervan om zelf met radio aan de slag te gaan, of zou je liever een mysterie oplossen met Sara’s Mysteries? Kom dan langs bij één van de toffe activiteiten met de makers van jouw favoriete podcasts, zoals Filosoofje, NOS Jeugdjournaal en De Waanzinnige Podcast. Is iemand van je gezelschap in het bezit van een DenHaagPas dan is de toegang gratis voor maximaal 4 personen.

Lees meer >
Shoppen voor moederdag
Het perfecte cadeau voor Moederdag kopen? Maak er een dagje uit van: de winkels in Den Haag zijn zeven dagen per week geopend. Bekende warenhuizen als de Bijenkorf vind je op loopafstand van hippe modeboetieks en conceptstores. En wie verder richting zee gaat, ontdekt allerlei buurten met nog veel meer bijzondere winkels. Tips voor de lekkerste Haagse producten? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Lees meer >
Live on the beach: CELEBRATE THE 90'S!
Vrijdag 13 mei, strand Scheveningen
Zon, zee, strand en de jaren 90! De tijd van de Discman, de film Titanic, Spice Girls, de serie Friends, Tamagotchi’s, Flippo’s en (wie had hem niet?) de Nokia 5110. Om deze fantastische jaren te vieren én samen te herbeleven kom je naar het strand van Scheveningen voor strandfestival ‘Celebrate the 90’s’. De allerbeste line up uit de Jaren 90 staat op het podium met één van de laatste spectaculaire live shows van Charly Lownoise & Mental Theo! Maar ook 2 Unlimited, Vengaboys, The Party Animals, 2 Brothers on the 4th Floor en Twent4seven (FT Nancy).
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau