Beleef de gezelligste winter in de stad aan zee!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Betovering in een verlichte stad
Winterse wandeling langs lichtobjecten 
Verwondering begint bij kijken. En tijdens deze fonkelende winterwandeling kijk je je ogen uit. Ontdek onze betoverende, verlichte stad en zie hoe de gloed van feestelijke lichtdecoraties de straten verfraait. Wandel door de sfeervolle binnenstad of door oogstrelend Scheveningen. Kom en geniet samen van de mooie feestverlichting en bijzondere lichtobjecten.
Lees meer >
Maak 'ns een koninklijke rondrit
met de tram, de trein of een statige koets
Stap maar in en ontdek de stad in stijl! Maak een iconische koetsrit door de binnenstad en rij gratis een stukje mee. Of maak romantische tocht met een klassieke tram. Vier keer per dag naar Scheveningen - en terug. En als je in Scheveningen bent, ga dan aan boord van de Boulevardtrein. In een rit van een half uur rij je langs alle winterse highlights van de badplaats!
Lees meer >
Bezoek de Royal Christmas Fair
7 t/m 23 december, Lange Voorhout 
Eén van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland is dit jaar nóg feestelijker en kleurrijker. Met tientallen kersthuisjes, duizenden lichtjes, sfeervolle vuurtjes, glühwein en een natuurlijk de enige echte Kerstman. Maar ook de kerstkoren, verhalenvertellers, kinderactiviteiten en muzikale optredens, maken je bezoek meer dan waard! Elke dag van 12:00 tot 21:00 uur.
Lees meer >
Wie slim is parkeert hier
Het gemak van de exclusieve Q-Park deal
De lichtroute wandelen, de Hofkwartier wintermarkt bezoeken of swingend winkelen tijdens Jazz en Route? Slim parkeren doe je direct aan de rand van het centrum. Dankzij een speciale samenwerking met Q-Park kunnen wij onze bezoekers een heel aantrekkelijk tarief bieden. En als je online reserveert ben je verzekerd van een plekje. Have yourself a merry Royal Winter!

Lees meer >
Zo schaats je aan zee
 t/m 11 februari, Cool Event in Scheveningen
Ken je het Cool Event? Iedere winter is de badplaats Scheveningen dé plek voor de ultieme wintersportervaring aan zee. Pal voor het chique Kurhaus vind je een overdekte ijsbaan van maar liefst 600m2. Kom naar de spetterende schaatsshows, speel ijsvoetbal of ga heerlijk zwieren, zwaaien en rondjes draaien.
Lees meer >
Swingend shoppen rond het paleis?
15 en 16 december, Jazz en Route
Tijdens festival Jazz en Route geniet je van nationale en internationale artiesten op allerlei unieke locaties en bijzondere plekken rond het Koninklijk Kwartier. Ontdek je favoriete artiest in verborgen parels als een voormalige bankkluis, een cocktailbar of de omgetoverde Winter Garden. De officiële opening is 15 december en op 16 december zijn alle concerten gratis.
Lees meer >
Geef een voorstelling cadeau
Twee tickets voor de prijs van één! 
Van het leukste cadeau geniet je samen, dus wat is er nou leuker dan een voorstelling cadeau te geven. Amare, Residentie Orkest en Nederlands Dans Theater nodigen je uit met een prachtig aanbod aan muziek- en dansvoorstellingen. Zo'n avond naar Amare is daarom het ideale cadeau voor in de schoen, als surprise of onder de boom. Bekijk alle deelnemende voorstellingen. 
Lees meer >
Kom naar PraatjePAARD in de bieb
8 december, Centrale Bibliotheek Den Haag
Artiesten die optreden in Haagse poptempel PAARD gaan in gesprek met jou! De eerste gast tijdens PraatjePAARD in de Centrale Bibliotheek is Tim Akkerman. Wil jij weten hoe Tim zijn muziek maakt, wat hem drijft en inspireert? Reserveer snel een plek en stel al je vragen. Tim komt vrijdag 8 december naar de Centrale Bibliotheek aan het Spui.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners