‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Vliegerfestival Scheveningen
Zaterdag 23 en zondag 24 september, Scheveningen strand
Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Tijdens het festival zijn ten zuiden (links) van De Pier de meest bijzondere vliegers uit alle hoeken van de wereld te bewonderen. Vliegeraars uit tientallen landen houden vliegershows en demonstraties in verschillende thema's en disciplines: powerkiting, stuntvliegeren en megakite-éénlijnsvliegeren. Vrijwel elk jaar is ook de grootste vlieger van Europa aanwezig tijdens het Vliegerfestival Scheveningen.
Lees meer >
Podcastserie Den Haag Onthult: Aflevering 3: Den Haag, Stad van Vrede en Recht
Den Haag zit vol verhalen, van de bruisende en historische binnenstad, kunst en cultuur tot de rust, ruimte en recreatie aan de kust. In de driedelige podcastserie ‘Den Haag Onthult’ neemt Tamara Bok je mee de stad in op zoek naar bijzondere plekken en verborgen verhalen. In Den Haag wordt, iedere dag weer, hard gewerkt aan een betere wereld. Naast het Vredespaleis zijn er tal van andere plekken en gebouwen waar gewerkt wordt aan een veiligere en rechtvaardigere wereld. In de aflevering Den Haag, Stad van Vrede en Recht wordt Tamara Bok rondgeleid door Splinter Chabot en onderzoeken ze in hoeverre de stad recht doet aan de belofte dat ze de stad is van Vrede en Recht. 
Lees meer >
Start van de herfst
Het is herfst, en dat betekent dat het tijd is om de wandelschoenen aan te trekken en het natuurrijke Zoetermeer te ontdekken. Of je nu wil ronddwalen in stadsparken, cultuur wil snuiven tijdens het lopen of de rust wil opzoeken in het groen, Zoetermeer is dé plek. Laat je verrassen door de talloze (interactieve) wandelroutes door het bos, het park of de stad en ontdek de Zoetermeerse recreatiegebieden, unieke kunst en mooie architectuur. En hoe kun je Zoetermeer nu beter verkennen dan via een uitgestippelde route?
Lees meer >
Megastores
Je hebt vast al gelezen over de toekomstplannen van MegaStores. In plaats van met een likje verf aan de slag te gaan, wordt het dit keer wat rigoureuzer aangepakt. De komende jaren werken ze volop aan het creëren van een toekomstbestendig winkelcentrum. Ondertussen blijven de winkels geopend en ben je van harte welkom om te komen shoppen. Ga naar www.megastores.nl/ontwikkeling voor meer informatie over de toekomst van het winkelcentrum.
Lees meer >
Just Peace Open Day
Zondag 24 september, binnenstad Den Haag
Ontdek de geheimen van de Internationale Stad van Vrede en Recht tijdens de Just Peace Open Dag. Verschillende (inter)nationale organisaties zullen hun deuren openen voor publiek. Van het iconische Vredespaleis tot het Internationaal Strafhof, en nog veel meer! Leer, bekijk en ervaar hoe deze plekken werken aan Vrede en Recht.
Lees meer >
Haags Korenfestival
Zondag 24 september, Zuiderparktheater
Bezoek je favoriete koor tijdens het Haags Korenfestival in het Zuiderparktheater. Het programma staat vol met de beste Haagse koren. De toegang is gratis.
Lees meer >
The Fashionweek
4 tot en met 8 oktober, binnenstad Den Haag
Van 4 tot en met 8 oktober staat Den Haag in het teken van mode tijdens The Fashionweek. Niet-commerciële ontwerpers, modestudenten en fashionbrands met een duidelijke visie en eigen handtekening wordt een platform geboden en tonen hun werk op de catwalk en op exposities. Dit jaar is er speciale aandacht voor koninklijke mode met de bijzondere modetentoonstelling op het Lange Voorhout: Lange Voor Haute Couture. In het chique Hotel des Indes vindt een modeshow plaats gebaseerd op het werk van kunstenaar Escher. En ook dit jaar wordt de The Fashionweek Talent Award weer uitgereikt tijdens een spectaculaire modeshow vol jong modetalent.
Lees meer >
Museumnacht Den Haag
Zaterdag 7 oktober, Den Haag
Een culturele nacht vol met kunst, muziek, dans, film, cabaret en poëzie. Museumnacht Den Haag toont het beste van de Haagse musea met een bruisend programma. Tot laat in de avond zetten ruim 25 musea en culturele instellingen hun deuren open voor kunstminnende nachtbrakers. Knoop rollerskates om je voeten in het Atrium, doe mee aan een blindproeverij, luister naar 17eeuwse muziek & Spoken Word of volg een rondleiding langs de bijzondere exposities van de deelnemende musea en culturele instellingen. 
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners