‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
North Sea Regatta
24 mei tot en met 6 juni, Scheveningen Haven
Ook dit jaar vindt het jaarlijkse zeilevenement “North Sea Regatta” weer plaats met de welbekende Vuurschepenrace van Scheveningen naar Harwich, de North Sea Race weer terug en voor de kust van Scheveningen de inshore races. De North Sea Regatta is het grootste zeilevenement langs de Nederlandse Noordzeekust en dit jaar is het de 75e verjaardag van de Vuurschepen Race. De spannende wedstrijden zullen zeker te zien zijn vanaf de kust van Scheveningen en de zeilboten kunnen altijd aanmoediging gebruiken vanaf de kade bij het uitvaren of bij binnenkomst.
Lees meer >
Bunkerdag
Zaterdag 28 mei,
Atlantikwall Museum - Locatie Scheveningen
Vaak onopvallend verborgen in het landschap, ligt de Nederlandse kust nog vol met bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Op zaterdag 28 mei tussen 10.00 en 17.00 uur gaan van Zeeland tot en met de Waddeneilanden de bunkers van de Atlantikwall gezamenlijk open voor publiek. De betonnen kolossen zijn vaak beperkt toegankelijk. Soms verzonken in het zand of overgenomen door de natuur, vertellen zij nog altijd het verhaal van de Duitse bezetting. Tijdens rondleidingen, wandelingen en korte lezingen ontdek je hoe soldaten in de bunkers leefden en welke invloed de Atlantikwall had op de vele kustbewoners.
Lees meer >
Haagse Wereld Hapjes
3 tot en met 6 juni, Lange Voorhout
Haagse Wereldhapjes staat weer klaar om Den Haag te trakteren op een paar feestelijke en gastronomische dagen. Het Pinksterweekend staat in het teken van lekker eten, drinken, muziek, entertainment en vooral gezelligheid. Naast veel lekker eten is er ook volop live muziek en entertainment.
Lees meer >
Johan de Witt twittert
Dit jaar wordt Rampjaar 1672 herdacht. Johan de Witt was (als Rutte nu) vanuit Den Haag een spin in het web van internationale en nationale betrekkingen. Op Twitter is de grote staatsman weer tot leven gewekt. Via het account @johandewitt1672 kun je exact 350 jaar na dato het Rampjaar door zijn ogen volgen, van de start van (alweer!) een handelsoorlog met Engeland, tot zijn voortijdige dood bij de Gevangenpoort. Zijn volgers bestrijden zijn tweets zo nu en dan of hemelen zijn berichten juist op. Zo word je meegezogen in de verwarrende maalstroom van feiten en fake news van 350 jaar geleden. Vanaf 2 juli is de tentoonstelling Rampjaar te zien in het Haags Historisch Museum.
Lees meer >
Zondagmorgen Bootontbijtje - The Hague Boat
22 mei tot en met 25 september
Vaar door de Haagse grachten onder het genot van een vers gemaakt ontbijtje! Natuurlijk met een bakkie koffie, thee of een sapje erbij. Wat er in de ontbijt box zit, is altijd een verrassing. Aafke van Buitenontbijtjes werkt met verse, seizoensgebonden producten en maakt hiervan de leukste creaties.
Lees meer >
Typisch Haagse Festivals
Den Haag is met recht een festivalstad te noemen. Maar wat zijn nu de typisch Haagse Festivals die je toch echt wel af zou moeten kunnen vinken op  je bucketlist? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, pak je agenda erbij!
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau