‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Home Made Easter Market
7 tot en met 10 april, Lange Voorhout
Vier dagen lang, vrijdag en zaterdag, Eerste én Tweede Paasdag, kun je heerlijk struinen langs kraampjes met kleding, sieraden, antiek, boeken en artikelen uit moeders en grootmoeders tijd op deze Haagsche Paaschmarkt. Ook is er entertainment zoals workshops, live muziek, circus en theater. Voor de allerkleinsten is er een scala aan activiteiten waaronder spelletjes, poffertjes, knutselen en een unieke 100 jaar oude zweefmolen.
Lees meer >
Openstelling Koninklijke wachtkamer
Kaartverkoop start maandag 3 april!
Waan je voor even in de weelderige wereld van de adel in Den Haag. Eind april start weer een nieuwe reeks exclusieve publieke openstellingen van de koninklijke wachtkamer op treinstation Den Haag Hollands Spoor. Neem een kijkje in een bijzondere, verborgen wereld die lange tijd alleen toegankelijk was voor koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen. De wachtkamer biedt een unieke blik op het reisverleden van de koninklijke familie. Van 30 april tot en met 25 juni  wordt er een beperkt aantal exclusieve rondleidingen gegeven. Er is maar een maximaal aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij.
Lees meer >
Samen in de Schijnwerpers
Nu tot en met 9 juli te zien, De Mesdag Collectie
Het kunstenaarsechtpaar Hendrik Willem Mesdag (1831-1915) en Sientje Mesdag-van Houten (1834-1909) bouwde een leven lang aan een verzameling. Beiden waren ze kunstenaar, verzamelaar en ondernemer. In 2023 is het 120 jaar geleden dat zij hun fraaie collectie aan de Staat der Nederlanden schonken. De tentoonstelling laat zien hoe de Mesdags zichzelf met hun persoonlijke tekeningen en schilderijen representeerden tussen de Franse en Nederlandse kunstenaars van wie ze werken en objecten in hun verzameling hadden. Wat wilden ze hiermee laten zien en wat zegt dat over hen?
Lees meer >
Koloniaal Den Haag - een onvoltooid verleden
Nu tot en met 3 september te zien, Haags Historisch Museum
Het koloniale verleden is in Den Haag op vele manieren aanwezig. In onze taal, muziek, eten, festivals, herdenkingen en in de architectuur. Wat voor rol speelde onze regeringsstad in het Nederlandse koloniale systeem? Haagse beslissingen hadden ooit grote gevolgen voor miljoenen mensen ver weg: in Indonesië, in Suriname en in de Caribische delen van het koninkrijk. Ontdek de Haagse koloniale geschiedenis in het Haags Historisch Museum.
Lees meer >
Konings kermis
7 april tot en met 5 mei, Malieveld
Tijdens de Koningskermis wordt het Malieveld weer omgetoverd tot een groots reizend pretpark met attracties voor jong en oud, er is voor elk wat wils. Met lekkernijen, gezellige spelletjes en een mix van nostalgisch, modern en spectaculair vermaak voor zowel de kinderen, jeugd als ook de oudere generatie. Ruik je de geur van warme oliebollen, popcorn en suikerspinnen al?
Lees meer >
Rewire Festival
6 tot en met 9 april, binnenstad Den Haag
Rewire is hét jaarlijks internationaal festival voor vooruitstrevende, 'innovatieve' muziek. Het festival strijkt van 6 tot en met 9 april weer neer op verschillende culturele hotspots in de Haagse binnenstad. Rewire biedt ook in 2023 weer een uitgebreid programma vol vooruitstrevende en genre-overstijgende muziek.
Lees meer >
Gin & Rum Festival
Zaterdag 15 april, Grote Kerk
Tijdens het Gin & Rum Festival zijn er meer dan 25 GIN huizen en diverse RUM parels aanwezig. Je kunt hier meer dan 100 verschillende gins en rum proeven terwijl je geïnspireerd wordt door de prachtigste verhalen. Je ontmoet de makers en geniet van de vertrouwde klassiekers, maar ook ontdek je de meest bijzondere combinaties. Ook zijn er workshops te volgen, is er een Silent Disco, en zijn er games en divers ander entertainment.
Lees meer >
Historische Trekvaartdag
Zaterdag 15 april, binnenstad
Het verhaal van de trekschuit is een boeiend stuk geschiedenis. Maar ook vandaag de dag is er veel te ontdekken langs en op de oude trekvaarten. De Historische Trekvaartdag verbindt locaties en activiteiten langs de Vliet tussen Leiden, Leidschendam-Voorburg en Den Haag. De Vliet is één van de oudste (uit 1638) en meest drukbevaren trekvaarten in Zuid-Holland. Tijdens de Historische Trekvaartdag worden er diverse arrangementen, inclusief een rondvaarttocht, aangeboden.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Marketing Bureau van The Hague & Partners, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague & Partners