‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Het Wijn Festijn
28 en 29 oktober 2022, Grote Kerk
Na een succesvolle editie op het Lange Voorhout keert Het Wijn Festijn terug naar Den Haag. Op 28 en 29 oktober geniet je van heerlijke wijnen, fijne gerechten en gezellige muziek in één van de oudste en mooiste gebouwen in Den Haag, de Grote Kerk. Met meer dan 100 verschillende wijnen op het festival, lekkere kaasplankjes, charcuterie en mooie vega-gerechtjes is er voor ieder wat wils. 
Lees meer >
Breakfast Comedy Club - Kickstart je week
Diverse data, Theater Diligentia
Kickstart je week bij de Breakfast Comedy Club, een betere maandagochtend kun je niet bedenken! Vanaf half 8 staat het ontbijt klaar. Pak een croissantje, een stuk fruit en een heerlijke kop koffie en zak daarna onderuit voor 20 minuten comedy. Zo vrolijk ben je nog nooit naar je werk gegaan. Ook leuk om te doen met collega’s. Je ticket is inclusief een ontbijtje en je mag je drankje meenemen de zaal in. In het bezit van de Den Haag Pas? Dan ontvang je korting op je ticket.
Lees meer >
The Hague Night Surffest
28 tot en met 30 oktober 2022, De Pier
Noord-Europa's eerste surfwedstrijd in het donker! Na een succesvolle première in 2021, vindt het laatste weekend van oktober de volgende editie van The Hague Night Surf Fest plaats. Tijdens dit festival vinden er een nachtsurf wedstrijd plaats, een Talent surfwedstrijd, clinics en workshops. Ook zal de gehele Pier en directe omgeving voor dit weekend worden omgetoverd tot festival terrein tijdens Pierie Pierie.
Lees meer >
Ontspannen in de natuur? Zoetermeer is de plek. 
Tijdens de herfst gebeurt er veel in de natuur. Vogels trekken, blaadjes vallen en de mooie kleuren leveren prachtige plaatjes op. En je hoeft niet ver te reizen om te kunnen ontspannen in het groen. Bijna geen stad in Nederland heeft zoveel mogelijkheden om te ontspannen in het groen als bij onze buren in Zoetermeer. Ontdek de Nieuwe Driemanspolder, het Balijbos of het Westerpark. Combineer je bezoek met een hapje en drankje bij de horecalocaties, een dagje shoppen of actieve uitjes in Zoetermeer.
Lees meer >
Halloween in Den Haag
Halloween wordt ieder jaar populairder. Ook dit jaar griezel je door heel Den Haag en kun je je helemaal uitleven. Pak die kans om jezelf te verkleden in je meest griezelige of creatieve Halloween outfit en ga op pad om elkaar de stuipen op het lijf te jagen. Wij hebben alvast een rijtje met spookachtige activiteiten voor je.
Lees meer >
Lugansky speelt Chopin met de Sinfonia Classics
Zaterdag 5 november 2022, Amare
Op 5 november speelt Sinfonia Rotterdam, onder leiding van Conrad van Alphen, de derde symfonie van Schubert. Hierna wordt u betoverd door de klanken van het eerste pianoconcert van Chopin, uitgevoerd door één van ‘s werelds bekendste pianisten, Nikolai Lugansky. Verwen uzelf en geniet van een avond klassieke muziek voor de schappelijke prijs van 28 euro per kaart (jongeren t/m 26 jr. betalen 10 euro). Andere concerten deze winter: 26 december 2022: kerst in Amare met onder andere de Zwanenmeer Suite. 10 februari 2023: laat u verleiden door de klanken van gitarist Artyom Dervoed in de Nieuwe Kerk.
Lees meer >
Enquête: Wil jij kans maken op een gratis cultuuravontuur?
Vul de enquête over de Cultuurvisie dan in!
Speel je een muziekinstrument of bezoek je soms een theatervoorstelling? Dans je in je vrije tijd of ga je af en toe naar de bioscoop? De gemeente vindt het belangrijk dat alle inwoners van Den Haag kunnen genieten van kunst en cultuur en geeft daarom subsidie aan verschillende culturele organisaties. Zo kunnen de culturele organisaties mooie of prikkelende programma's voor jou maken. Graag willen we weten wat jij vindt van kunst en cultuur in de stad? Het invullen van de enquête duurt circa 7-8 minuten, de vragenlijst wordt anoniem ingevuld en we gaan betrouwbaar met je antwoorden om. Vul de enquête over de Cultuurvisie vóór 1 november in en maak kans op toegangskaarten voor 2 personen voor 3 verschillende culturele uitjes in Den Haag. 
Lees meer >
Parnassia Laan van Meerdervoortloop
Zondag 6 november 2022, Kijkduin
Hét hardloopevent over de bekendste laan van Den Haag. Daarnaast loopt het parcour door de duinen, over het strand en de atletiekbaan van de Haagse topsportvereniging Haag Atletiek. De wedstrijd is verdeeld in meerdere categorieën en biedt voor ieder wat wils. Met afstanden van 5 km en 10 km in wedstrijd-, recreatie-, business- en wandelvariant. Geef je op en loop mee! Of moedig de lopers aan bij de start en finish in Kijkduin.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau