‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
The Hague Cocktail Weekender
Dit weekend: 22 tot en met 24 april, diverse locaties in de stad
Geniet van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april cocktails voor 8 euro in 15 horecagelegenheden verspreid over de stad. Elke locatie heeft een menu van 4 tot 6 cocktails. Je hebt geen kaartje of polsbandje nodig, vraag gewoon naar het The Hague Cocktail Weekender-menu op de dag zelf. Met meer dan 60 cocktails om uit te kiezen, is er een drankje voor iedereen.
Lees meer >
Cultuuravonturiers gezocht: doe mee voor één van de 500 vrijkaarten!
Je wilt naar een voorstelling, maar je weet nog niet welke? Je houdt van nieuwe musea ontdekken? In het weekend wil je iets leuks gaan doen, maar je hebt nog geen inspiratie? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor het 'Cultuuravontuur'. We zijn op zoek naar 500 avonturiers die op culturele ontdekkingstocht willen gaan door Den Haag. De actie loopt totdat alle tickets op zijn, en er komt iedere dag een beperkt aantal kaarten vrij, dus pak zo snel mogelijk je kans! Zijn de tickets op? Dan ga je de volgende dag weer op avontuur en probeer je het opnieuw.
Doe mee! >
Passie voor Den Haag?
Dan wil je de DenHaagPas! Met de pas geniet je, met korting, een jaar lang van al het leuks wat Den Haag te bieden heeft: van culturele uitjes tot leuke acties, zoals een restaurant van de maand en korting bij geselecteerde winkels. De DenHaagPas is een app die je gratis kan downloaden, met een up-to-date uit agenda van alle activiteiten in de stad. Via de app vraag je eenvoudig een digitale kortingspas aan. Tot 1 oktober 2022 kun je de DenHaagPas aanschaffen voor de introductieprijs van €7,50 (de normale prijs is €14,50). 
Lees meer >
The Park Playground: 15% korting op een VR-ervaring
Zin in een leuk uitje met familie of vrienden tijdens de Meivakantie? Beleef een te gekke Virtual Reality ervaring bij The Park Playground in Den Haag. Loop vrij rond in een open wereld van 80 m². Jaag op zombies, bevrijd gijzelaars uit een overvallen bank, ontmasker De Mol of ga op zoek naar K3 in Egypte. Reserveer je VR-ervaring nu tijdelijk met 15% korting*. Gebruik de code: DENHAAGCOM
*Aanbod geldig bij The Park in Den Haag. Reserveer je tickets online en kom langs voor 31/05/22 (laatst mogelijke speeldatum). Gebruik de promotiecode bij checkout op www.theparkplayground.com. *Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of acties.
Reserveer nu >
Beleef het in het Haagse Bos
Dit weekend: zondag 24 april, Haagse Bos
Vier de Lente in het bos, ontdek bijzondere muziek, eet lentebloemen of maak bospost om te versturen, ervaar wonderschone dans of leer temperamentvol salsa dansen. Alles met het mooie bos als decor en podium. En natuurlijk zijn ook Staatsbosbeheer en de Haagse Vogelbescherming op deze dag aanwezig om informatie te geven. Loop mee met de excursie en ontdek het jonge ontluikende leven in het bos.
Lees meer >
Bevrijdingsfestival Den Haag
5 mei, Malieveld
In heel Nederland wordt op 5 mei de vrijheid gevierd tijdens Bevrijdingsdag. Dit jaar wordt niet alleen het einde van de Tweede Oorlog gevierd, maar wordt ook stilgestaan bij de huidige situatie in Oekraïne. In Den Haag wordt het Bevrijdingsfestival op het Malieveld gevierd. Naast veel optredens en activiteiten zijn ook het Plein van de Vrijheid, de festivalmarkt, het Haags Hiphop Centrum Area en een terrein met kinderactiviteiten weer aanwezig. Het Bevrijdingsfestival Den Haag wordt voorafgegaan door de Haagse Vrijheidsweken met een groot aantal activiteiten zoals debatten, lezingen, exposities, herdenkingen en filmvoorstellingen.
Lees meer >
Ludwig
Tot en met 14 mei, Theater Branoul
Ludwig II is in Klaus Manns novelle ‘het slachtoffer van laaghartige intrige en van zijn eigen overmoed; de psychopaat, de martelaar, een lijdende vorst, die meer overeenkomst vertoont met de late Oscar Wilde dan met een Wagneriaanse held.’ Regisseur Manon Barthels opent het hoofd van Ludwig II en het publiek kan op reis door de prachtige verbeelding van een gevangen ziel.
Lees meer >
Goed je weer te zien in hartje Binnenstad!
Van de Grote Marktstraat tot de prachtige Passage, en van het Plein tot het historische Hofkwartier: de verschillende winkelgebieden in hartje centrum ademen elk een eigen sfeer. De diversiteit maakt van het stadshart dé perfecte plek om je goed te vermaken, van uitgebreid shoppen, culturele hotspots tot écht goed eten. Check onze tips voor de leukste plekjes in de binnenstad!
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau