Have a Royal Winter
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Winter in Den Haag
De winter is het mooiste, warmste en gezelligste seizoen in Den Haag. Sta versteld van de unieke Have a Royal Winter activiteiten tijdens de Haagse feestdagen. Bekijk ook onze smakelijkste tips voor kerstdiners, lunches of brunches.
Royal Christmas Fair
8 tot en met 23 december, Lange Voorhout
De Royal Christmas Fair, één van de grootste kerstmarkten van Nederland, brengt je met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes in de ultieme kerstsfeer. Op het romantische Lange Voorhout kun je elke dag van 12:00 tot 21:00 uur langs bijna honderd kerstkraampjes slenteren, smullen van winterse lekkernijen, genieten van gratis optredens en natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen. Er zijn kerstacteurs en (kinder)koren en de enige echte Kerstman is er ook. Ook zijn er culturele activiteiten en voorstellingen te bezoeken.
Lees meer >
Winter Wonder Kijkduin: feestelijke gezelligheid aan zee
Zaterdag 10 december
Geniet van kerst aan de kust. Tijdens Winter Wonder Kijkduin beleef je een middag vol winterse activiteiten en heerlijke happen van de diverse ondernemers. Ook kun je een kerstwens doen in de vorm van een briefje in een kerstbal. Deze kerstballen worden in de boom gehangen, en in het nieuwe jaar worden er enkele wensen uitgekozen om te vervullen. 

Er wordt momenteel nog flink gebouwd in Kijkduin, maar Nieuw Kijkduin blijft altijd bereikbaar. Dus stap op de fiets, pak de bus, kom op de deelscooter of met de auto naar Nieuw Kijkduin voor dié lekkere latte art koffie, een rijkelijk belegde pizza uit de steenoven en voor krokant gebakken warme kibbeling.
Lees meer >
Augmented Reality tour door het Museumkwartier
Wil je oog in oog staan met Anna Paulowna of wist je dat er in Theater Diligentia ruim 75 jaar iemand woonde? De Augmented Reality route in het Haagse Museumkwartier (gebied rondom Hofvijver en Lange Voorhout) is uitgebreid. Aan de digitale wandeltocht waarbij de verhalen letterlijk op straat liggen, zijn twee nieuwe plekken toegevoegd. In totaal zijn er nu dertien historische verhalen letterlijk op straat te vinden bij de bekende plekken in het Museumkwartier. Simpelweg door de QR-code zegel van de straat te scannen.
Lees meer >
Dickens Feest Oud Rijswijk
Vrijdag 16 december, Winkelcentrum Oud Rijswijk
Op vrijdag 16 december staan er vanaf 15.00 uur tientallen kramen met leuke en lekkere spullen op het sfeervolle Dickens Feest Oud Rijswijk in het historische Winkelcentrum Oud Rijswijk. Vanaf 16.00 uur kunnen alle kinderen gratis Oud Hollandse spelletjes doen. Tussen 18.00 en 19.00 uur verzorgt Balletstudio Marijke de Roo de Christmas Parade. Meer dan honderd kinderen lopen mee in de parade die door het hel Winkelcentrum gaat. Om 19.00 uur zal het college van B&W, inclusief onze nieuwe burgemeester, in Dickens kledij de kerstboomverlichting ontsteken. In het brede deel van de Herenstraat is een schaatsbaan waar kinderen tot 12 jaar gratis kunnen schaatsen. Schaatsen zijn gratis verkrijgbaar. Kom op de fiets of parkeer bij P&R Hoornwijck!
Lees meer >
Kerstboomceremonie Lange Voorhout
Donderdag 8 december
De lichtjes van de Zweedse kerstboom op het Lange Voorhout worden dit jaar weer feestelijk ontstoken. Rond de kerstboomceremonie wordt ook het Luciafeest gevierd, het lichtfeest, dat in Zweden het begin van de kerstperiode markeert. Voor Museum Escher in het Paleis op het Lange Voorhout zijn er gratis optredens van zangkoren en kun je onder het genot van bisschopswijn en warme chocolademelk alvast in de kerstsfeer komen. Met inachtneming van de noodzaak om energie te besparen, zal de kerstboom slechts een paar uur per nacht worden verlicht met energiezuinige LED-verlichting.
Lees meer >
Surfin' Santas
Zaterdag 10 december, Hart Beach Quiksilver Surfschool
Honderden surfers die verkleed zijn als de kerstman zullen op zaterdag 10 december de koude Noordzee trotseren bij Hart Beach Quiksilver surfschool tijdens het internationaal bekende Surfin’ Santas. Let op! Bij zeer slechte weersomstandigheden of geen golven, verplaatst het event naar 17 december. Houd de socials van Hart Beach in de gaten voor up-to-date informatie.
Lees meer >
Scheveningen Light Walk
Zaterdag 10 december
De vierde editie van de Scheveningen Light Walk, het leukste wandelevenement in de donkere en gezellige wintermaand, vindt plaats op zaterdag 10 december. Trek samen met duizenden sportieve wandelaars de wandelschoenen aan en wandel 7, 12 of 18 km door een magisch verlicht Scheveningen. Onderweg wordt je verrast met bijzondere lichtgevende- en muzikale acts uit binnen- en buitenland en kun je genieten van versnaperingen die passen bij de tijd van het jaar. Bij de finish worden alle lopers onthaald met een herinneringsspeldje. De wandelingen vertrekken allemaal vanaf de Pier.
Lees meer >
Hofkwartier Wintermarkt
Zondag 11 december
In december is het Hofkwartier de ideale entourage om je kerstinkopen te doen. In het bijzonder tijdens de nostalgische Hofkwartier Wintermarkt (voorheen Dickens Market). Terwijl je met glühwein langs de knusse kramen in het winterlandschap slentert, geven ambachtslieden van weleer demonstraties en wacht op de hoek van haast elke straat een koor of muzikant die klassieke kerstliederen ten gehore brengt. 
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau