‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Herfst in Den Haag
De blaadjes aan de bomen krijgen weer prachtige kleuren, de herfst is weer begonnen. Op zoek naar tips voor een herfstige dag? Bekijk onze Herfstspecial. Tips voor de kids tijdens de herfstvakantie? Bekijk onze Herfstvakantiespecial.
Museumnacht
Dit weekend, zaterdag 9 oktober, diverse locaties
Museumnacht Den Haag toont het beste van de Haagse musea met een bruisend programma vol kunst, muziek, dans, film, cabaret en poëzie. Tot laat in de avond zetten ruim 25 musea en culturele instellingen hun deuren open voor kunstminnende nachtbrakers. Let op: er zijn maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar.
Lees meer >
Ontspannen in de natuur? Dit is dé plek.
Tijdens de herfst gebeurt er veel in de natuur. Vogels trekken, blaadjes vallen en de mooie kleuren leveren prachtige plaatjes op. En je hoeft niet ver te reizen om te kunnen ontspannen in het groen. Bijna geen stad in Nederland heeft zoveel mogelijkheden om te ontspannen in het groen als bij onze buren in Zoetermeer. Ontdek de Nieuwe Driemanspolder, het Balijbos of het Westerpark. Kijk op www.zoetermeerisdeplek.nl. En combineer je bezoek met een hapje en drankje bij de horecalocaties, een dagje shoppen of actieve uitjes in Zoetermeer.
Lees meer >
Ontdek Huis De Quack: al 100 jaar eigenzinnig
Vanaf nu te bezichtigen: Huis De Quack; een huis in metamorfose. Jan de Quack, architect en “sierkunstenaar” kocht het chique ‘rijtjeshuis’ rond 1900 en verbouwde het ingrijpend. Met praktische en geniale oplossingen verwerkte hij eigentijdse trends en ideeën van de rijkere middenklasse over wonen. Hij combineerde verschillende architectonische stijlen wat het huis nog heel bijzonder maakt. Met als resultaat een bijzondere traptoren aan de achterzijde, een rijkversierde erker, een etensliftje, een kamer-en-suite versierd met bladgoud en prachtige hout- en marmerimitaties. Uniek is dat je alles mag aanraken. Je waant je letterlijk Jan de Quack. Tip: Je kunt in Huis De Quack ook een weekend overnachten of vakantie boeken.
Lees meer >
Kom uitwaaien in Meijendel
Meijendel is het grootste aaneengesloten duingebied van Zuid-Holland. Het prachtige natuurgebied strekt zich uit tussen Scheveningen, Den Haag en Wassenaar. Het natuurgebied bestaat uit overwegend open duinlandschap, waterpartijen, bossen en kilometers lang zandstrand. Midden in het natuurgebied bevinden zich het bezoekerscentrum De Tapuit van drinkwaterbedrijf Dunea en zijn er ook diverse horeca en activiteiten voor het hele gezin te vinden. Dankzij de vele fiets-, wandel- en ruiterpaden zijn de duinen van Meijendel uitermate geschikt om op een steenworp afstand van de stad te genieten van de Nederlandse natuur.
Lees meer >
Podium Aan Zee - Haagse beat aan Zee
Diverse data van 9 oktober tot en met 16 december, Keizerstraat
Haagse Beat Aan Zee is een spin-off van het Haags Beat Festival: een eerbetoon aan de muziekpioniers die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. Tijdens Haagse beat aan Zee vinden er shows van onder andere Massada, The Motions en Group 1850 plaats. Maar ook Haagse acts én jong talent krijgen een podium. Daarnaast is Podium Aan Zee ook gastheer voor de concertserie Jazz Flavours, waarin een heerlijke mix van jazz, funk, fusion, world en HipHop gespeeld wordt door vele artiesten.
Lees meer >
Festival de Betovering
15 tot en met 23 oktober, diverse locaties
Festival De Betovering is het internationale kunstfestival voor de jeugd, met spetterende voorstellingen en workshops op meer dan 55 locaties in en buiten Den Haag. Een greep uit het aanbod: Bij de voorstelling Het mysterie van de grote mensen (6+) probeert Jo de geheimen van grote mensen te ontrafelen door ze te verzamelen in een grote schoenendoos. Theater Artemis maakt met Het einde van het begin van het einde (8+) een voorstelling in z’n achteruit. In De Grote Red Je Reet Show (6+) gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende race van drie rondes. Iedereen is welkom tijdens De Betovering, dus ook kinderen voor wie bewegen, stilzitten, horen, zien of prikkels verwerken minder vanzelfsprekend is.
Lees meer >
Stoffenbeurs voor Mode & Interieur
Zondag 17 oktober, Lange Voorhout
Lekker snuffelen in de nieuwste collecties modestoffen, al struinend op het prachtige Lange Voorhout. Van interieurstoffen aangevuld met fournituren, tot patronen, modevakbladen en accessoires. Alles voor jouw hobby vind je deze dag op het Lange Voorhout. De beurs is gratis te bezoeken.
Lees meer >
Haagse Popweek
16 tot en met 24 oktober, diverse locaties
Tijdens de Haagse popweek staat muziek van Haagse bodem een volle week in de schijnwerpers op allerlei locaties in stad. Met optredens van dé Haagse artiesten van dit moment en opkomend en soms onontdekt talent. Tijdens workshops, georganiseerd door Popradar & Ready To Play, leer je hoe je rake lyrics schrijft, catchy nummers maakt en hoe je jouw slaapkamer-productie naar een hoger niveau kan tillen. De workshops zijn toegankelijk voor elk niveau en voor alle leeftijden. Vanaf begin oktober kan er gestemd worden op de genomineerden voor de Haagse Popprijzen in de categorieën Beste Initiatief, Beste Videoclip, Beste Release (EP/album) en de Music Support Award.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau