Water for Life en Amref Flying Doctors slaan de handen ineen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
  |  Afmelden
Schoon water en toiletten voor 11.000 kinderen in Ethiopië
#10 - 3 september 2021
Goede hygiëne = goede ontwikkeling
Het gebrek aan schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen zoals een toilet, heeft grote gevolgen voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Daarom slaan Water for Life en Amref Flying Doctors de handen ineen om voor 11.000 kinderen op vijf scholen in Ethiopië drinkwater en toiletten te realiseren.
Vind jij dit ook belangrijk? Help mee!
De scholen in Nederland zijn weer begonnen
Onderwijs is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen.
Door een gebrek aan drinkwater, goede toiletvoorzieningen en zeep om handen te wassen, is naar school gaan helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Leerachterstanden en schooluitval
Slechte hygiëne leidt vaak tot ziekten waardoor kinderen niet naar school kunnen. Daarnaast kunnen meisjes tijdens hun menstruatie vaak niet naar school wegens een gebrek aan toiletten. Dit zorgt voor leerachterstanden en schooluitval.
Help ook mee
Wij vinden dat ieder kind zich moet kunnen ontwikkelen tot een gezond en sterk mens. Daarom slaan Water for Life en Amref Flying Doctors de handen ineen met de campagne ‘Goede hygiëne = goede ontwikkeling’.

Met jouw hulp bouwen wij op vijf scholen in Ethiopië een waterpunt en toiletten voor 11.000 kinderen. Help ook mee en doneer vandaag nog!
Ja, ik help mee
Onze partners
Water for Life is een initiatief van Nederlandse drinkwaterbedrijven. Samen met deze waterbedrijven realiseren wij duurzame toegang tot drinkwater en een toilet. Bezoek onze website voor meer informatie.
Onze website
Contact
E-mail opties
t f in i
anbi cbf Water for Life