Maassluis…dé historische sleepboothavenstad van Nederland!  

Of u nu al heel uw leven in Maassluis woont of sinds kort, Maassluis is verrassend leuk! Er is van alles te beleven, voor jong en oud, in deze maritiem historische stad. Het team van Ervaar Maassluis houdt u graag op de hoogte van allerlei leuke activiteiten en evenementen! Neem een kijkje op de website (www.ervaarmaassluis.nl) en meld u aan voor de nieuwsbrief van Ervaar Maassluis. 

Ervaar het najaar in Maassluis
Maassluis heeft een prachtige vloot historische schepen. Breng een bezoekje aan Museumschip Hudson, of maak een vaartocht met de Elbe. Volgend jaar april zijn er ook weer vaartochten met de trekschuit mogelijk én varen elke zaterdag één of meerdere Maassluise schepen uit met bezoekers.

Geniet van vele horecagelegenheden en winkels in de historische binnenstad of aan de haven. Er zijn georganiseerde stadswandelingen met een stadsgids en binnenkort wandelt u met uw telefoon langs de vele QR bordjes op Maassluise bezienswaardigheden om de stad op uw eigen tempo te leren kennen. Ook wordt er hard gewerkt aan een Maarten ‘t Hart audiotour.

Wist u dat er in Maassluis twee natuurspeeltuinen zijn? Mocht de zon zich niet laten zien dan zijn er veel leuke binnen activiteiten in Maassluis. Zo kunt u zich vermaken in het Nationaal Sleepvaartmuseum, het Museum Maassluis, Winkelcentrum Koningshoek of een voorstelling in Theater Koningshof bezoeken! Voor kinderen is er een indoor speeltuin & trampolinepark.
 
Ervaar Maassluis Info
Bij Ervaar Maassluis Info staan de vrijwilligers altijd voor iedereen klaar: voor Maassluizers en toeristen. Wij hebben diverse leuke souvenirs en streekproducten, maar geven u ook graag advies!

Als het enige infopunt van Maassluis hebben wij genoeg kennis en foldermateriaal om voor u een leuk dagje in Maasluis te organiseren!
Ervaar Maassluis Info is van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur geopend.

Zien we u snel in de Nieuwstraat?

placeholder
Copyright Maasdelta Groep