Maassluis is verrassend leuk  
Of u nu al heel uw leven in Maassluis woont of sinds kort, Maassluis is verrassend leuk! Er is van alles te beleven, voor jong en oud, in deze maritiem historische stad. Het team van Ervaar Maassluis houdt u graag op de hoogte van allerlei leuke activiteiten en evenementen! Neem een kijkje op de website voor alle actuele activiteiten in Maassluis.

Ervaar de zomer in Maassluis op het water door een gezellig vaartochtje te maken of lekker te gaan suppen! Maassluis heeft een prachtige vloot historische schepen. Niet zo’n fan van het water? Dan zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen. Geniet van vele horecagelegenheden en winkels in de historische binnenstad of aan de haven. Er zijn georganiseerde stadswandelingen met een stadgids en binnenkort wandelt u met uw telefoon langs de vele QR bordjes op Maassluise bezienswaardigheden om de stad op uw eigen tempo te leren kennen. Ook heeft Maassluis twee natuurspeeltuinen. Mocht de zon zich verstoppen dan zijn er veel leuke binnen activiteiten in Maassluis. Vermaak u in het Nationaal Sleepvaartmuseum, het Museum Maassluis, Winkelcentrum Koningshoek of het Theater Koningshof!

Ervaar Maassluis Info
Bij Ervaar Maassluis Info staan onze vrijwilligers voor iedereen klaar: voor Maassluizers én toeristen. Wij hebben diverse streekproducten en leuke souvenirs, maar geven u ook graag advies! Als officieel infopunt van Maassluis hebben wij genoeg kennis en foldermateriaal om voor u een leuke dag in Maassluis te organiseren! Ervaar Maassluis Info is van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 16:00 geopend. Tot snel in de Nieuwsstraat!

Het team van Ervaar Maassluis

placeholder
Copyright Maasdelta Groep